Nieuws

Achter de schermen op de Dominicaanse Republiek

Als je de 24Kitchen-chefs volgt op social media heb je het misschien al gemerkt; we zijn op culinaire reis naar de Dominicaanse Republiek geweest voor de 24Kitchen Zin in de Zomer Special en Zomersmaken. Acht dagen lang genoten we van de rijke cultuur, de vriendelijke inwoners en de mooiste ingrediënten die het land te bieden heeft.

Omdat er tijdens de draaidagen zoveel meer gebeurt dan je kunt zien in de zomerspecial, hebben we een 24Kitchen backstageverslag voor je gemaakt, met de leukste behind the scenes kiekjes.

Benieuwd naar de zomerspecials? Kijk dan hier om te zien wanneer de Zin in de Zomer Special en Zomersmaken worden uitgezonden.

Het verblijf

Tijdens ons verblijf in de Dominicaanse Republiek sliepen we in het Barceló Bávaro Adults Only hotel in Punta Cana, onderdeel van het grotere Barceló Bávaro Grand Resort. Hoewel het gehele resort gigantisch is (inclusief tennisbanen, golf court, een theater en maar liefst 13 restaurants), is het Adults Only gedeelte een stuk kleinschaliger én rustiger. Wel heb je toegang tot alle faciliteiten, restaurants en de prachtige zwembaden en privéstranden.

Tussen de opnames door was het heerlijk vertoeven en konden de chefs goed uitrusten. Van een uurtje op het strand tot heerlijk eten bij één van de restaurants of een middag uitrusten aan het zwembad.

Behind the scenes

Benieuwd naar hoe het er achter de schermen aan toe ging? Bekijk dan onderstaande foto’s en geniet mee!

Meer weten over de culinaire cultuur van de Dominicaanse Republiek? Kijk dan hierom te zien wanneer de Zin in de Zomer Special en Zomersmaken worden uitgezonden.