24Kitchen maakt gebruik van cookies
Door hiernaast op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan de websites van 24Kitchen. Klik hier voor meer informatie.

Akkoord
advertisement

TV-Gids

  • 00:00
    Dagelijkse Kost Afl. 4
    Jeroen Meus serveert degelijke Vlaamse kost en zoekt het soms ook wat verder weg. In korte tijd maakt hij heerlijke en betaalbare maaltijden.
  • 00:15
    Jamie's 15 Minute Meals Afl. 4
    Meer snelle en gemakkelijke recepten van de populaire chef zoals boeuf Stroganoff, Marokkaanse mosselen en tapenadetoost.
  • 00:45
    De Makkelijke Maaltijd Afl. 14
    Het Makkelijke Maaltijd team helpt je aan een heerlijk recept voor de doordeweekse maaltijd. Altijd verantwoord, snel en lekker!
  • 01:15
    Jamie’s Great Britain Afl. 4
    Jamie ontmoet Billy Byrd; zijn familie kweekt al generaties lang asperges. Daarna proeft Jamie eetbare bloemen met Margaret Cooper.
  • 02:15
    Smaakpupillen Afl. 4
    Presentator en kookfanaat Hugo Kennis is het gezicht van de serie ‘Smaakpupillen’, waarin kinderen zelf leren koken.
  • 02:40
    Toeters en Bellen Afl. 7
    Wim Ballieu en Elke Van Mello maken van elk feestje een onvergetelijke gebeurtenis, van babyborrel tot verjaardagsfeest.
  • 02:55
    Toeters en Bellen Afl. 8
    Wim Ballieu en Elke Van Mello maken van elk feestje een onvergetelijke gebeurtenis, van babyborrel tot verjaardagsfeest.
  • 03:10
    Winterkost Afl. 4
    In Winterkost delen 24Kitchen-chefs hun inspiratie voor heerlijke winterse gerechten.
  • 03:25
    Rudolph's Bakery Afl. 25
    Meester-kok en meester-patissier Rudolph van Veen bereidt de heerlijkste taarten en gebakjes.
  • 03:55
    De Makkelijke Maaltijd Afl. 4
    In deze special bereidt Rudolph heerlijke gerechten met Fairtrade producten. Dat wordt dubbel genieten: lekker eten met een goed gevoel.
  • 04:20
    Dishing Up Australia Afl. 4
    Al komt erachter dat Queensland meer heeft dan ananas en garnalen gedurende zijn trip door de Goudkust.
  • 04:45
    Street Food Afl. 4
    In de culinaire hoofdstad Parijs wordt koken als een kunstvorm beschouwd. Ishai krijgt 24 uur de tijd om de Franse keuken te ontdekken.
  • 05:10
    Jamie’s Great Britain Afl. 4
    Jamie ontmoet Billy Byrd; zijn familie kweekt al generaties lang asperges. Daarna proeft Jamie eetbare bloemen met Margaret Cooper.
  • 06:00
    Rudolph's Bakery Afl. 25
    Meester-kok en meester-patissier Rudolph van Veen bereidt de heerlijkste taarten en gebakjes.
  • 06:25
    De Makkelijke Maaltijd Afl. 14
    Het Makkelijke Maaltijd team helpt je aan een heerlijk recept voor de doordeweekse maaltijd. Altijd verantwoord, snel en lekker!
  • 06:55
    De Makkelijke Maaltijd Afl. 4
    In deze special bereidt Rudolph heerlijke gerechten met Fairtrade producten. Dat wordt dubbel genieten: lekker eten met een goed gevoel.
  • 07:25
    Amazing Wedding Cakes Afl. 4
    In het Cake Atelier in New York wordt aan een bijzondere bruidstaart gewerkt: een taart in de vorm van een schedel, voor een gothic-bruiloft.
  • 08:20
    Dagelijkse Kost Afl. 4
    Jeroen Meus serveert degelijke Vlaamse kost en zoekt het soms ook wat verder weg. In korte tijd maakt hij heerlijke en betaalbare maaltijden.
  • 08:35
    Jamie’s Great Britain Afl. 4
    Jamie ontmoet Billy Byrd; zijn familie kweekt al generaties lang asperges. Daarna proeft Jamie eetbare bloemen met Margaret Cooper.
  • 09:30
    Rudolph's Bakery Afl. 25
    Meester-kok en meester-patissier Rudolph van Veen bereidt de heerlijkste taarten en gebakjes.
  • 10:00
    De Zoete Zonde Afl. 4
    Culinaire wonderchef Wim Ballieu is gefascineerd door desserts en deelt die passie graag met de kijkers.
  • 10:15
    Grenzeloos Koken Afl. 9
    Giovanni maakt vandaag een feestje op het bord: een koude, drie-kleuren pastasalade met kip en macadamianoten. Hiermee breng je Italië in huis!
  • 10:30
    Jamie's 15 Minute Meals Afl. 4
    Meer snelle en gemakkelijke recepten van de populaire chef zoals boeuf Stroganoff, Marokkaanse mosselen en tapenadetoost.
  • 11:00
    Dishing Up Australia Afl. 4
    Al komt erachter dat Queensland meer heeft dan ananas en garnalen gedurende zijn trip door de Goudkust.
  • 11:30
    Sara La Fountain / Baking with Sara Afl. 13
    Sara stelt een menu voor een afstudeerfeestje samen: een hartige taart met tomaat en feta, chocoladetaart in drie lagen en makronen.
  • 12:00
    De Makkelijke Maaltijd Afl. 14
    Het Makkelijke Maaltijd team helpt je aan een heerlijk recept voor de doordeweekse maaltijd. Altijd verantwoord, snel en lekker!
  • 12:30
    Amazing Wedding Cakes Afl. 5
    Het personeel van het Cake Atelier in New York krijgt een grote opdracht: 150 verschillende bruidstaarten. Krijgen ze alle taarten op tijd af?
  • 13:30
    Rudolph's Bakery Afl. 25
    Meester-kok en meester-patissier Rudolph van Veen bereidt de heerlijkste taarten en gebakjes.
  • 14:00
    Jamie’s Great Britain Afl. 4
    Jamie ontmoet Billy Byrd; zijn familie kweekt al generaties lang asperges. Daarna proeft Jamie eetbare bloemen met Margaret Cooper.
  • 15:00
    Jamie's 15 Minute Meals Afl. 4
    Meer snelle en gemakkelijke recepten van de populaire chef zoals boeuf Stroganoff, Marokkaanse mosselen en tapenadetoost.
  • 15:30
    Toeters en Bellen Afl. 9
    Wim Ballieu en Elke Van Mello maken van elk feestje een onvergetelijke gebeurtenis, van babyborrel tot verjaardagsfeest.
  • 15:45
    Toeters en Bellen Afl. 10
    Wim Ballieu en Elke Van Mello maken van elk feestje een onvergetelijke gebeurtenis, van babyborrel tot verjaardagsfeest.
  • 16:00
    Smaakpupillen Afl. 5
    Presentator en kookfanaat Hugo Kennis is het gezicht van de serie ‘Smaakpupillen’, waarin kinderen zelf leren koken.
  • 16:30
    Winterkost Afl. 5
    In Winterkost delen 24Kitchen-chefs hun inspiratie voor heerlijke winterse gerechten.
  • 16:45
    De Zoete Zonde Afl. 5
    Culinaire wonderchef Wim Ballieu is gefascineerd door desserts en deelt die passie graag met de kijkers.
  • 17:00
    Rudolph's Bakery Afl. 26
    Meester-kok en meester-patissier Rudolph van Veen bereidt de heerlijkste taarten en gebakjes.
  • 17:30
    De Makkelijke Maaltijd Afl. 15
    Het Makkelijke Maaltijd team helpt je aan een heerlijk recept voor de doordeweekse maaltijd. Altijd verantwoord, snel en lekker!
  • 18:00
    De Makkelijke Maaltijd Afl. 5
    In deze special bereidt Rudolph heerlijke gerechten met Fairtrade producten. Dat wordt dubbel genieten: lekker eten met een goed gevoel.
  • 18:30
    Grenzeloos Koken Afl. 10
    Danny laat zien hoe je met een paar dagelijkse ingrediënten een exotisch gerecht maakt, namelijk een Indiase maaltijdsalade.
  • 18:45
    Dagelijkse Kost Afl. 5
    Jeroen Meus serveert degelijke Vlaamse kost en zoekt het soms ook wat verder weg. In korte tijd maakt hij heerlijke en betaalbare maaltijden.
  • 19:00
    Jamie's 15 Minute Meals Afl. 5
    Jamie gaat terug naar de basis: bapao met vis, zachte erwtjes met tartaarsaus en een onweerstaanbare farfalle met champignons.
  • 19:35
    Dishing Up Australia Afl. 5
    Al vangt de eerste inktvis in z'n leven op Kangoeroe-eiland in Zuid-Australië en wordt verliefd op de Italiaanse Ligurische honingbijen.
  • 20:05
    Street Food Afl. 5
    Ishai ontmoet McDang, de bekendste chef van Bangkok. Ishai merkt dat hij minder moeite heeft met scherpe gerechten dan met sprinkhanen.
  • 20:40
    Sara La Fountain / Baking with Sara Afl. 14
    Voor haar feest op het terras bereidt Sara een Aziatische garnalensalade, zalm met gember en chili, en een merengue met passievruchten.
  • 21:10
    Jamie’s Great Britain Afl. 5
    Jamie's rondreis door Groot-Brittannië brengt hem naar het westen, bekend vanwege de pasteitjes, de cheddar en de cider.
  • 22:10
    Rudolph's Bakery Afl. 26
    Meester-kok en meester-patissier Rudolph van Veen bereidt de heerlijkste taarten en gebakjes.
  • 22:45
    Amazing Wedding Cakes Afl. 5
    Het personeel van het Cake Atelier in New York krijgt een grote opdracht: 150 verschillende bruidstaarten. Krijgen ze alle taarten op tijd af?
  • 23:45
    De Zoete Zonde Afl. 5
    Culinaire wonderchef Wim Ballieu is gefascineerd door desserts en deelt die passie graag met de kijkers.