Sissy-Boy kerstmarkt in Amsterdam

Dit jaar wordt de Sissy-Boy kerstmarkt (Sissy-Boy's Maison de Noël) weer georganiseerd. Op zaterdag 7 en zondag 8 december van 09:30 tot 17:30 kun je in het West-Indisch Huis Amsterdam helemaal in de kerstsfeer komen. Je koopt een ticket voor een dagdeel, maar het grootste deel van de kosten krijg je terug in de vorm van een kortingsvoucher die te besteden is tijdens Sissy-Boy's Maison de Noël. Van fashion tot items voor je interieur; je kunt er van alles vinden. Ook is er op culinair gebied veel te beleven. Er zijn geweldige eetkraampjes en veel leuke producten, zoals servies en kerstversieringen.

Kerstmarkt Haarlem

Zaterdag 7 en zondag 8 december kun je in Haarlem struinen over één van de grootste kerstmarken in Nederland. Met ruim 300 kerstkraampjes is er genoeg te doen. Wil je nou even bijkomen van al dat kerstshoppen? Neem dan even een pauze en geniet van een warme glühwein, ambachtelijke wafels of een lekkere kop koffie.

Kersmarkt Valkenburg

De kerstmarkt van Valkenburg is heel bijzonder. Deze markt vindt namelijk boven én onder de grond plaats. Ja, je leest het goed. Het is mogelijk om de kerstmarkt te bezoeken in de Valkenburgse grotten. Deze worden gedurende 15 november tot en met 5 januari sfeervol verlicht. Ook is er twee keer per week een Christmas Fairytales Parade, met sprookjesachtige praalwagens en dansers in kostuums. Waarom het zo leuk is voor foodlovers? Vanwege de Route de Amuse; een gezellige wandeling waarbij je onderweg geniet van amuses bij verschillende restaurants.

De Amsterdamse Winterparade 

Vanaf donderdag 21 december tot en met 5 januari zal de RAI een heus winterwonderland worden. Zestien dagen lang kan je hier terecht voor het ultieme kerstgevoel. Op de Food Market geniet je van authentieke erwtensoep, poffertjes en warme glühwein. Maar ook van ander lekkers zoals de culinaire hoogstandjes het Amsterdamse Baut, het winterse restaurant van Van Dam Brasserie en eet je borrelhappen van De Borrelplank. Ook is er genoeg te doen met een schaatsbaan, een karaoke en een silent après ski achter de hand. Kortom: deze kerstmarkt wil je niet missen.

Kerstmarkt in Dordrecht

Van 13 t/m 15 december kun je terecht bij Kerstmarkt Dordrecht. In de historische binnenstad vind je honderden podia en net zoveel sfeervolle kramen. Terwijl je van je glühwein of warme chocolademelk nipt krijg je ondersteuning van gospelkoren. Let op: vrijdag en zaterdag kun je hier terecht van 10.00 tot 21.00. Op zondag komt het wat later op gang en is het open van 11.00 tot 18.00 u.