24Kitchen maakt gebruik van cookies
Door hiernaast op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan de websites van 24Kitchen. Klik hier voor meer informatie.

Akkoord
advertisement

TV-Gids

  • 00:35
    Ten minste Eetbaar Tot Afl. 5
    Estée laat zien hoe je kliekjes kunt gebruiken en hoe je versproducten langer goed houdt. Deze keer maakt ze crunchy tosti met avocado.
  • 01:10
    Culi College Afl. 3
    In Culi College deelt Angelique Schmeinck haar kennis en geeft ze tips rondom één onderwerp. Van bereiden tot technieken, kijk mee en leer!
  • 01:55
    Jamie & Jimmy's Food Fight Club Afl. 6
    Jamie en Jimmy laten zien hoe je een echt feestmaal klaarmaakt, zodat je in het weekend van een culinair hoogstandje kunt genieten.
  • 02:45
    Grenzeloos Koken Afl. 16
    Grenzeloos Koken brengt de buitenlandse keuken naar je toe. Giovanni, Miljuschka, Danny, Estée en Mounir zorgen er voor dat jíj trek krijgt!
  • 03:10
    De Zoete Zonde Afl. 4
    Culinaire wonderchef Wim Ballieu is gefascineerd door desserts en deelt die passie graag met de kijkers.
  • 03:25
    Rudolph's Bakery Afl. 22
    Meester-kok en meester-patissier Rudolph van Veen bereidt de heerlijkste taarten en gebakjes.
  • 03:55
    Ten minste Eetbaar Tot Afl. 5
    Estée laat zien hoe je kliekjes kunt gebruiken en hoe je versproducten langer goed houdt. Deze keer maakt ze crunchy tosti met avocado.
  • 04:25
    Culi College Afl. 3
    In Culi College deelt Angelique Schmeinck haar kennis en geeft ze tips rondom één onderwerp. Van bereiden tot technieken, kijk mee en leer!
  • 04:50
    Grenzeloos Koken Afl. 16
    Grenzeloos Koken brengt de buitenlandse keuken naar je toe. Giovanni, Miljuschka, Danny, Estée en Mounir zorgen er voor dat jíj trek krijgt!
  • 05:15
    Dagelijkse Kost Afl. 150
    Jeroen Meus serveert Vlaamse kost en zoekt het soms ook wat verder weg. In elke aflevering maakt hij heerlijke en betaalbare maaltijden.
  • 05:30
    De Makkelijke Maaltijd Afl. 11
    Het Makkelijke Maaltijd team helpt je aan een heerlijk recept voor de doordeweekse maaltijd. Altijd verantwoord, snel en lekker!
  • 06:00
    Ten minste Eetbaar Tot Afl. 5
    Estée laat zien hoe je kliekjes kunt gebruiken en hoe je versproducten langer goed houdt. Deze keer maakt ze crunchy tosti met avocado.
  • 06:35
    Grenzeloos Koken Afl. 16
    Grenzeloos Koken brengt de buitenlandse keuken naar je toe. Giovanni, Miljuschka, Danny, Estée en Mounir zorgen er voor dat jíj trek krijgt!
  • 07:10
    De Makkelijke Maaltijd Afl. 11
    Het Makkelijke Maaltijd team helpt je aan een heerlijk recept voor de doordeweekse maaltijd. Altijd verantwoord, snel en lekker!
  • 07:45
    Culi College Afl. 3
    In Culi College deelt Angelique Schmeinck haar kennis en geeft ze tips rondom één onderwerp. Van bereiden tot technieken, kijk mee en leer!
  • 08:20
    Rudolph's Bakery Afl. 22
    Meester-kok en meester-patissier Rudolph van Veen bereidt de heerlijkste taarten en gebakjes.
  • 08:55
    Grenzeloos Koken Afl. 16
    Grenzeloos Koken brengt de buitenlandse keuken naar je toe. Giovanni, Miljuschka, Danny, Estée en Mounir zorgen er voor dat jíj trek krijgt!
  • 09:30
    Poh & Co Afl. 6
    Poh bakt haar favoriete brownie-recept en verzorgt een thee-bijeenkomst ter nagedachtenis aan haar allereerste Scottie-hond, Zed.
  • 10:00
    Jamie & Jimmy's Food Fight Club Afl. 6
    Jamie en Jimmy laten zien hoe je een echt feestmaal klaarmaakt, zodat je in het weekend van een culinair hoogstandje kunt genieten.
  • 11:10
    Culi College Afl. 3
    In Culi College deelt Angelique Schmeinck haar kennis en geeft ze tips rondom één onderwerp. Van bereiden tot technieken, kijk mee en leer!
  • 11:45
    De Zoete Zonde Afl. 4
    Culinaire wonderchef Wim Ballieu is gefascineerd door desserts en deelt die passie graag met de kijkers.
  • 12:05
    Dagelijkse Kost Afl. 150
    Jeroen Meus serveert Vlaamse kost en zoekt het soms ook wat verder weg. In elke aflevering maakt hij heerlijke en betaalbare maaltijden.
  • 12:25
    Rudolph's Bakery Afl. 22
    Meester-kok en meester-patissier Rudolph van Veen bereidt de heerlijkste taarten en gebakjes.
  • 13:00
    Basic to Brilliance Afl. 7
    De populairste kookboekauteur van Australië, Donna Hay, laat zien hoe we simpele gerechten kunnen klaarmaken en een twist kunnen geven.
  • 13:35
    Grenzeloos Koken Afl. 16
    Grenzeloos Koken brengt de buitenlandse keuken naar je toe. Giovanni, Miljuschka, Danny, Estée en Mounir zorgen er voor dat jíj trek krijgt!
  • 14:05
    Jamie & Jimmy's Food Fight Club Afl. 6
    Jamie en Jimmy laten zien hoe je een echt feestmaal klaarmaakt, zodat je in het weekend van een culinair hoogstandje kunt genieten.
  • 15:05
    Poh & Co Afl. 7
    Poh en Sara hebben ooit gedroomd over een winkeltje op de iconische Adelaide Central Market. Die dag waarop die droom uitkomt is nu aangebroken.
  • 15:40
    Culi College Afl. 3
    In Culi College deelt Angelique Schmeinck haar kennis en geeft ze tips rondom één onderwerp. Van bereiden tot technieken, kijk mee en leer!
  • 16:15
    Basic to Brilliance Afl. 7
    De populairste kookboekauteur van Australië, Donna Hay, laat zien hoe we simpele gerechten kunnen klaarmaken en een twist kunnen geven.
  • 16:45
    Rudolph's Bakery Afl. 23
    Meester-kok en meester-patissier Rudolph van Veen bereidt de heerlijkste taarten en gebakjes.
  • 17:20
    De Zoete Zonde Afl. 5
    Culinaire wonderchef Wim Ballieu is gefascineerd door desserts en deelt die passie graag met de kijkers.
  • 17:40
    De Makkelijke Maaltijd Afl. 12
    Het Makkelijke Maaltijd team helpt je aan een heerlijk recept voor de doordeweekse maaltijd. Altijd verantwoord, snel en lekker!
  • 18:15
    Grenzeloos Koken Afl. 17
    Grenzeloos Koken brengt de buitenlandse keuken naar je toe. Giovanni, Miljuschka, Danny, Estée en Mounir zorgen er voor dat jíj trek krijgt!
  • 18:45
    Dagelijkse Kost Afl. 151
    Jeroen Meus serveert Vlaamse kost en zoekt het soms ook wat verder weg. In elke aflevering maakt hij heerlijke en betaalbare maaltijden.
  • 19:00
    24Kitchen Food Truck Challenge Afl. 2
    Bij de Giro vervolgen de drie teams hun strijd, wie haalt de hoogste omzet en wie heeft de beste smaak van de 24Kitchen Food Truck Challenge?
  • 19:35
    Basic to Brilliance Afl. 8
    De populairste kookboekauteur van Australië, Donna Hay, laat zien hoe we simpele gerechten kunnen klaarmaken en een twist kunnen geven.
  • 20:05
    Parts Unknown Afl. 8
    Tony verkent het oude en nieuwe gedeelte van de Bay Area. Tony traint ook met de legendarische Braziliaanse Jiu-Jitsu-instructeur, Kurt Osiander.
  • 21:00
    Jamie's Chef Afl. 1
    Jamie selecteert vier afgestudeerden van de Fifteen Foundation. Ze gaan proberen een slechtlopend eetcafé om te vormen tot een restaurant.
  • 22:05
    24Kitchen Food Truck Challenge Afl. 2
    Bij de Giro vervolgen de drie teams hun strijd, wie haalt de hoogste omzet en wie heeft de beste smaak van de 24Kitchen Food Truck Challenge?
  • 22:50
    Grenzeloos Koken Afl. 17
    Grenzeloos Koken brengt de buitenlandse keuken naar je toe. Giovanni, Miljuschka, Danny, Estée en Mounir zorgen er voor dat jíj trek krijgt!
  • 23:25
    Basic to Brilliance Afl. 8
    De populairste kookboekauteur van Australië, Donna Hay, laat zien hoe we simpele gerechten kunnen klaarmaken en een twist kunnen geven.