De &C-special ligt nu in de winkel met onder meer: een boek bomvol heerlijke gênante vakantieverhalen en tips van Chantal en Geraldine, selftan tips van Leco van Zadelhoff en de favorieten van de redactie. Als klap op de vuurpijl zit er ook een gratis boekje vol met heerlijke recepten (van ons!) in de special. 

But first, food

Het is zomer! Tijd voor lekker, zonnig eten. Veel eten. Kom maar door met dat broodje pulled pork met BBQ-saus of de ultieme cheeseburger met spiegelei. Enne, alle health freaks maken we blij met lekkere gezonde recepten zoals de gin-tonickip met komkommer-radijssalade en roodbaars in chiliolie. Niet te moeilijk, wel extreem lekker en uiteraard zomers.

Nog meer fijn en fout

In Het fijne, foute zomerboek doet Chantal een boekje open over haar eerste vakantie zonder ouders. ‘Ik heb nog nooit een ‘ik ga he-le-maal los en zuip een end naar de Filistijnen’-vakantie gehad.’ Verder vertelt Lian hoe haar droomvakantie naar Thailand veranderde in een nachtmerrie toen ze na wat drankjes in een stortkoker viel en beide voeten verbrijzelde: ‘Ik lag halfnaakt op straat en iedereen keek naar me.’ Maartje Diepstraten van Barts Boekje geeft tips om een AirBnbummer te voorkomen. Verder zijn er puzzels waarmee je prachtige prijzen kunt winnen, een sappige zomerhoroscoop en heel veel foute, foute (maar o zo zalige) fashion- en beautyproducten.

&C-special Het fijne, foute zomerboek is met het 24Kitchen-receptenboekje nu verkrijgbaar in de winkel.