Geroosterde asperges PLUS

De lekkerste recepten

In samenwerking met PLUS maken we de lekkerste recepten van alleen de mooiste ingrediënten. Van het Blonde d'Aquitaine rundvlees en Zeeuwse mosselen tot alle Bio+ producten en mandarijnen. Kijk hier voor meer lekkere PLUS-recepten. 

Wat betekent dit voor jou?

In feite verandert er niet veel voor jou, behalve dat we zichtbaar zullen zijn in PLUS Supermarkten door het hele land. Hier delen we onze kennis en inspiratie in de vorm van recepten (op kaartjes in de winkel, in het magazine en op de website), workshops van onze chefs (houd de winkels in de gaten voor meer informatie) en video's. Zo gaan we op bezoek bij de telers van PLUS, koken we de lekkerste recepten en delen onze chefs hun favoriete tips & tricks.

Daarnaast zullen we nog meer inspirerende tips en smakelijke recepten met jullie delen, met de ingrediënten van PLUS in de hoofdrol. Denk aan witte asperges, verse mosselen, Hollandse nieuwe en nog veel meer.

Meer weten? Houd dan deze pagina en de website van PLUS in de gaten!

Aardbeien

Nu doen, dit is 't seizoen

Met het seizoen meekoken staat bij zowel PLUS als 24Kitchen centraal en dus vind je altijd (culinaire) inspiratie over de hoofdrolspelers zoals Hollandse asperges, friszure Elstar-appeltjes en aardbeien met een rode blos. Wij vertellen je meer over de telers die ervoor zorgen dat deze pure ingrediënten bij jou in de keuken belanden, maar ook wat je er mee kunt doen en hoe je ze het beste kunt bewaren. 

No-bake pepernotencheesecake

't Heerlijk avondje

Hoor wie klopt daar kinderen... De pepernoten hebben de weg naar de PLUS-winkelvloer gevonden en Sinterklaas is bijna in het land! Dat is ook ons niet ontgaan en om jou een klein beetje te helpen maakten we de lekkerste Sinterklaas recepten voor 't heerlijk avondje. Van pepernoten cheesecake tot mijterpastei: je vindt hier de lekkerste Sinterklaas recepten