De websites van 24Kitchen maken gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
advertisement

TV-Gids

  • 00:10
    Sara La Fountain / Baking with Sara Afl. 5
    Trendy en beeldschoon: dat geldt voor Sara's huis in Helsinki, voor haar gerechten en voor haarzelf. In dit seizoen staat bakken centraal.
  • 00:40
    The Taste of Life Travel San Francisco
    Rudolph van Veen doet culinaire inspiratie op in San Francisco. Vandaag maakt hij Californian rolls en een echte clam chowder.
  • 01:35
    De Makkelijke Maaltijd Afl. 4
    In deze special bereidt Rudolph heerlijke gerechten met Fairtrade producten. Dat wordt dubbel genieten: lekker eten met een goed gevoel.
  • 02:05
    Rudolph's Bakery Afl. 27
    Samen bakken is altijd leuker dan alleen. Rudolph heeft het geluk dat hij hulp krijgt in zijn bakkerij, want Lange Frans is op bezoek!
  • 02:35
    Bill's Holiday Afl.6
    Bill keert terug naar zijn vroegere woonplaats, waar hij geniet van de levendige Zwitsers-Italiaanse sfeer. Hij helpt de plaatselijke school.
  • 03:00
    No Reservations Afl.3
    Haïti probeert zich nog altijd te herstellen van de aardbeving van 2010. Tony ontmoet acteur Sean Penn, om de plaatselijke keuken te proeven.
  • 03:45
    Grandma's Boy Afl. 6
    Chef Donal uit Ierland verzamelt recepten die al generaties lang familiegeheim zijn. Ditmaal verovert hij de harten van Zuid-Europese oma's.
  • 04:15
    Tales From the Bush Larder Afl. 6
    Chef Kiran trekt in Oeganda langs de oevers van de imposante Nijl. Hij smult van nijlbaars en oefent zich in diverse vistechnieken.
  • 04:45
    Fast, Fresh, Simple Taste, Tips and Tarts
    Deeg is gemakkelijk met Donna's geheime recepten voor kipquiche en jamtaartjes. Ook haar Thaise viscake en citroenpudding zijn niet te versmaden.
  • 05:10
    Jamie's Ministry of Food Afl. 4
    Jamie's verblijf in Rotherham zit er bijna op. Maar de campagne moet doorgaan, dus vraagt hij zijn cursisten 'doorgeeffeestjes' te organiseren.
  • 06:00
    Amazing Wedding Cakes Afl. 13
    Merci Beaucoup Cakes gaat een taart maken in de vorm van een Russisch gebouw. Al dat fondantwerk is echt iets voor Reva.
  • 07:00
    Fast, Fresh, Simple Modern Flavours
    Donna combineert smaak en eenvoud tot een ware kunst: kruidige spareribs, lam met polenta, kruimelpasta en de eenvoudigste schuimtaart ooit.
  • 07:30
    Sara La Fountain / Baking with Sara Afl. 6
    Trendy en beeldschoon: dat geldt voor Sara's huis in Helsinki, voor haar gerechten en voor haarzelf. In dit seizoen staat bakken centraal.
  • 08:00
    Grenzeloos Koken Afl. 4
    Zin in lekkere vleeshapjes met een heerlijke, kruidige vulling? Daar heeft Mounir een perfect recept voor, dus kijk goed, maak het na en geniet.
  • 08:15
    Grenzeloos Koken Afl. 3
    Een kleurrijk voorgerecht of tussengerecht met heerlijke coquilles... Andrea laat je zien hoe je dit indrukwekkende hapje zelf maakt. Genieten!
  • 08:30
    Bill's Holiday Afl.7
    In Queensland wordt vee bijeengedreven voor biologisch vlees. Bill gaat nog een uitdaging aan: een soufflé maken voor vijftig dorpsgenoten.
  • 09:00
    Jamie’s School Dinners Afl. 4
    Jamie zoekt steun bij de overheid voor zijn campagne voor gezonder eten op school. Zal de regering luisteren, of staat hij er alleen voor?
  • 09:55
    Rudolph's Bakery Afl. 27
    Samen bakken is altijd leuker dan alleen. Rudolph heeft het geluk dat hij hulp krijgt in zijn bakkerij, want Lange Frans is op bezoek!
  • 10:25
    Jamie's Ministry of Food Afl. 4
    Jamie's verblijf in Rotherham zit er bijna op. Maar de campagne moet doorgaan, dus vraagt hij zijn cursisten 'doorgeeffeestjes' te organiseren.
  • 11:20
    The Taste of Life Travel Honolulu
    Rudolph van Veen gaat naar Hawaï voor culinaire inspiratie. De keuken van Hawaï heeft wortels in de Britse, Japanse en Polynesische keuken.
  • 12:15
    Grenzeloos Koken Afl. 105
    Grenzeloos Koken met krootjes, kersen en crème fraiche. Allemaal ingrediënten van de speciale rode soep die John in zijn Franse keuken maakt.
  • 12:30
    Grenzeloos Koken Afl. 104
    Een pannenkoek, maar dan anders. Ghraif is een Marokkaanse vierkante pannenkoek die vaak wordt gegeten als ontbijt. Mounir laat zijn versie zien
  • 12:45
    De Makkelijke Maaltijd Afl. 4
    In deze special bereidt Rudolph heerlijke gerechten met Fairtrade producten. Dat wordt dubbel genieten: lekker eten met een goed gevoel.
  • 13:15
    Rudolph's Bakery Afl. 27
    Samen bakken is altijd leuker dan alleen. Rudolph heeft het geluk dat hij hulp krijgt in zijn bakkerij, want Lange Frans is op bezoek!
  • 13:45
    Wat De Boer Niet Kent Afl. 4
    Wat de boer niet kent, dat eet hij niet. Een culinair en zeer vermakelijk onderzoek, want is dit spreekwoord nog steeds van toepassing?
  • 14:15
    The Free Range Cook Green Grapes for Verjuice
    Annabel plukt zure groene druiven om verjus te maken. Ze bereidt een menu met gebakken olijven en geroosterd varkensvlees met romige polenta.
  • 14:40
    Amazing Wedding Cakes Afl. 13
    Merci Beaucoup Cakes gaat een taart maken in de vorm van een Russisch gebouw. Al dat fondantwerk is echt iets voor Reva.
  • 15:35
    Grandma's Boy Afl. 7
    Chef Donal uit Ierland verzamelt recepten die al generaties lang familiegeheim zijn. Ditmaal verovert hij de harten van Zuid-Europese oma's.
  • 16:05
    Jamie's Eat to Save Your Life Afl. 1
    Jamie Oliver geeft eenvoudige en effectieve tips om gezonder te eten en langer te leven.
  • 17:00
    Fairplate Afl. 10
    In het nieuwe tv-programma van 24Kitchen deelt chef-kok Andy McDonald zijn passie voor puur en eerlijk eten.
  • 17:15
    Fairplate Afl. 11
    In het nieuwe tv-programma van 24Kitchen deelt chef-kok Andy McDonald zijn passie voor puur en eerlijk eten.
  • 17:30
    Grenzeloos Koken Afl. 5
    Een verrassende salade van radicchio en witlof schudt John zo uit zijn mouw. Leer alle trucs om deze salade zelf tot een feestje te maken.
  • 17:45
    Grenzeloos Koken Afl. 4
    Zin in lekkere vleeshapjes met een heerlijke, kruidige vulling? Daar heeft Mounir een perfect recept voor, dus kijk goed, maak het na en geniet.
  • 18:00
    De Makkelijke Maaltijd Afl. 5
    In deze special bereidt Rudolph heerlijke gerechten met Fairtrade producten. Dat wordt dubbel genieten: lekker eten met een goed gevoel.
  • 18:30
    Rudolph's Bakery Afl. 26
    Een hartig gerecht voor beginnende bakkers. Rudolph laat zien hoe je een heerlijke hete kipdip en een makkelijke rabarbertaart kunt maken.
  • 19:00
    Rudolph's Bakery Afl. 49
    Vandaag heeft Rudolph een gezellige collega in de bakkery; Sandra Ysbrandy. Samen maken ze lekkernijen met onder andere pecannoten. Verrukkelijk!
  • 19:30
    De Volkstuin Alf. 2
    Wat gebeurt er op de volkstuin? We volgen diverse tuinders en oogsten elke week één groente waar Roberta een heerlijk gerecht mee bereidt.
  • 20:00
    Amazing Wedding Cakes Afl. 14
    Marc en Reva mogen hun droomtaart maken: het bruidspaar vraagt hun de taart bij de Renaissance Faire af te leveren.
  • 20:55
    Jamie's Eat to Save Your Life Afl. 1
    Jamie Oliver geeft eenvoudige en effectieve tips om gezonder te eten en langer te leven.
  • 21:50
    Wat De Boer Niet Kent Afl. 5
    Wat de boer niet kent, dat eet hij niet. Een culinair en zeer vermakelijk onderzoek, want is dit spreekwoord nog steeds van toepassing?
  • 22:20
    Valentine Warner's Wild Table Afl. 9
    Chef Valentine Warner reist naar New Brunswick in Canada, waar hij een strandfeestmaal met gestoomde schelpdieren bereidt.
  • 22:50
    Tales From the Bush Larder Afl. 7
    Chef Kiran onderzoekt de Ethiopische cultuur van rauw vlees en proeft ensete, een extract van de bananenboom.
  • 23:20
    No Reservations Afl. 4
    Tony bezoekt de Oostenrijkse hoofdstad Wenen, waar hij zoete lekkernijen zoals de beroemde Sachertorte proeft.