TV gids
-
Michel Roux's French Country Cooking (nu op tv)
Michel Roux Jr laat je kennismaken met de unieke keuken van Zuid-Frankrijk. Hij deelt zijn geheimen, zodat iedereen heel makkelijk de Franse plattelandskeuken in huis kan halen.
-
Ainsley's Fantastic Flavours (nu op tv)
Ainsley is terug in zijn keuken, en deze keer verkent hij fruitige smaken - hartig of zoet - met chef-kok April Jackson en acteur en komiek John. Hij kookt in de pan gebakken karbonade en appels met miso-cidersaus.
-
Rudolph's Bakery (nu op tv)
Vandaag maakt Rudolph Imagawayaki, een gebak dat veel geserveerd wordt op Japanse feesten. En hij maakt Schnecken, een soort zoet broodje.
-
Rudolph's Bakery (nu op tv)
Rudolph maakt vandaag een luchtige muscovadotaart. En hij maakt kruidkoekjes met honingglazuur.
-
Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 1
Vandaag maakt Rudolph samen met Jessie haar favoriete recepten, namelijk Portugese sinaasappelrol en een heerlijke Tiramisu met aardbeien.
-
De Brabander Bakt (nu op tv)Seizoen 2| Aflevering 7
Patisserie om je tanden in te zetten! Een vakman pur sang. Hidde de Brabander neemt je mee in de wereld van patisserie en daagt je uit om van een basis recept iets bijzonders te maken. Van basiskennis tot pronkstuk; patisserie voor iedereen!
-
De Brabander Bakt (nu op tv)Seizoen 2| Aflevering 8
Patisserie om je tanden in te zetten! Een vakman pur sang. Hidde de Brabander neemt je mee in de wereld van patisserie en daagt je uit om van een basis recept iets bijzonders te maken. Van basiskennis tot pronkstuk; patisserie voor iedereen!
-
De Brabander Bakt (nu op tv)Seizoen 2| Aflevering 9
Patisserie om je tanden in te zetten! Een vakman pur sang. Hidde de Brabander neemt je mee in de wereld van patisserie en daagt je uit om van een basis recept iets bijzonders te maken. Van basiskennis tot pronkstuk; patisserie voor iedereen!
-
Nadiya's Time to Eat (nu op tv)
Je hebt altijd tijd om te bakken met Nadiya’s makkelijke recepten. Ze maakt een zalige tarte tatin met banaan en zelfgemaakt ijs, wellington met gehakt en fruitig sodabrood met zelfgemaakte boter.
-
Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 159
Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
Nadiya's Time to Eat (nu op tv)
Nadiya deelt haar makkelijke en snelle recepten: cheesecake-croissants met frambozen, een tray bake met kipsaté en een trifle met brioche, yoghurt en vers fruit. Ook bezoekt ze een yoghurt-boerderij.
-
Mary's Kitchen Crush (nu op tv)
Mary praat bij met haar familie met een zomerse versie van een romige Indiase boterkip.
-
Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 161
Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)
Op het menu: Pastinaaksoep met vanille & kalfsstoofpotje met dadels (Andy Peelman)
-
Sara's Australia Unveiled (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 4
Sara La Fountain reist naar West-Australië naar de afgelegen badplaats Broome, bekend vanwege de parelvisserij.
-
Jamie's Easy Meals for Every Day (nu op tv)
Bij hem thuis maakt Jamie een heerlijke vegetarische champignon-cannelloni en lekkere knoflookgarnalen-kebabs, waardoor de zeevruchten net dat beetje extra krijgen.
-
French Gourmet with Justine Schofield (nu op tv)
We gaan met Justine graven in de wereld van de truffelzoekers in het dorp Sorges.
-
Food Trail: South Africa (nu op tv)
Warren verkent de Boschendal Wine Estate is in de Franschhoek-vallei. Hij rijdt met een tram door de wijngaarden, en hij maakt heerlijke lamsschenkel en jam met wijn voor bij scones.
-
Food Trail: South Africa (nu op tv)
Warren bezoekt de wijnboerderij Newton Johnson in de stad Hermanus, en combineert hun populairste drank met eten uit hun restaurant. Dan gaat hij foerageren met een kok met Michelin-sterren.
-
Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)
Op het menu: Ontbijttaart met aardbeien & rumaperitief en parmezaankoekjes (Andy Peelman)
-
Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 2
Vandaag maakt Rudolph samen met Eva een Pavlova met aardbeien en rozenblaadjes en ze maken een Eton Mess met muntschuim en roodfruit, volgens Eva’s recept.
-
De Brabander Bakt (nu op tv)Seizoen 2| Aflevering 10
Patisserie om je tanden in te zetten! Een vakman pur sang. Hidde de Brabander neemt je mee in de wereld van patisserie en daagt je uit om van een basis recept iets bijzonders te maken. Van basiskennis tot pronkstuk; patisserie voor iedereen!
-
Gordon Ramsay's Future Food Stars (nu op tv)
Gordon nodigt 12 restaurant-ondernemers uit in Glenapp Castle in Schotland. Hier daagt hij hen uit om een banket samen te stellen ter ere van zijn geboorteland. Kunnen ze voldoen aan zijn hoge verwachtingen?
-
Hairy Bikers Go West (nu op tv)
Voor hun volgende avontuur gaan de Hairy Bikers naar Lancashire. Dave is opgegroeid in deze regio, dus hij heeft veel herinneringen aan deze plek.
-
Michel Roux's French Country Cooking (nu op tv)
Michel Roux Jr laat je kennismaken met de unieke keuken van Zuid-Frankrijk. Hij deelt zijn geheimen, zodat iedereen heel makkelijk de Franse plattelandskeuken in huis kan halen.
-
Food Trail: South Africa (nu op tv)
Warren bezoekt de wijnboerderij Newton Johnson in de stad Hermanus, en combineert hun populairste drank met eten uit hun restaurant. Dan gaat hij foerageren met een kok met Michelin-sterren.
-
Wokking Lekker (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 8
Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Eendenborst wok.
-
Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 3
Rudolph en Ralph maken samen Ralph’s berenkoeken en ze maken een chocolade fontein met marshmallows & vers fruit.
-
De Brabander Bakt (nu op tv)Seizoen 2| Aflevering 11
Patisserie om je tanden in te zetten! Een vakman pur sang. Hidde de Brabander neemt je mee in de wereld van patisserie en daagt je uit om van een basis recept iets bijzonders te maken. Van basiskennis tot pronkstuk; patisserie voor iedereen!
-
Nadiya's Time to Eat (nu op tv)
Nadiya maakt wentelteefjes met kaas en kurkuma, falafelburgers met bonen uit blik en zalige appeltaartjes. Ook bezoekt ze de Heinz-fabriek waar ze de baked beans maken waar de Britten zo dol op zijn.
-
Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 161
Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)
Op het menu: Choucroute uit de zee (Andy Peelman)
-
Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)
Op het menu: Chocolade-bananenbrood & polentapizza met pindakaas (Andy Peelman)
-
French Gourmet with Justine Schofield (nu op tv)
Justine bezoekt de charmante oude stad Sarlat, waar ze de levendige, plaatselijke markt bezoekt.
-
Jamie's Easy Meals for Every Day (nu op tv)
Jamie geeft gebraden kip een Koreaanse make-over met een laagje kimchi en sesamzaadjes. Ook maakt hij een heerlijk ovengerecht: zalm gevuld met romige garnalen, omwikkeld met spek.
-
Mary's Kitchen Crush (nu op tv)
Mary Berg flanst snel een Mexicaanse maaltijd vol proteïnen in elkaar voor haar vriend Kyle, die van taco's houdt en ineens fanatiek aan het sporten is geslagen.
-
Jamie Cooks the Mediterranean (nu op tv)
Jamie ontdekt Tunesië en leert hoe couscous gemaakt wordt, hij eet heerlijk street food en kookt met lokale chef-koks op het strand. Hij maakt garnalen pakketjes en een stoofschotel met merguez.
-
Late Nite Eats (nu op tv)
Jordan Andino is in Providence, Rhode Island, een klein stadje waar je laat op de avond goed kunt eten. Hij probeert nacho's met brisket, citroentaart, beschuitbollen met ham, en nog veel meer.
-
Late Nite Eats (nu op tv)
Jordan Andino kijkt wat Portland, Maine, in de late avond te bieden heeft. Hij probeert polenta-kaasfrietjes, Polynesische spiesen, tropische kippenvleugels, geflambeerde cocktails, en nog veel meer.
-
The Hairy Bikers Go North (nu op tv)
De Hairy Bikers hebben de wereld rondgereisd op zoek naar lekker eten - nu gaan ze terug naar hun roots en beginnen aan een epische reis naar de mooiste delen van Noord-Engeland. Terwijl ze door Derbyshire, Lancashire, South Yorkshire en verder reizen, proeven Si en Dave de cultuur en keuken die elk graafschap kenmerken en ontmoeten ze de lokale bevolking om meer te weten te komen over het leven in deze steeds veranderende regio.
-
Ainsley's Fantastic Flavours (nu op tv)
Ainsley Harriott verkent het enorme scala aan smaken - zowel hartig als zoet - die afkomstig zijn van kaas, en hij krijgt gezelschap van chef-kok Sam Holland en speciale gast Donna Preston. Hij maakt mini baskische cheesecakes met sinaasappelcompote.
-
French Gourmet with Justine Schofield (nu op tv)
Justine bezoekt de charmante oude stad Sarlat, waar ze de levendige, plaatselijke markt bezoekt.
-
Jamie's Easy Meals for Every Day (nu op tv)
Jamie geeft gebraden kip een Koreaanse make-over met een laagje kimchi en sesamzaadjes. Ook maakt hij een heerlijk ovengerecht: zalm gevuld met romige garnalen, omwikkeld met spek.