Vanaf vrijdagmiddag 13 juli staat het Amstelpark in het teken van het openluchtrestaurant, met lekkers uit de mobiele keukens en diverse bars. Ook geniet je van live muziek en verrassend entertainment. 

Bezoekers genieten bij Festival TREK van een diversiteit aan mobiele trucks, die met zorg en liefde de smaakvolle gerechten uit de keukentjes op wielen serveren: van healthy juices tot homemade kroketjes en van royale burgers tot exotische buns. Bij de vele bars, waaronder de cocktailbar, de speciaal bier bus, de Vuurtorenbar en het wijnterras met meer dan 20 soorten wijn, wordt de dorst gelest.

Meer dan alleen eten

Bijzondere acts van jonge theatermakers en intieme liveperformances maken een bezoek aan Festival TREK compleet. Op meerdere locaties op het terrein worden bezoekers verrast met een podium, ook trekt er een theaterkaravaan rond en kunnen bezoekers zich vermaken met een ritje in de prachtige kermisklassieker.

Zodra de avond valt wordt de dag dansend afgesloten met de beste funk, soul en dance hits uit de eighties. Nieuw dit jaar is de Silent Disco, die in het weekend in de eveneens nieuwe Vuurtorenbar de moeite van een bezoekje waard is!  

Praktisch informatie

Festival TREK bezoek je op vrijdag vanaf 16:00 en zaterdag & zondag vanaf 14:00. Entree is gratis en iedereen is welkom. We raden je aan om het openbaar vervoer (treinstation RAI is om de hoek) of de fiets te komen, in verband met verwachte drukte. 

Na Amsterdam reist het Bourgondische Festival TREK verder naar Den Haag alwaar ze van 6 t/m 9 september het seizoen afsluit.