Miljuschka Witzenhausen

Met stip op nummer 1: onze eigen 24Kitchen-chef Miljuschka Witzenhausen! Met haar prachtige verschijning, culinaire kennis en heerlijke recepten steelt Miljuschka de harten van menig foodlover. Het lijkt wel alsof alles wat de 24Kitchen-chef aanraakt verandert in goud. Zo is haar nieuwe foodmagazine niet aan te slepen, heeft ze een enorm archief aan watertandende recepten én is ze volop op de buis te zien met haar eigen programma: Bak met Miljuschka. Kortom, zij weet van aanpakken en dat zorgt ervoor dat ze dít jaar de hoofdprijs in ontvangst mag nemen. 

Bak met Miljuschka

Karsu

Zo staat schittert ze op het podium en zo staat ze in de studio van 24Kitchen een heerlijke köfte te maken. Karsu kreeg als dochter van een restauranteigenaar haar liefde voor eten met de paplepel ingegoten. Niet gek, dat dit vertaalt is naar twee succesvolle seizoenen Karsu's Turkse keuken. Van swingende muziek tot het creëren van de lekkerste Turkse gerechten: Karsu is van alle markten thuis!

Karsu Dönmez

Hugo Kennis

Ook 24Kitchen-chef Hugo Kennis heeft een plek in de likkebaardend lekkere lijst weten te bemachtigen. Hugo vormde samen met zijn vrienden Jasper en Marius Gottlieb het kooktrio 'De Worsten van Babel'. Hiermee veroverde hij de harten van de 24Kitchen-kijker. Ook presenteerde hij onder andere Smaakpupillen, De Makkelijke Maaltijd, de Foodtruck Challenge, Grenzeloos Koken en natuurlijk Wat Eten We Vandaag?. Nu is hij te zien op verschillende zenders, heeft Expeditie Robinson gewonnen én is fanatiek moestuinhouder. Kortom, Hugo is een manusje van alles!

hugo

Danny Jansen

De goedlachse Danny is al tien jaar één van de vaste chefs van 24Kitchen. Zijn missie? Iedereen thuis aan het koken krijgen. Eén ding is zeker: aan zijn glimlach, culinaire kennis en heerlijke maaltijden ligt het zeker niet! Danny is onder andere te bewonderen in Zoals Alleen Oma Dat Kan en Koken voor een Week

Danny Jansen

Jord Althuizen

BBQ-goeroe en tv-chef van BBQStreet Jord Althuizen is met zijn cullinaire kennis uitgegroeid tot een ware barbecueheld. In het programma BBQStreet tovert hij de ene creatie na de ander uit de vlammen. Daarnaast heeft de tv-chef maar liefst 10 (!) kookboeken op zijn naam staan. Een welverdiende plek in de Top 100. 

jord

Job en Perry 

Dit Rotterdamse duo wist binnen no-time de tent op z'n kop te zetten. In positieve zin natúúrlijk! Het duo dat bekend staat om zijn 'niet lullen, maar poetsen' mentaliteit, is niet lui om hun handen uit de mouwen te steken . Van Surinaamse broodjes tot risotto nero en luxe kapsalon. Job en Perry zijn van alle markten thuis! 

Miniatuur