24Kitchen maakt gebruik van cookies
Door hiernaast op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan de websites van 24Kitchen. Klik hier voor meer informatie.

Akkoord
advertisement

TV-Gids

  • 00:00
    Jamie's Kitchen Australia Afl. 8
    De overgebleven stagiaires maken eindelijk kennis met Jamie; hij komt voor het eerst naar Fifteen. Voldoet het team aan zijn verwachtingen?
  • 00:55
    Arctic Chef Afl. 11
    Als voorgerecht maakt Teemu een salade van kaas en vijgen, gevolgd door gesmoorde karbonades met koolraap.
  • 01:25
    Sara La Fountain / Baking with Sara Afl. 12
    Het is bakdag. Sara gebruikt traditioneel gistdeeg om heerlijke rolletjes gevuld met kwark, marsepein en appelcompote te maken.
  • 01:55
    De Makkelijke Maaltijd Afl. 173
    Als je lekker wil smullen, hebben Bianca en Rudolph daar hele geschikte recepten voor: gegratineerde witlof met kabeljauw en boswachtergoulash.
  • 02:25
    Rudolph's Bakery Afl. 36
    Rudolph gaat op wereldtour. Vandaag maakt hij een vlaai met een internationaal tintje, de Bombay-vlaai.
  • 02:55
    A Marriage of Flavours Afl. 3
    Het kokende echtpaar Itamar Srulovich en Sarit Packer blijft je vermaken met hun vrolijke gekibbel en hun heerlijke Midden-Oosterse gerechten.
  • 03:20
    Street Food Afl. 8
    In Amsterdam leert Ishai hoe je de populairste Hollandse snack klaarmaakt: een broodje haring. Daarna probeert hij stroopwafels te verkopen.
  • 03:50
    Jamie's 30 Minute Meals Afl. 16
    Jamie maakt een zomerse groentelasagne, een Toscaanse tomatensalade en yoghurtijs met mango in kleine hoorntjes, binnen een half uur.
  • 04:15
    Sara La Fountain / Baking with Sara Afl. 12
    Het is bakdag. Sara gebruikt traditioneel gistdeeg om heerlijke rolletjes gevuld met kwark, marsepein en appelcompote te maken.
  • 04:45
    Arctic Chef Afl. 11
    Als voorgerecht maakt Teemu een salade van kaas en vijgen, gevolgd door gesmoorde karbonades met koolraap.
  • 05:10
    Jamie's Kitchen Australia Afl. 8
    De overgebleven stagiaires maken eindelijk kennis met Jamie; hij komt voor het eerst naar Fifteen. Voldoet het team aan zijn verwachtingen?
  • 06:00
    Rudolph’s Bakfavorieten Afl. 6
    Rudolph deelt zijn favoriete bakcreaties! De recepten komen uit Rudolph’s eigen hand en van zijn 24 Kitchen collega’s. Raak geinspireerd!
  • 08:00
    Grenzeloos Koken Afl. 191
    In 'Grenzeloos Koken' nemen de beste koks je dagelijks mee op vakantie naar een hele unieke plek, namelijk je eigen keuken!
  • 08:15
    Grenzeloos Koken Afl. 190
    In 'Grenzeloos Koken' nemen de beste koks je dagelijks mee op vakantie naar een hele unieke plek, namelijk je eigen keuken!
  • 08:30
    Rudolph's Bakery Afl. 36
    Rudolph gaat op wereldtour. Vandaag maakt hij een vlaai met een internationaal tintje, de Bombay-vlaai.
  • 09:00
    De Makkelijke Maaltijd Afl. 173
    Als je lekker wil smullen, hebben Bianca en Rudolph daar hele geschikte recepten voor: gegratineerde witlof met kabeljauw en boswachtergoulash.
  • 09:30
    A Marriage of Flavours Afl. 3
    Het kokende echtpaar Itamar Srulovich en Sarit Packer blijft je vermaken met hun vrolijke gekibbel en hun heerlijke Midden-Oosterse gerechten.
  • 10:00
    Grenzeloos Koken Afl. 1
    In 'Grenzeloos Koken' nemen de beste koks je dagelijks mee op vakantie naar een unieke plek, namelijk je eigen keuken.
  • 10:15
    Grenzeloos Koken Afl. 90
    Dat een bordje soep een festijn kan zijn, wordt duidelijk met de paddenstoelen velouté die John vandaag maakt. Laat het u smaken.
  • 10:30
    Jamie's Kitchen Australia Afl. 8
    De overgebleven stagiaires maken eindelijk kennis met Jamie; hij komt voor het eerst naar Fifteen. Voldoet het team aan zijn verwachtingen?
  • 11:30
    Sara La Fountain / Baking with Sara Afl. 12
    Het is bakdag. Sara gebruikt traditioneel gistdeeg om heerlijke rolletjes gevuld met kwark, marsepein en appelcompote te maken.
  • 12:00
    Rudolph's Bakery Afl. 36
    Rudolph gaat op wereldtour. Vandaag maakt hij een vlaai met een internationaal tintje, de Bombay-vlaai.
  • 12:30
    Grenzeloos Koken Afl. 192
    Zelf overheerlijke Chinese dumplings maken kan eenvoudig en leuk zijn. Helemaal als Danny je hierbij assisteert.
  • 12:45
    Grenzeloos Koken Afl. 191
    In 'Grenzeloos Koken' nemen de beste koks je dagelijks mee op vakantie naar een hele unieke plek, namelijk je eigen keuken!
  • 13:00
    De Makkelijke Maaltijd Afl. 173
    Als je lekker wil smullen, hebben Bianca en Rudolph daar hele geschikte recepten voor: gegratineerde witlof met kabeljauw en boswachtergoulash.
  • 13:30
    Rudolph’s Bakfavorieten Afl. 6
    Rudolph deelt zijn favoriete bakcreaties! De recepten komen uit Rudolph’s eigen hand en van zijn 24 Kitchen collega’s. Raak geinspireerd!
  • 15:30
    A Marriage of Flavours Afl. 4
    Het kokende echtpaar Itamar Srulovich en Sarit Packer runt een restaurant met een Midden-Oosterse keuken. Ditmaal staat de citroen centraal.
  • 16:00
    Sara La Fountain / Baking with Sara Afl. 13
    Sara stelt een menu voor een afstudeerfeestje samen: een hartige taart met tomaat en feta, chocoladetaart in drie lagen en makronen.
  • 16:30
    Arctic Chef Afl. 12
    Teemu is de winnaar van Top Chef Finland 2012. Hij runt zijn eigen restaurant 'Goto' in zijn geboorteplaats Rauma.
  • 17:00
    Jamie's 30 Minute Meals Afl. 16
    Jamie maakt een zomerse groentelasagne, een Toscaanse tomatensalade en yoghurtijs met mango in kleine hoorntjes, binnen een half uur.
  • 17:30
    Rudolph’s Bakfavorieten Afl. 7
    Rudolph deelt zijn favoriete bakcreaties! De recepten komen uit Rudolph’s eigen hand en van zijn 24 Kitchen collega’s. Raak geinspireerd!
  • 19:30
    Grenzeloos Koken Afl. 2
    Een heerlijke klassieker waarvoor Danny mooie groente en gamba's gebruikt, de bami goreng gamba. Klinkt niet alleen lekker, dat is het ook!
  • 19:45
    Grenzeloos Koken Afl. 1
    In 'Grenzeloos Koken' nemen de beste koks je dagelijks mee op vakantie naar een unieke plek, namelijk je eigen keuken.
  • 20:00
    De Makkelijke Maaltijd Afl. 174
    Zin in een verrassend en makkelijk te maken gerecht? Dat komt goed uit, want Estee en Rudolph hebben twee geschikte recepten! Verbluffend lekker!
  • 20:30
    Rudolph's Bakery Afl. 37
    Vandaag maakt Rudolph van Veen twee heerlijke Franse traktaties, een "tarte au citron" en "madeleines".
  • 21:00
    Jamie's Kitchen Australia Afl. 9
    De spanning stijgt; de dag van de opening komt dichterbij. Zijn de stagiaires na drie moordende maanden in staat als een team samen te werken?
  • 22:00
    Jamie's 30 Minute Meals Afl. 17
    Jamie bereidt een chowder van gerookte schelvis en maïs met tijgergarnalen, een regenboogsalade en een slushie van frambozen en vlierbloesem.
  • 22:30
    Street Food Afl. 9
    Napels, waar de pizza margherita werd uitgevonden, staat bekend om de verse ingrediënten die rond de Vesuvius worden verbouwd.
  • 23:00
    Sara La Fountain / Baking with Sara Afl. 13
    Sara stelt een menu voor een afstudeerfeestje samen: een hartige taart met tomaat en feta, chocoladetaart in drie lagen en makronen.
  • 23:30
    Rudolph's Bakery Afl. 37
    Vandaag maakt Rudolph van Veen twee heerlijke Franse traktaties, een "tarte au citron" en "madeleines".