De websites van 24Kitchen maken gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
advertisement

TV-Gids

  • 00:20
    Fast, Fresh, Simple Dinners Updated
    Donna frist oude klassiekers op en maakt koken simpel. Probeer haar rundvlees met knoflookbonen of haar vijgentaart met gorgonzola maar eens.
  • 00:50
    The Free Range Cook Afl. 9 A French Country Table
    Annabel maakt erwtensoep en kruidige appelcake. 's Avonds serveert ze verse artisjokken met kip-preigratin en taartjes van peer en hazelnoot.
  • 01:20
    Jamie at home Afl. 10
    Jamie maakt een paar verrukkelijke lamsrecepten, waaronder gegrilde lamskebabs en gebraden lamsschouder.
  • 01:50
    De Makkelijke Maaltijd Afl. 43
    Paprikastoof is een typisch Hongaarse lekkernij en Rudolph laat je zien hoe je die snel en gemakkelijk op tafel kunt zetten. Eet smakelijk.
  • 02:20
    The Taste of Life Basics Afl. 23
    Ruim 150 jaar geleden werd in de buurt van Brussel de witlof “ontdekt”. Nederland is na Frankrijk en België 's werelds grootste witlofproducent.
  • 02:45
    Bill's Food Afl. 1
    Deze zesdelige serie begint met de maaltijd waar Bill beroemd mee werd: het ontbijt. Bill maakt roerei en vertelt over Aziatische invloeden.
  • 03:15
    Sara La Fountain Afl. 30
    Trendy en beeldschoon: dat geldt voor Sara's huis in het oude centrum van Helsinki, voor de gerechten die ze bereidt en voor haarzelf.
  • 03:40
    Exploring the Vine Afl. 10
    Howard, James, Stuart trekken over de droge vlakten van Klein Karoo. Hun bierdrinkende vrienden ontwikkelen zich gestaag tot wijnkenners.
  • 04:05
    No Reservations Afl. 9
    In Boston, USA geniet Tony van traditionele Amerikaanse gerechten zoals clam chowder, corn-beef hash en pastrami knishes.
  • 04:50
    Market Flavours Afl. 50
    In Vila Viçosa bereidt Sebastião een pastei met kip, met een frisse salade van verse tomaat en ui.
  • 05:15
    Jamie Oliver's Food Revolution Afl. 5
    Jamie is van West Adams verwijderd, maar dat weerhoudt hem er niet van een conferentie voor schooldirecties te organiseren over zijn campagne.
  • 06:00
    Fast, Fresh, Simple Fresh Flavours
    Deeg maken is een gedoe, maar Donna heeft een oplossing. In enkele minuten maakt ze een uienquiche, pasta met garnalen of yoghurttaart.
  • 06:25
    The Free Range Cook Afl. 10 Fish on the Menu
    Annabel bereidt een Mediterraan feestmaal met een grote schaal tapas, eenvoudige gebakken vis en een heerlijke vanille-citrusterrine.
  • 06:50
    Market Flavours Afl. 51
    In Reguengos de Monsaraz combineert Sebastião de smaken van Alentejo in een posteleinsoep met brood, kaas, ham en olijven.
  • 07:15
    For The Love Of Food Afl. 31
    Gabriele laat zich inspireren door de culinaire rijkdom van de metropool Istanboel. Hij creëert een fusionstijl met plaatselijke ingrediënten.
  • 07:40
    Grenzeloos Koken Afl. 73
    Guarguero: deze koekjes zijn een stukje paradijs in eigen huis. Zacht als kussentjes en met een hemelse vulling. Hier maak je iedereen blij mee.
  • 07:55
    Grenzeloos Koken Afl. 72
    We kennen de lunchbox met een boterham en stuk fruit, maar in Japan pakken ze helemaal uit. Danny maakt de lekkerste bentobox, voor jong en oud.
  • 08:10
    First Aid Kitchen Afl. 3
    Is jouw biefstuk zwart van buiten en koud van binnen? Andy geeft tips voor de perfecte biefstuk! En hij laat zien wat je met kookgerei kan doen.
  • 08:40
    De Makkelijke Maaltijd Afl. 43
    Paprikastoof is een typisch Hongaarse lekkernij en Rudolph laat je zien hoe je die snel en gemakkelijk op tafel kunt zetten. Eet smakelijk.
  • 09:10
    Smaakpupillen Afl. 3
    Tamar heeft besloten geen vlees meer te eten, maar wil nog wel kunnen genieten van een lekkere lasagne. Voortaan maakt zij thuis de smakelijkste.
  • 09:35
    Rudolph's Little Bakery Afl. 3
    Een taart bakken samen met Rudolph om een heel speciaal iemand te verrassen. Dat is wat Charlotte vandaag gaat doen.
  • 10:05
    Rudolph's Bakery Afl. 13
    Meesterpatissier Rudolph van Veen toont zijn favoriete recepten. Hij weet precies hoe hij oogstrelende lekkernijen op tafel kan toveren.
  • 10:35
    Jamie Oliver's Food Revolution Afl. 5
    Jamie is van West Adams verwijderd, maar dat weerhoudt hem er niet van een conferentie voor schooldirecties te organiseren over zijn campagne.
  • 11:30
    Sara La Fountain Afl. 31
    Trendy en beeldschoon: dat geldt voor Sara's huis in het oude centrum van Helsinki, voor de gerechten die ze bereidt en voor haarzelf.
  • 12:00
    Rudolph's Bakery Afl. 45
    Een makkelijke, maar wel een overheerlijke dag in de bakkerij van Rudolph, want hij maakt de lekkerste traktaties in een handomdraai. Genieten!
  • 12:30
    Grenzeloos Koken Afl. 84
    Mounir maakt een traditionele brik. Een gefrituurd deegpakketje met daarin, heel verassend, tonijn en ei. Weten hoe je dat maakt? Blijf kijken!
  • 12:45
    Grenzeloos Koken Afl. 83
    Vandaag een heel bijzonder gerecht in Grenzeloos Koken. De ultieme klassieker uit de Arubaanse keuken: Keshi yena, oftewel een hele gevulde kaas.
  • 13:00
    First Aid Kitchen Afl. 4
    Bakt jouw vis altijd aan of is je risotto papperig? Andy laat zien welke trucs je kan toepassen voor heerlijke, lukkende resultaten.
  • 13:30
    Rudolph's Bakery Afl. 13
    Meesterpatissier Rudolph van Veen toont zijn favoriete recepten. Hij weet precies hoe hij oogstrelende lekkernijen op tafel kan toveren.
  • 14:00
    The Taste of Life Basics Afl. 27
    Elke tomaat is anders. Wat kun je wel en niet met de verschillende tomaten en is er ook smaakverschil. Rudolph lmaakt o.a. tomaten risotto.
  • 14:30
    The Taste UK Afl. 8
    Om de halve finale te halen, moeten de koks bewijzen dat ze uitzonderlijke gerechten kunnen bereiden van alle soorten vlees.
  • 15:30
    Jamie at home Al. 11
    Jamie gaat op de Italiaanse tour met deze versie van een verrukkelijke bagna cauda en maakt daarna een ongewone salade van kruidenomelet.
  • 16:00
    Rudolph's Little Bakery Afl. 4
    Ze heeft een BFF en is daar dolblij mee. Daarom wil Rixt haar bedanken met een mooie taart. En dat gaat wel lukken met hulp van Rudolph!
  • 16:30
    Smaakpupillen Afl. 4
    Hashem komt uit Palestina. Zijn moeder kookt alleen Palestijnse gerechten, maar hij vindt stamppot ook lekker. Dus gaat hij zelf aan de slag.
  • 17:00
    Rudolph's Bakery Afl. 49
    Vandaag heeft Rudolph een gezellige collega in de bakkery; Sandra Ysbrandy. Samen maken ze lekkernijen met onder andere pecannoten. Verrukkelijk!
  • 17:30
    Grenzeloos Koken Afl. 74
    Mounir pakt uit met een heerlijk gerecht. Hij geeft tips hoe je het beste kalfszwezerik klaarmaakt en bereidt er een verrukkelijk gerecht mee.
  • 17:45
    Grenzeloos Koken Afl. 73
    Guarguero: deze koekjes zijn een stukje paradijs in eigen huis. Zacht als kussentjes en met een hemelse vulling. Hier maak je iedereen blij mee.
  • 18:00
    De Makkelijke Maaltijd Afl. 44
    Rudolph maakt vandaag een klassieker in de Makkelijke Maaltijd: stroganoffsaus. Estee neemt je even mee naar India. Dat wordt zeker smullen.
  • 18:30
    Rudolph's Bakery Afl. 15
    Meesterpatissier Rudolph van Veen toont zijn favoriete recepten. Hij weet precies hoe hij oogstrelende lekkernijen op tafel kan toveren.
  • 19:00
    The Taste UK Afl. 9
    Alles draait om eenvoud. De koks moeten Angela Hartnett imponeren met gerechten die uit slechts drie ingrediënten bestaan.
  • 20:00
    Rudolph's Little Bakery Afl. 3
    Een taart bakken samen met Rudolph om een heel speciaal iemand te verrassen. Dat is wat Charlotte vandaag gaat doen.
  • 20:30
    Jamie's Festival Afl. 2
    Jamie maakt schitterende kleverige spareribs en rookt sappige garnalen en forel in een zinken emmer, terwijl The Charlatans voor muziek zorgen.
  • 21:00
    Jamie Oliver's Food Revolution Afl. 6
    De onderwijsinspecteur hoort Jamie's boodschap welwillend aan, maar de chef moet hem overtuigen met een kookwedstrijd voor de hele stad.
  • 21:55
    Exploring the Vine Afl. 11
    James neemt Howard en Stuart mee op een groene reis om te ontdekken hoe biologische wijn wordt gemaakt.
  • 22:20
    Valentine Warner's Wild Table Afl. 2
    Chef Valentine Warner reist naar Newfoundland en Labrador in Canada, waar hij kabeljauw met friet bereidt.
  • 22:50
    The Taste UK Afl. 9
    Alles draait om eenvoud. De koks moeten Angela Hartnett imponeren met gerechten die uit slechts drie ingrediënten bestaan.
  • 23:50
    For The Love Of Food Afl. 31
    Gabriele laat zich inspireren door de culinaire rijkdom van de metropool Istanboel. Hij creëert een fusionstijl met plaatselijke ingrediënten.