De websites van 24Kitchen maken gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
advertisement

TV-Gids

  • 00:20
    Market Flavours Afl. 28
    Sebastião Castilho bezoekt de markt van Portalegre en maakt een picknicklunch klaar: een karbonadesandwich met asperges en meloen met ham.
  • 00:50
    For The Love Of Food Afl. 8
    Gabriele laat zich inspireren door de culinaire rijkdom van de metropool Istanboel. Hij creëert een fusionstijl met plaatselijke ingrediënten.
  • 01:20
    Jamie at home Afl. 1
    Jamie Oliver richt zijn culinaire aandacht op de bescheiden aardappel. Hij maakt de perfecte aardappelsalade met pas geoogste nieuwe aardappelen.
  • 01:50
    First Aid Kitchen Afl. 1
    Vandaag gaat Andy langs een studentenhuis, waar zijn hulp hard nodig is! En hij laat zien hoe je voorkomt dat je stamppot een vieze brij wordt.
  • 02:20
    The Taste of Life Basics Afl. 1
    In The Taste of Life Basics laten Rudolph van Veen en Rob Baan je ervaren wat je eet, wat je er mee kunt doen en natuurlijk hoe je dat doet.
  • 02:45
    Rudolph's Bakery Afl. 1
    Meesterpatissier Rudolph van Veen toont zijn favoriete recepten. Hij weet precies hoe hij oogstrelende lekkernijen op tafel kan toveren.
  • 03:15
    Sara La Fountain Afl. 8
    Trendy en beeldschoon: dat geldt voor Sara's huis in het oude centrum van Helsinki, voor de gerechten die ze bereidt en voor haarzelf.
  • 03:45
    Exploring the Vine Afl. 1
    De oogsttijd staat voor de deur. James, Howard en Stuart zorgen ervoor dat de druiven weer een prijswinnende wijn opleveren.
  • 04:10
    Market Flavours Afl. 28
    Sebastião Castilho bezoekt de markt van Portalegre en maakt een picknicklunch klaar: een karbonadesandwich met asperges en meloen met ham.
  • 04:40
    In Search of Perfection Afl. 1
    Driesterrenchef Heston Blumenthal past zijn unieke stijl van moleculaire gastronomie toe op enkele van de meest populaire gerechten ter wereld.
  • 05:10
    Jamie’s Great Britain Afl. 1
    Jamie is op weg naar het Londense East End voor straathapjes. Hij gaat naar Essex om tong te bereiden met schaaldieren en Noordzeegarnalen.
  • 06:00
    Fast, Fresh, Simple Modern Classics
    Donna blaast enkele klassiekers nieuw leven in. En ze maakt een perfecte barbecuekipburger en een toetje: ijs met kokos en bitterkoekjes.
  • 06:25
    The Free Range Cook Cherry Picker's Picnic
    Annabel gaat kersen plukken voor haar tiramisu. Het menu varieert van pittige kipspiezen tot tropische marshmallows.
  • 06:50
    Market Flavours Afl. 29
    In Évora bereidt Sebastião Castilho heerlijke gerechten met de smaak van de Alentejo: spareribs met een migas van asperges en een glas portwijn.
  • 07:15
    For The Love Of Food Afl. 9
    Gabriele laat zich inspireren door de culinaire rijkdom van de metropool Istanboel. Hij creëert een fusionstijl met plaatselijke ingrediënten.
  • 07:40
    Grenzeloos Koken Afl. 51
    In 'Grenzeloos Koken' nemen de beste koks je dagelijks mee op vakantie naar een hele unieke plek, namelijk je eigen keuken!
  • 07:55
    Grenzeloos Koken Afl. 50
    Kwartel op drie verschillende manieren. John konfijt de pootjes, hij bakt de kwartel en natuurlijk gebruikt hij ook de kwarteleitjes. Smullen!
  • 08:10
    First Aid Kitchen Afl. 1
    Vandaag gaat Andy langs een studentenhuis, waar zijn hulp hard nodig is! En hij laat zien hoe je voorkomt dat je stamppot een vieze brij wordt.
  • 08:40
    De Makkelijke Maaltijd Afl. 21
    De chefs hebben vandaag weer twee lekkere gerechten die snel op tafel staan. Kies je een frisse spaghetti? Of voor friet uit de oven?
  • 09:10
    Smaakpupillen Afl. 1
    Merel heeft een droom: ze wil een steakhouse openen. Hugo geeft haar de beste tips, zodat ze thuis eerst minstens één keer per week kan oefenen.
  • 09:35
    Rudolph's Little Bakery Afl. 1
    Omdat samen bakken zoveel leuker is, bakt Rudolph vandaag samen met Naëma. Ze maken een hele mooie hartjestaart voor Naëma's vriendje Niek.
  • 10:05
    Rudolph's Bakery Afl. 1
    Meesterpatissier Rudolph van Veen toont zijn favoriete recepten. Hij weet precies hoe hij oogstrelende lekkernijen op tafel kan toveren.
  • 10:35
    Jamie’s Great Britain Afl. 1
    Jamie is op weg naar het Londense East End voor straathapjes. Hij gaat naar Essex om tong te bereiden met schaaldieren en Noordzeegarnalen.
  • 11:30
    Sara La Fountain Afl. 9
    Trendy en beeldschoon: dat geldt voor Sara's huis in het oude centrum van Helsinki, voor de gerechten die ze bereidt en voor haarzelf.
  • 12:00
    Rudolph's Bakery Afl. 65
    Vandaag is politicus Boris van der Ham op bezoek. Rudolph gaat zijn lievelingstaart maken, een taart bedekt met marsepein.
  • 12:30
    Grenzeloos Koken Afl. 62
    Dim sum zijn als het ware kleine cadeautjes. Danny maakt deze keer dim sum met een bijzondere vulling: gehakt en gamba's.
  • 12:45
    Grenzeloos Koken Afl. 61
    Giovanni bereidt een dorade in de oven. Dat ziet er niet alleen spectaculair uit op het bord, het smaakt ook nog eens fantastisch.
  • 13:00
    First Aid Kitchen Afl. 2
    Mayonaise maken kan snel fout gaan, terwijl het heel makkelijk is. Andy geeft de tips en hij laat zien wat je met overgebleven kruiden kan doen.
  • 13:30
    Rudolph's Bakery Afl. 1
    Meesterpatissier Rudolph van Veen toont zijn favoriete recepten. Hij weet precies hoe hij oogstrelende lekkernijen op tafel kan toveren.
  • 14:00
    The Taste of Life Basics Afl. 2
    Vandaag in The Taste of Life Basics : appels, hoe groeien ze en wat kun je er allemaal mee maken?
  • 14:30
    The Taste US The Auditions Part 2
    Mentoren Nigella Lawson, Anthony Bourdain, Brian Malarkey en Ludo Lefebvre selecteren hun teams. De beslissing wordt puur op smaak genomen.
  • 15:30
    Jamie at home Afl. 2
    Jamie maakt drie verrassende gerechten met verse erwten en tuinbonen, die hij zojuist uit zijn tuin heeft geplukt.
  • 16:00
    Rudolph's Little Bakery Afl. 2
    Isabels vader is piloot en daarom veel van huis. Isabel bakt samen met Rudolph een heerlijke taart om samen met haar vader een feestje te bouwen.
  • 16:30
    Smaakpupillen Afl. 2
    Rolf wil zijn moeder laten zien dat zelf soep maken helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Samen met Hugo levert hij het bewijs.
  • 17:00
    Rudolph's Bakery Afl. 77
    Vandaag mag Tweede Kamerlid Mirjam Sterk kiezen wat er wordt gemaakt, het wordt in ieder geval een taart om van te smullen, een echte bombe.
  • 17:30
    Grenzeloos Koken Afl. 52
    In 'Grenzeloos Koken' nemen de beste koks je dagelijks mee op vakantie naar een hele unieke plek, namelijk je eigen keuken!
  • 17:45
    Grenzeloos Koken Afl. 51
    In 'Grenzeloos Koken' nemen de beste koks je dagelijks mee op vakantie naar een hele unieke plek, namelijk je eigen keuken!
  • 18:00
    De Makkelijke Maaltijd Afl. 22
    Evert neemt je mee naar Frankrijk met zijn heerlijke rundercassoulet en Rudolph maakt vis uit de oven met een lekkere twist. Eet smakelijk.
  • 18:30
    Rudolph's Bakery Afl. 2
    Aardbeien, kiwi, mango en kersen. Een fruitige dag in de bakkerij! Rudolph maakt een makkelijke kersencake en een kwarktaart met vruchten.
  • 19:00
    The Taste US My Life On An Plate Part 1
    In de eerste ronde bereiden zestien kandidaten een gerecht dat hen aan thuis doet denken.
  • 20:00
    Rudolph's Little Bakery Afl. 2
    Isabels vader is piloot en daarom veel van huis. Isabel bakt samen met Rudolph een heerlijke taart om samen met haar vader een feestje te bouwen.
  • 20:30
    Artisti del Gusto - Illy Afl. 2
    Een tiendelige serie over de kunst van het koffiezetten en de cultuur rond het drinken van koffie.
  • 20:45
    Artisti del Gusto - Illy Afl. 3
    Een tiendelige serie over de kunst van het koffiezetten en de cultuur rond het drinken van koffie.
  • 21:00
    Jamie’s Great Britain Afl. 2
    In Leeds bereidt Jamie Perzische lamsschenkel met Brits bier, waarna hij lunch serveert aan veertig gasten in een Chinees buurtcentrum.
  • 21:55
    Exploring the Vine Afl. 2
    De oogsttijd staat voor de deur. James, Howard en Stuart zorgen ervoor dat de druiven weer een prijswinnende wijn opleveren.
  • 22:20
    In Search of Perfection Afl. 2
    Driesterrenchef Heston Blumenthal past zijn unieke stijl van moleculaire gastronomie toe op enkele van de meest populaire gerechten ter wereld.
  • 22:50
    The Taste US My Life On An Plate Part 1
    In de eerste ronde bereiden zestien kandidaten een gerecht dat hen aan thuis doet denken.
  • 23:50
    For The Love Of Food Afl. 9
    Gabriele laat zich inspireren door de culinaire rijkdom van de metropool Istanboel. Hij creëert een fusionstijl met plaatselijke ingrediënten.