Overslaan en naar de inhoud gaan
Registreer in 1 minuut

De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24Kitchen homepage
  • Recepten
  • Populair
  • Thema's
    • 1. Airfryer-recepten
    • 2. Makkelijke recepten
    • 3. Lasagne-recepten
    • 4. Spitskool-recepten
    • 5. Traybake-recepten
    • 6. Kip-recepten
24K op TV

Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Log in om bewaarde recepten te bekijken of maak een account aan.

  • Inloggen
  • Account aanmaken

Mijn 24Kitchen

  • Account aanmaken

    Direct profiteren van de voordelen van een account? Meldt je aan in 3 eenvoudige stappen.

    Registreren
  • Inloggen

    Log in om jouw bewaarde recepten en je persoonlijk weekmenu te bekijken.

    Log in

Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Log in om bewaarde recepten te bekijken of maak een account aan.

  • Inloggen
  • Account aanmaken

Mijn 24Kitchen

  • Account aanmaken

    Direct profiteren van de voordelen van een account? Meldt je aan in 3 eenvoudige stappen.

    Registreren
  • Inloggen

    Log in om jouw bewaarde recepten en je persoonlijk weekmenu te bekijken.

    Log in
  1. Home
  2. Populair
  3. Dineren op grote hoogte
oostenrijk banner receptbeeld van © Jannes Drop
oostenrijk banner receptbeeld van © Jannes Drop
De Smaken van Oostenrijk

Dineren op grote hoogte

Nieuws
Dineren op grote hoogte
24Kitchen begeeft zich tussen hemel en aarde…. Onze CuliAir luchtballon is misschien wel het meest bijzondere restaurant ter wereld. Meesterkok Angélique Schmeinck is de enige die de hete lucht van een luchtballon gebruikt om hemelse gerechten te bereiden. Ben je op zoek naar een unieke beleving? Wil je op een originele manier zakenrelaties verrassen, een mijlpaal of jubileum vieren? Een vliegende start voor een nieuw project afvuren of een nieuw product lanceren? Met deze culinaire ballonvaart breng je elkaar tot grote hoogte.

De CuliAir luchtballon gaat dit jaar alweer voor het tiende jaar de lucht in. Om dat te vieren kun je nu met €50,- korting boeken (geldig tot 1 juli).

Lees hier het uitgebreide verslag van een diner in de CuliAir luchtballon.
www.culiair.nl
Dineren op grote hoogte

Ook interessant

  • Drie soorten gevulde eieren

    Gevulde eieren zijn het ideale hapje tijdens de borrel of brunch! Hugo deelt het basisrecept en 3 luxe gevulde eieren-variaties. Aan de slag!

    voorbereidingstijd 30 min
    average score: 4,5

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Een recept van Hugo Kennis
    Hugo Kennis de Brigade

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

  • Salade met yoghurtdressing

    In Buitengewoon BBQ laat Pitmaster X je zien hoe je deze makkelijke salade maakt.

    voorbereidingstijd 10 min
    average score: 5

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Een recept van Roel Westra
    Roel

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

    Aangeboden door:
    Napoleon
  • Varkenskotelet met aardappel van de BBQ

    In Buitengewoon BBQ legt Pitmaster X je uit hoe je een klassieke varkenskotelet transformeert naar een hoger niveau. 

    voorbereidingstijd 20 min
    wachttijd 90 min
    average score: 5

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Een recept van Roel Westra
    Roel

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

    Aangeboden door:
    Napoleon
  1. 3 onmisbare culinaire steden in Oostenrijk
  2. Culinaire hotspots in Salzburg die je niet mag missen
  3. Hier moet je eten in Graz
  4. 24Kitchen-chefs stelen de show in nieuwe &C-special
  5. Een snufje te veel: waarom we nog steeds te zout eten
  6. Kan Hugo schapenhoeden als een local?
  7. Hugo proeft de Wild Atlantic Way
  8. Hugo ontdekt de Ierse dans
  9. Zo eet je traditionele Ierse bloedworst met een Corkonische twist
  10. Zo leef je authentiek in Dingle
  11. Zo leef je als een echte Dubliner
  12. Verrassing! Douwe Bob en MEAU te zien in special De Brigade
  13. &C x 24Kitchen - tips and tricks
  14. Is kwark gezonder dan yoghurt?
  15. Wat is het verschil tussen döner, kebab en shoarma?
  16. 10 x onweerstaanbare recepten met zeevruchten
  17. Bij deze pop-up haal je een gratis ijsje
  18. Met deze tips is jouw gebakken rijst net zo lekker als uit de toko
  19. Dit zijn de 8 lekkerste gerechten met ananas
  20. Fred van Leer deelt zijn guilty pleasure in Rotterdam

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.
Logo 24Kitchen
  • YouTube (externe link)
  • Tiktok (externe link)
  • Facebook (externe link)
  • Instagram (externe link)
  • Recepten
  • Thema's
  • Populair
  • Contact
  • TV Gids
  • TV Aanbieders

Nu & straks op TV

  1. 10:35 - 11:10
    Bak met Miljuschka
    (Nu op tv)
  2. 11:10 - 12:30
    Remarkable Places to Eat
    (Nu op tv)
  3. 12:30 - 13:00
    Loïc Tussen 2 Vuren
    (Nu op tv)
  4. 13:00 - 13:35
    SOS Piet XL
    (Nu op tv)
  5. 13:35 - 14:35
    James Martin's Spanish Adventure
    (Nu op tv)
  6. 14:35 - 15:00
    Loïc: Zot van Koken
    (Nu op tv)
  7. 15:00 - 15:30
    Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers
    (Nu op tv)
  8. 15:30 - 16:05
    Bak met Miljuschka
    (Nu op tv)
  9. 16:05 - 16:30
    Mary Makes It Easy
    (Nu op tv)
  10. 16:30 - 16:55
    Dagelijkse Kost
    (Nu op tv)
  11. 16:55 - 17:00
    Wokking Lekker
    (Nu op tv)
  12. 17:00 - 17:20
    Loïc: Zot van Koken
    (Nu op tv)
  13. 17:20 - 18:00
    Selena + Chef
    (Nu op tv)
  14. 18:00 - 18:30
    Eveline's Asian Streetfood
    (Nu op tv)
  15. 18:30 - 19:00
    Jamie's Quick & Easy Food
    (Nu op tv)
  16. 19:00 - 20:00
    The F Word
    (Nu op tv)
  17. 20:00 - 21:15
    Great British Menu
    (Nu op tv)
  18. 21:15 - 22:15
    Come Dine with Me: The Professionals
    (Nu op tv)
  19. 22:15 - 22:50
    Gino's Italy: Secrets of the South
    (Nu op tv)
  20. 22:50 - 23:20
    Gino's Italy: Secrets of the South
    (Nu op tv)
  21. 23:20 - 23:50
    Eveline's Asian Streetfood
    (Nu op tv)
  22. 23:50 - 00:30
    Selena + Chef
    (Nu op tv)
  23. 00:30 - 01:30
    The F Word
    (Nu op tv)
  24. 01:30 - 02:40
    Great British Menu
    (Nu op tv)
  25. 02:40 - 03:25
    Come Dine with Me: The Professionals
    (Nu op tv)
  26. 03:25 - 03:50
    Gino's Italy: Secrets of the South
    (Nu op tv)
  27. 03:50 - 04:15
    Gino's Italy: Secrets of the South
    (Nu op tv)
  28. 04:15 - 04:40
    Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers
    (Nu op tv)
  29. 04:40 - 05:05
    Bak met Miljuschka
    (Nu op tv)
  30. 05:05 - 05:30
    Mary Makes It Easy
    (Nu op tv)
  31. 05:30 - 05:40
    Wat Eten We Vandaag?
    (Nu op tv)
  32. 05:40 - 06:00
    Loïc: Zot van Koken
    (Nu op tv)
  33. 06:00 - 06:25
    Mary Makes It Easy
    (Nu op tv)
  34. 06:25 - 06:55
    Jamie's Quick & Easy Food
    (Nu op tv)
  35. 06:55 - 07:05
    Wokking Lekker
    (Nu op tv)
  36. 07:05 - 07:25
    Dagelijkse Kost
    (Nu op tv)
  37. 07:25 - 07:45
    Loïc: Zot van Koken
    (Nu op tv)
  38. 07:45 - 07:55
    Wokking Lekker
    (Nu op tv)
  39. 07:55 - 08:30
    Selena + Chef
    (Nu op tv)
  40. 08:30 - 09:00
    Eveline's Asian Streetfood
    (Nu op tv)
  41. 09:00 - 09:30
    Gino's Italy: Secrets of the South
    (Nu op tv)
  42. 09:30 - 10:00
    Gino's Italy: Secrets of the South
    (Nu op tv)
  43. 10:00 - 10:30
    Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers
    (Nu op tv)
  44. 10:30 - 11:05
    Bak met Miljuschka
    (Nu op tv)
  45. 11:05 - 12:10
    The F Word
    (Nu op tv)
Naar de TV-gids
  • Privacybeleid
  • VK en EU privacyrechten
  • Cookiebeleid
  • Gebruiksvoorwaarden
C