De websites van 24Kitchen maken gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
advertisement

TV-Gids

  • 00:00
    Market Flavours Afl. 1
    De visvangst wordt aan de kade gelost voordat deze de markt bereikt. Sebastião bezoekt de kade van Peniche, waar uitstekende vis vandaan komt.
  • 00:30
    For The Love Of Food Afl. 21
    Gabriele laat zich inspireren door de culinaire rijkdom van de metropool Istanboel. Hij creëert een fusionstijl met plaatselijke ingrediënten.
  • 01:00
    Sara La Fountain Afl. 21
    Trendy en beeldschoon: dat geldt voor Sara's huis in het oude centrum van Helsinki, voor de gerechten die ze bereidt en voor haarzelf.
  • 01:30
    Jamie's 15 Minute Meals Afl. 21
    Jamie serveert een salade niçoise met gegrilde tonijn en Thaise kip-laksa met een mild-pittige pompoen-noedelsoep.
  • 02:00
    De Makkelijke Maaltijd Afl. 259
    Meesterkok Rudolph van Veen bereidt in 'Makkelijke Maaltijd' heerlijke en simpele, doordeweekse maaltijden.
  • 02:30
    Eten in de Tuin Afl. 9
    In Eten in de Tuin leer je alles wat je wilde weten over BBQ-en: stoere gerechten, verbluffende drankjes... Geniet van het echte buitenleven!
  • 03:00
    Rudolph's Bakery Afl. 12
    Meesterpatissier Rudolph van Veen toont zijn favoriete recepten. Hij weet precies hoe hij oogstrelende lekkernijen op tafel kan toveren.
  • 03:30
    Bill's Holiday Afl.4
    Bill trekt over de Huonrivier in Tasmanië naar de grasvlakten waar de koeien worden gemolken. De ovens worden voorverwarmd voor een familiediner.
  • 04:00
    Grandma's Boy Afl. 1
    Chef Donal uit Ierland verzamelt recepten die al generaties lang familiegeheim zijn. Ditmaal verovert hij de harten van Zuid-Europese oma's.
  • 04:30
    Avec Eric Artisanal
    Eric Ripert gaat naar een boerderij in Toscane, waar ze kastanjes verzamelen. Ook ziet hij hoe kaas wordt gemaakt in een befaamde fabriek.
  • 05:00
    Jamie Oliver's Food Revolution Afl. 5
    Jamie is van West Adams verwijderd, maar dat weerhoudt hem er niet van een conferentie voor schooldirecties te organiseren over zijn campagne.
  • 06:00
    Market Flavours Afl. 1
    De visvangst wordt aan de kade gelost voordat deze de markt bereikt. Sebastião bezoekt de kade van Peniche, waar uitstekende vis vandaan komt.
  • 06:30
    For The Love Of Food Afl. 21
    Gabriele laat zich inspireren door de culinaire rijkdom van de metropool Istanboel. Hij creëert een fusionstijl met plaatselijke ingrediënten.
  • 07:00
    Sara La Fountain Afl. 21
    Trendy en beeldschoon: dat geldt voor Sara's huis in het oude centrum van Helsinki, voor de gerechten die ze bereidt en voor haarzelf.
  • 07:30
    Bill's Holiday Afl.4
    Bill trekt over de Huonrivier in Tasmanië naar de grasvlakten waar de koeien worden gemolken. De ovens worden voorverwarmd voor een familiediner.
  • 08:00
    Jamie's 15 Minute Meals Afl. 21
    Jamie serveert een salade niçoise met gegrilde tonijn en Thaise kip-laksa met een mild-pittige pompoen-noedelsoep.
  • 08:30
    De Makkelijke Maaltijd Afl. 259
    Meesterkok Rudolph van Veen bereidt in 'Makkelijke Maaltijd' heerlijke en simpele, doordeweekse maaltijden.
  • 09:00
    Grenzeloos Koken Afl. 34
    Vandaag laten Nadia en Merijn weer een authentiek Arabisch gerecht zien: een tajine met lam en saffraan en een overheerlijke salade van artisjok.
  • 09:15
    Grenzeloos Koken Afl. 33
    Het receptenboekje van Andrea's moeder gaat vandaag weer open. Andrea maakt gebakken tuinbonen met kabeljauw. Perfect voor de zomermaanden.
  • 09:30
    Eten in de Tuin Afl. 9
    In Eten in de Tuin leer je alles wat je wilde weten over BBQ-en: stoere gerechten, verbluffende drankjes... Geniet van het echte buitenleven!
  • 10:00
    Rudolph's Bakery Afl. 12
    Meesterpatissier Rudolph van Veen toont zijn favoriete recepten. Hij weet precies hoe hij oogstrelende lekkernijen op tafel kan toveren.
  • 10:30
    Market Flavours Afl. 1
    De visvangst wordt aan de kade gelost voordat deze de markt bereikt. Sebastião bezoekt de kade van Peniche, waar uitstekende vis vandaan komt.
  • 11:00
    For The Love Of Food Afl. 21
    Gabriele laat zich inspireren door de culinaire rijkdom van de metropool Istanboel. Hij creëert een fusionstijl met plaatselijke ingrediënten.
  • 11:30
    Sara La Fountain Afl. 21
    Trendy en beeldschoon: dat geldt voor Sara's huis in het oude centrum van Helsinki, voor de gerechten die ze bereidt en voor haarzelf.
  • 12:00
    Bill's Holiday Afl.5
    In de Northern Territory krijgt Bill tips van vissende Aborigines. Hij gaat naar Arnhem Land, waar met speren op vissen en krabben wordt gejaagd.
  • 12:30
    Jamie's 15 Minute Meals Afl. 21
    Jamie serveert een salade niçoise met gegrilde tonijn en Thaise kip-laksa met een mild-pittige pompoen-noedelsoep.
  • 13:00
    De Makkelijke Maaltijd Afl. 259
    Meesterkok Rudolph van Veen bereidt in 'Makkelijke Maaltijd' heerlijke en simpele, doordeweekse maaltijden.
  • 13:30
    Grenzeloos Koken Afl. 34
    Vandaag laten Nadia en Merijn weer een authentiek Arabisch gerecht zien: een tajine met lam en saffraan en een overheerlijke salade van artisjok.
  • 13:45
    Grenzeloos Koken Afl. 33
    Het receptenboekje van Andrea's moeder gaat vandaag weer open. Andrea maakt gebakken tuinbonen met kabeljauw. Perfect voor de zomermaanden.
  • 14:00
    Eten in de Tuin Afl. 9
    In Eten in de Tuin leer je alles wat je wilde weten over BBQ-en: stoere gerechten, verbluffende drankjes... Geniet van het echte buitenleven!
  • 14:30
    Rudolph's Bakery Afl. 12
    Meesterpatissier Rudolph van Veen toont zijn favoriete recepten. Hij weet precies hoe hij oogstrelende lekkernijen op tafel kan toveren.
  • 15:00
    Market Flavours Afl. 2
    Sebastião Castilho bereidt een broodmaaltijd met gedroogde vis en een taart met honing, banaan en vanilleroom.
  • 15:30
    For The Love Of Food Afl. 22
    Gabriele laat zich inspireren door de culinaire rijkdom van de metropool Istanboel. Hij creëert een fusionstijl met plaatselijke ingrediënten.
  • 16:00
    Sara La Fountain Afl. 22
    Trendy en beeldschoon: dat geldt voor Sara's huis in het oude centrum van Helsinki, voor de gerechten die ze bereidt en voor haarzelf.
  • 16:30
    Jamie's 15 Minute Meals Afl. 22
    Vandaag maken we een snelle lamstajine met gebakken aubergine en komijn, met een knapperige caesarsalade met kip en polenta.
  • 17:00
    De Makkelijke Maaltijd Afl. 260
    Meesterkok Rudolph van Veen bereidt in 'Makkelijke Maaltijd' heerlijke en simpele, doordeweekse maaltijden.
  • 17:30
    Grenzeloos Koken Afl. 35
    John maakt er vandaag echt een feestje van: oesters! Hij leert je alle tips & tricks over oesters en laat verschillende bereidingen zien.
  • 17:45
    Grenzeloos Koken Afl. 34
    Vandaag laten Nadia en Merijn weer een authentiek Arabisch gerecht zien: een tajine met lam en saffraan en een overheerlijke salade van artisjok.
  • 18:00
    Eten in de Tuin Afl. 10
    Corria en Andy delen graag hun zomerse recepten met jou. Met deze drankjes en hapjes wordt jouw tuin deze zomer een paradijs.
  • 18:30
    Rudolph's Bakery Afl. 11
    Meesterpatissier Rudolph van Veen toont zijn favoriete recepten. Hij weet precies hoe hij oogstrelende lekkernijen op tafel kan toveren.
  • 19:00
    Grandma's Boy Afl. 2
    Chef Donal uit Ierland verzamelt recepten die al generaties lang familiegeheim zijn. Ditmaal verovert hij de harten van Zuid-Europese oma's.
  • 19:30
    Avec Eric Perfect Pairings
    Eric ontdekt de goede relatie tussen eten en wijn. Hij gaat naar Californië om een wijn te bereiden, die past bij meloen, tomaat en geitenkaas.
  • 20:00
    Jamie Oliver's Food Revolution Afl. 6
    De onderwijsinspecteur hoort Jamie's boodschap welwillend aan, maar de chef moet hem overtuigen met een kookwedstrijd voor de hele stad.
  • 21:00
    Amazing Wedding Cakes Afl. 9
    Christopher Garren's Cakes maakt een heel persoonlijke bruidstaart voor het aanstaande paar, met souvenirs van hun wereldreis.
  • 22:00
    Exploring the Vine Afl. 8
    Pinotage is het Zuid-Afrikaanse cadeau aan de wijnwereld. Nadat de jongens dit Zuid-Afrikaanse prachtproduct hebben geproefd, gaan ze vissen.
  • 22:30
    No Reservations Afl. 8
    Ecuador is een klein land, maar kent een enorme diversiteit aan ecosystemen. Tony geniet van de daaruit voortvloeiende culinaire rijkdom.
  • 23:30
    Grandma's Boy Afl. 2
    Chef Donal uit Ierland verzamelt recepten die al generaties lang familiegeheim zijn. Ditmaal verovert hij de harten van Zuid-Europese oma's.