De websites van 24Kitchen maken gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
advertisement

TV-Gids

  • 00:00
    Market Flavours Afl. 6
    Sebastião Castilho geniet van de schoonheid van Viana do Castelo en de versheid van de producten.
  • 00:30
    For The Love Of Food Afl. 26
    Gabriele laat zich inspireren door de culinaire rijkdom van de metropool Istanboel. Hij creëert een fusionstijl met plaatselijke ingrediënten.
  • 01:00
    Sara La Fountain Afl. 26
    Trendy en beeldschoon: dat geldt voor Sara's huis in het oude centrum van Helsinki, voor de gerechten die ze bereidt en voor haarzelf.
  • 01:30
    Jamie's 15 Minute Meals Afl. 26
    Jamie presenteert sissende kipfajita's, gegrilde paprika, salsa, rijst en bonen met een overheerlijke garnalencocktail.
  • 02:00
    De Makkelijke Maaltijd Afl. 244
    Een verrassend vispakketje of een zomerse fruitige salade. De Makkelijke Maaltijd zorgt ervoor dat je deze toppers ook op vakantie kunt maken.
  • 02:30
    Eten in de Tuin Afl. 4
    In Eten in de Tuin leer je alles wat je wilde weten over BBQ-en: stoere gerechten, verbluffende drankjes... Geniet van het echte buitenleven!
  • 03:00
    Rudolph's Bakery Afl. 15
    Meesterpatissier Rudolph van Veen toont zijn favoriete recepten. Hij weet precies hoe hij oogstrelende lekkernijen op tafel kan toveren.
  • 03:30
    Bill's Holiday Afl.2
    Bill rijdt door de zonovergoten vlaktes van Zuid-Australië, op weg naar de kuststreek waar hij op zoek gaat naar de mysterieuze blauwvintonijn.
  • 04:00
    Grandma's Boy Afl. 6
    Chef Donal uit Ierland verzamelt recepten die al generaties lang familiegeheim zijn. Ditmaal verovert hij de harten van Zuid-Europese oma's.
  • 04:30
    Avec Eric Catch And Cook
    Eric Ripert gaat naar de Kaaimaneilanden waar zijn restaurant verse zeevruchten uit de oceaan serveert.
  • 05:00
    Jamie’s Italian Escape Afl. 5
    Jamie trekt naar Altamura, de stad van het brood. Hij wordt hartelijk ontvangen door de familie DiGesu, die een grote bakkerij runt.
  • 05:30
    Jamie’s Italian Escape Afl. 6
    Jamie's dertigste verjaardag komt dichterbij. Hij combineert wat hij in Italië heeft geleerd tot een diner voor zijn nieuwe Italiaanse vrienden.
  • 06:00
    Market Flavours Afl. 6
    Sebastião Castilho geniet van de schoonheid van Viana do Castelo en de versheid van de producten.
  • 06:30
    For The Love Of Food Afl. 26
    Gabriele laat zich inspireren door de culinaire rijkdom van de metropool Istanboel. Hij creëert een fusionstijl met plaatselijke ingrediënten.
  • 07:00
    Sara La Fountain Afl. 26
    Trendy en beeldschoon: dat geldt voor Sara's huis in het oude centrum van Helsinki, voor de gerechten die ze bereidt en voor haarzelf.
  • 07:30
    Bill's Holiday Afl.2
    Bill rijdt door de zonovergoten vlaktes van Zuid-Australië, op weg naar de kuststreek waar hij op zoek gaat naar de mysterieuze blauwvintonijn.
  • 08:00
    Jamie's 15 Minute Meals Afl. 26
    Jamie presenteert sissende kipfajita's, gegrilde paprika, salsa, rijst en bonen met een overheerlijke garnalencocktail.
  • 08:30
    De Makkelijke Maaltijd Afl. 244
    Een verrassend vispakketje of een zomerse fruitige salade. De Makkelijke Maaltijd zorgt ervoor dat je deze toppers ook op vakantie kunt maken.
  • 09:00
    Grenzeloos Koken Afl. 39
    Vandaag draait om tarwe. Denk je dan aan brood of pap? Niet bij Nadia en Merijn, zij maken heerlijke Arabische gerechten met tarwe.
  • 09:15
    Grenzeloos Koken Afl. 38
    Vandaag een vleugje Mexico in de Latijns Amerikaanse keuken van Andrea. De combinatie van zeebaars, amandelen en zoete aardappel is buitengewoon!
  • 09:30
    Eten in de Tuin Afl. 4
    In Eten in de Tuin leer je alles wat je wilde weten over BBQ-en: stoere gerechten, verbluffende drankjes... Geniet van het echte buitenleven!
  • 10:00
    Rudolph's Bakery Afl. 15
    Meesterpatissier Rudolph van Veen toont zijn favoriete recepten. Hij weet precies hoe hij oogstrelende lekkernijen op tafel kan toveren.
  • 10:30
    Market Flavours Afl. 6
    Sebastião Castilho geniet van de schoonheid van Viana do Castelo en de versheid van de producten.
  • 11:00
    For The Love Of Food Afl. 26
    Gabriele laat zich inspireren door de culinaire rijkdom van de metropool Istanboel. Hij creëert een fusionstijl met plaatselijke ingrediënten.
  • 11:30
    Sara La Fountain Afl. 26
    Trendy en beeldschoon: dat geldt voor Sara's huis in het oude centrum van Helsinki, voor de gerechten die ze bereidt en voor haarzelf.
  • 12:00
    Bill's Holiday Afl.3
    In het tropische noorden van Queensland gaat Bill naar een geheime vanilleplantage, waar de beheerder kan ruiken wanneer de vanilleboon rijp is.
  • 12:30
    Jamie's 15 Minute Meals Afl. 26
    Jamie presenteert sissende kipfajita's, gegrilde paprika, salsa, rijst en bonen met een overheerlijke garnalencocktail.
  • 13:00
    De Makkelijke Maaltijd Afl. 244
    Een verrassend vispakketje of een zomerse fruitige salade. De Makkelijke Maaltijd zorgt ervoor dat je deze toppers ook op vakantie kunt maken.
  • 13:30
    Grenzeloos Koken Afl. 39
    Vandaag draait om tarwe. Denk je dan aan brood of pap? Niet bij Nadia en Merijn, zij maken heerlijke Arabische gerechten met tarwe.
  • 13:45
    Grenzeloos Koken Afl. 38
    Vandaag een vleugje Mexico in de Latijns Amerikaanse keuken van Andrea. De combinatie van zeebaars, amandelen en zoete aardappel is buitengewoon!
  • 14:00
    Eten in de Tuin Afl. 4
    In Eten in de Tuin leer je alles wat je wilde weten over BBQ-en: stoere gerechten, verbluffende drankjes... Geniet van het echte buitenleven!
  • 14:30
    Rudolph's Bakery Afl. 15
    Meesterpatissier Rudolph van Veen toont zijn favoriete recepten. Hij weet precies hoe hij oogstrelende lekkernijen op tafel kan toveren.
  • 15:00
    Market Flavours Afl. 7
    In de hoofdstad van Minho treft Sebastião Castilho een drukke markt aan, waar hij veel inspiratie voor zijn maaltijd opdoet.
  • 15:30
    For The Love Of Food Afl. 27
    Gabriele laat zich inspireren door de culinaire rijkdom van de metropool Istanboel. Hij creëert een fusionstijl met plaatselijke ingrediënten.
  • 16:00
    Sara La Fountain Afl. 27
    Trendy en beeldschoon: dat geldt voor Sara's huis in het oude centrum van Helsinki, voor de gerechten die ze bereidt en voor haarzelf.
  • 16:30
    Jamie's 15 Minute Meals Afl. 27
    Jamie maakt een sissende biefstuk, garnalen met noedels en hoisin en een machtige makreel met een tomaten-quinoa-salade.
  • 17:00
    De Makkelijke Maaltijd Afl. 245
    Geen koelkast, oven, staafmixer of vier pitten nodig. Twee pitten en zin in een zomerse maaltijd is genoeg voor deze salade en risotto.
  • 17:30
    Grenzeloos Koken Afl. 40
    John maakt van een klassieker weer een uitdagende creatie. Een geitenkaassalade, maar dan met een heerlijke twist. Hiervan zeg je 'Oh la la!'
  • 17:45
    Grenzeloos Koken Afl. 39
    Vandaag draait om tarwe. Denk je dan aan brood of pap? Niet bij Nadia en Merijn, zij maken heerlijke Arabische gerechten met tarwe.
  • 18:00
    Eten in de Tuin Afl. 5
    In Eten in de Tuin leer je alles wat je wilde weten over BBQ-en: stoere gerechten, verbluffende drankjes... Geniet van het echte buitenleven!
  • 18:30
    Rudolph's Bakery Afl. 14
    Meesterpatissier Rudolph van Veen toont zijn favoriete recepten. Hij weet precies hoe hij oogstrelende lekkernijen op tafel kan toveren.
  • 19:00
    Grandma's Boy Afl. 7
    Chef Donal uit Ierland verzamelt recepten die al generaties lang familiegeheim zijn. Ditmaal verovert hij de harten van Zuid-Europese oma's.
  • 19:30
    Avec Eric Everything Is Better With Bacon
    In Italië bezoekt Eric Ripert een dorpje waar hij alles leert over lardo. In zijn restaurant maakt hij baconijs en een toetje van vijgen.
  • 20:00
    Jamie's Great Italian Escape Afl. 1
    De chef begint zijn reis naar Italië. Vanuit Frankrijk rijdt Jamie zijn camper helemaal naar Palermo, waar hij leert hoe je street food bereidt.
  • 20:30
    Jamie's Great Italian Escape Afl. 2
    Jamie komt aan op Marettimo, een eiland dat slechts één groentewinkel telt, maar gelukkig ook een van de beste restaurants van Sicilië.
  • 21:00
    Amazing Wedding Cakes Afl. 14
    Marc en Reva mogen hun droomtaart maken: het bruidspaar vraagt hun de taart bij de Renaissance Faire af te leveren.
  • 22:00
    Exploring the Vine Afl. 13
    De wijnmakers maken de balans op van het afgelopen jaar. Gaan ze hun aanpak wijzigen? Zijn ze gegroeid als wijnmakers? De tijd zal het leren.
  • 22:30
    No Reservations Afl. 13
    Tony bezoekt Madrid, het culturele en culinaire middelpunt van Spanje, tijdens het WK voetbal. Hij geniet van Iberische ham en ossenstaart.
  • 23:30
    Grandma's Boy Afl. 7
    Chef Donal uit Ierland verzamelt recepten die al generaties lang familiegeheim zijn. Ditmaal verovert hij de harten van Zuid-Europese oma's.