24Kitchen maakt gebruik van cookies
Door hiernaast op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan de websites van 24Kitchen. Klik hier voor meer informatie.

Akkoord
advertisement

TV-Gids

  • 00:55
    Jamie's 15 Minute Meals Afl. 20
    Vandaag maakt Jamie onder meer falafelwraps met gegrilde groenten en salsa.
  • 01:25
    No Reservations Afl. 5
    In Lissabon maakt Tony kennis met een zeer kleurrijk palet aan gerechten, van verse octopus en geroosterd geitenvlees tot vis uit blik.
  • 02:15
    Grenzeloos Koken Afl. 76
    Koken is een feestje en zo ook in de keuken van Giovanni. Vandaag laat hij zien hoe je pasta met lekker veel groente maakt. Gezond en lekker dus!
  • 02:30
    Grenzeloos Koken Afl. 75
    De schoonheid en romantiek van rozen laat weinig onberoerd, waar wist je dat je er ook mee kan koken? John laat je zien hoe.
  • 02:45
    Rudolph's Bakery Afl. 116
    In de beginnende bakker laat Rudolph vandaag zien dat iedereen een cake met roodfruit kan maken. Ook de rabarbertaart is zeker de moeite waard!
  • 03:15
    Impress Your Friends Afl. 8
    Angélique Schmeinck verklapt de geheimen van een meesterkok. Ze laat zien dat het eigenlijk heel simpel is en dat iedereen het kan.
  • 04:10
    De Makkelijke Maaltijd Afl. 253
    Maximaal 2 pitten en zin in een zomers maaltijd! De vakantie gerechten van de Makkelijke Maaltijd kun je ook op vakantie met alle gemak bereiden!
  • 04:40
    The Free Range Cook Afl. 8
    Annabel Langbein bereidt een Mexicaans feestmaal van mals varkensvlees met chilibonen en guacamole, met een frisse appel-frambozensorbet toe.
  • 05:10
    Jamie's Kitchen Afl. 1
    De Britse chef neemt vijftien jonge werkzoekenden aan als leerling-kok. Ze gaan in Londen een nieuw restaurant zonder winstoogmerk runnen.
  • 06:00
    The World's Best Chefs Afl. 9
    Juan Mari Arzak serveert vernieuwende Baskische cuisine in zijn eeuwenoude familierestaurant. Hij toont Katie Button de geheimen van zijn keuken.
  • 06:25
    De Makkelijke Maaltijd Afl. 253
    Maximaal 2 pitten en zin in een zomers maaltijd! De vakantie gerechten van de Makkelijke Maaltijd kun je ook op vakantie met alle gemak bereiden!
  • 06:55
    Impress Your Friends Afl. 8
    Angélique Schmeinck verklapt de geheimen van een meesterkok. Ze laat zien dat het eigenlijk heel simpel is en dat iedereen het kan.
  • 07:50
    Grenzeloos Koken Afl. 76
    Koken is een feestje en zo ook in de keuken van Giovanni. Vandaag laat hij zien hoe je pasta met lekker veel groente maakt. Gezond en lekker dus!
  • 08:05
    Grenzeloos Koken Afl. 81
    Vandaag op het menu: zalm op z'n Italiaans. Giovanni maalt erop los en geeft de zalm een heerlijk korstje van kruiden. Dit is echt een feestje.
  • 08:20
    Grenzeloos Koken Afl. 80
    Bitterkoekjes zijn al heel lekker, maar je kunt er nog lekkerdere dingen mee maken. Wat dacht je van een bavarois? Dat is fluweelzacht genieten.
  • 08:35
    Jamie's 15 Minute Meals Afl. 20
    Vandaag maakt Jamie onder meer falafelwraps met gegrilde groenten en salsa.
  • 09:00
    Rudolph's Bakery Afl. 14
    ‘Rudolph’s Bakery’ is het bakprogramma van Rudolph van Veen, die zijn passie voor bakken deelt met de kijkers.
  • 09:30
    Jamie's Kitchen Afl. 1
    De Britse chef neemt vijftien jonge werkzoekenden aan als leerling-kok. Ze gaan in Londen een nieuw restaurant zonder winstoogmerk runnen.
  • 10:30
    Street Food Afl. 2
    We maken kennis met chef-kok Viki Ratnani op de beroemde markt van Crawford. Hij zet chai-thee en bereidt de beste kip-tikka van Mumbai.
  • 11:00
    Impress Your Friends Afl. 9
    Angèlique maakt een vegetarisch driegangenmenu met lekkers dat Moeder Natuur ons te bieden heeft. Prachtige gerechten met pure ingrediënten.
  • 12:00
    De Makkelijke Maaltijd Afl. 253
    Maximaal 2 pitten en zin in een zomers maaltijd! De vakantie gerechten van de Makkelijke Maaltijd kun je ook op vakantie met alle gemak bereiden!
  • 12:30
    Rudolph's Bakery Afl. 14
    ‘Rudolph’s Bakery’ is het bakprogramma van Rudolph van Veen, die zijn passie voor bakken deelt met de kijkers.
  • 13:00
    Grenzeloos Koken Afl. 77
    Coquilles zijn een ware traktatie. Danny geeft ze vandaag een beetje pit met sechuanpepers. Een tongstrelende combinatie.
  • 13:15
    Grenzeloos Koken Afl. 76
    Koken is een feestje en zo ook in de keuken van Giovanni. Vandaag laat hij zien hoe je pasta met lekker veel groente maakt. Gezond en lekker dus!
  • 13:30
    Rudolph's Bakery Afl. 116
    In de beginnende bakker laat Rudolph vandaag zien dat iedereen een cake met roodfruit kan maken. Ook de rabarbertaart is zeker de moeite waard!
  • 14:00
    Casa Caminita Afl. 2
    In Casa Caminita ontvangt de joviale Giovanni bekende muzikale vrienden in zijn eigen restaurant 'Trattoria Casa Caminita'.
  • 14:30
    Street Food Afl. 2
    We maken kennis met chef-kok Viki Ratnani op de beroemde markt van Crawford. Hij zet chai-thee en bereidt de beste kip-tikka van Mumbai.
  • 15:00
    Mobile Chef Afl. 8
    Ryan laat zich inspireren door een superdeluxe straalvliegtuig. Dit is luchtvaartvoedsel zoals het moet zijn.
  • 15:30
    The Free Range Cook Afl. 9
    Annabel maakt erwtensoep en kruidige appelcake. 's Avonds serveert ze verse artisjokken met kip-preigratin en taartjes van peer en hazelnoot.
  • 16:00
    Jamie's 15 Minute Meals Afl. 20
    Vandaag maakt Jamie onder meer falafelwraps met gegrilde groenten en salsa.
  • 16:30
    Street Food Afl. 3
    Een van de bekendste koks van Haifa toont je de Europese en Midden-Oosterse invloeden in de Israëlische keuken.
  • 17:00
    Rudolph's Bakery Afl. 117
    Veel lekkere inspiratie vandaag in Rudolph's Bakery met Libanese dadelkoekjes, Panforte en hartige Clafoutis met tomaatjes en feta.
  • 17:30
    Grenzeloos Koken Afl. 82
    Dumplings, heerlijke Chinese deeghapjes met verrassende vullingen en vandaag maakt Danny ze met wortel en rettich. Lekker stomen en dippen maar.
  • 17:45
    Grenzeloos Koken Afl. 81
    Vandaag op het menu: zalm op z'n Italiaans. Giovanni maalt erop los en geeft de zalm een heerlijk korstje van kruiden. Dit is echt een feestje.
  • 18:00
    Vlees noch Vis Afl. 2
    Dat vegetarisch eten oubollig zou zijn, is allang niet meer zo. Juist de trendy nieuwe restaurants kiezen voor een vegetarische keuken.
  • 18:30
    Rudolph's Bakery Afl. 14
    ‘Rudolph’s Bakery’ is het bakprogramma van Rudolph van Veen, die zijn passie voor bakken deelt met de kijkers.
  • 19:00
    De Makkelijke Maaltijd Afl. 254
    Haal de zomer in huis door het maken van een vakantie gerecht van de Makkelijke Maaltijd. Een zomers bordje! Ook makkelijk te maken op vakantie.
  • 19:30
    Jamie's 15 Minute Meals Afl. 21
    Jamie serveert een salade niçoise met gegrilde tonijn en Thaise kip-laksa met een mild-pittige pompoen-noedelsoep.
  • 20:00
    No Reservations Afl. 6
    Op zoek naar supervlees trekt Tony naar Kansas City, de barbecuehoofdstad van de wereld. Hier proeft hij de beste spareribs en burnt ends.
  • 20:55
    Jamie's Kitchen Afl. 2
    Voor de vijftien finalisten begint de training op de koksschool, waar ze bij het begin beginnen: lange uren keihard werken, zonder glamour.
  • 21:55
    Rudolph's Bakery Afl. 14
    ‘Rudolph’s Bakery’ is het bakprogramma van Rudolph van Veen, die zijn passie voor bakken deelt met de kijkers.
  • 22:25
    Mobile Chef Afl. 8
    Ryan laat zich inspireren door een superdeluxe straalvliegtuig. Dit is luchtvaartvoedsel zoals het moet zijn.
  • 22:55
    The Free Range Cook Afl. 9
    Annabel maakt erwtensoep en kruidige appelcake. 's Avonds serveert ze verse artisjokken met kip-preigratin en taartjes van peer en hazelnoot.
  • 23:25
    Vlees noch Vis Afl. 2
    Dat vegetarisch eten oubollig zou zijn, is allang niet meer zo. Juist de trendy nieuwe restaurants kiezen voor een vegetarische keuken.
  • 23:55
    Jamie's Kitchen Afl. 2
    Voor de vijftien finalisten begint de training op de koksschool, waar ze bij het begin beginnen: lange uren keihard werken, zonder glamour.