24Kitchen maakt gebruik van cookies
Door hiernaast op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan de websites van 24Kitchen. Klik hier voor meer informatie.

Akkoord
advertisement

TV-Gids

  • 00:00
    Jamie Oliver's Food Revolution Afl. 6
    Jamie's culinaire revolutie lijkt te zijn geslaagd, maar zal de school zijn menu handhaven nadat de beroemde chef zijn hielen heeft gelicht?
  • 01:00
    Hook it, Cook it Afl. 6
    Valentine en Nathan gaan vliegvissen op de rivier de Test in Zuid-Engeland. Ze prikkelen de smaakpapillen van de jury met lokale ingrediënten.
  • 01:30
    Arctic Chef Afl. 15
    Teemu is de winnaar van Top Chef Finland 2012. Hij runt zijn eigen restaurant 'Goto' in zijn geboorteplaats Rauma.
  • 02:00
    De Makkelijke Maaltijd Afl. 207
    Zin in een snelle en eenvoudige hamburger? Probeer Evert zijn USA-burger eens! Rudolph gaat aan de slag met grote portabella's en peren!
  • 02:30
    Grenzeloos Koken Afl. 25
    Vandaag laat John zien hoe je met klassieke Franse kooktechnieken een heerlijk romige witlofsoep maakt.
  • 02:45
    Grenzeloos Koken Afl. 24
    Vandaag bereiden Nadia en Merijn een lekker lichte lentemaaltijd op de grill: kruidige kipkebab, gegrilde venkel en gegrilde meloen.
  • 03:00
    Rudolph's Bakery Afl. 65
    Vandaag is politicus Boris van der Ham op bezoek. Rudolph gaat zijn lievelingstaart maken, een taart bedekt met marsepein.
  • 03:25
    Jamie at home Afl. 12
    Jamie laat zien hoe veelzijdig rabarber is: een snelle rabarber-fool, gevolgd door pikant-zure rabarber met knapperig varkensvlees en noedels.
  • 03:55
    Jamie's 30 Minute Meals Afl. 9
    Jamie bereidt zalm in Oosterse stijl met noedelsoep, taugésalade en lychees als toetje, binnen een half uur.
  • 04:20
    Hook it, Cook it Afl. 6
    Valentine en Nathan gaan vliegvissen op de rivier de Test in Zuid-Engeland. Ze prikkelen de smaakpapillen van de jury met lokale ingrediënten.
  • 04:45
    Arctic Chef Afl. 15
    Teemu is de winnaar van Top Chef Finland 2012. Hij runt zijn eigen restaurant 'Goto' in zijn geboorteplaats Rauma.
  • 05:10
    Jamie Oliver's Food Revolution Afl. 6
    Jamie's culinaire revolutie lijkt te zijn geslaagd, maar zal de school zijn menu handhaven nadat de beroemde chef zijn hielen heeft gelicht?
  • 06:00
    Rudolph’s Bakfavorieten Afl. 15
    Rudolph deelt zijn favoriete bakcreaties! De recepten komen uit Rudolph’s eigen hand en van zijn 24 Kitchen collega’s. Raak geinspireerd!
  • 07:45
    Martha Stewart Bakes Afl. 1
    Zó bereid je een ei, in welke stijl dan ook: een gebakken ei, omelet, of een frittata die niet kan mislukken.
  • 08:15
    Jamie's 30 Minute Meals Afl. 5
    Jamie Oliver laat zien hoe je de perfecte sandwich met rosbief maakt, met nieuwe aardappelen, paddenstoelen met kaas en rode-bietensalade.
  • 08:45
    Grenzeloos Koken Afl. 31
    Een traditionele pizza met een heerlijke krokante bodem. Gio verklapt hoe je deze kunt maken. Met een verrassende vulling van o.a. saucijzen!
  • 09:00
    Amazing Wedding Cakes Afl. 10
    De CakeGirls mogen een jaren '60 retro-ontwerp bedenken voor een bruidstaart met een au currant-look.
  • 10:00
    Sara La Fountain / Baking with Sara Afl. 1
    Trendy en beeldschoon: dat geldt voor Sara's huis in het oude centrum van Helsinki, voor de gerechten die ze bereidt en voor haarzelf.
  • 10:30
    Sara La Fountain / Baking with Sara Afl. 2
    Trendy en beeldschoon: dat geldt voor Sara's huis in het oude centrum van Helsinki, voor de gerechten die ze bereidt en voor haarzelf.
  • 11:00
    Sara La Fountain / Baking with Sara Afl. 3
    Trendy en beeldschoon: dat geldt voor Sara's huis in het oude centrum van Helsinki, voor de gerechten die ze bereidt en voor haarzelf.
  • 11:30
    Sara La Fountain / Baking with Sara Afl. 4
    Trendy en beeldschoon: dat geldt voor Sara's huis in het oude centrum van Helsinki, voor de gerechten die ze bereidt en voor haarzelf.
  • 12:00
    Sara La Fountain / Baking with Sara Afl. 5
    Trendy en beeldschoon: dat geldt voor Sara's huis in het oude centrum van Helsinki, voor de gerechten die ze bereidt en voor haarzelf.
  • 12:30
    Sara La Fountain / Baking with Sara Afl. 6
    Trendy en beeldschoon: dat geldt voor Sara's huis in het oude centrum van Helsinki, voor de gerechten die ze bereidt en voor haarzelf.
  • 13:00
    Sara La Fountain / Baking with Sara Afl. 7
    Trendy en beeldschoon: dat geldt voor Sara's huis in het oude centrum van Helsinki, voor de gerechten die ze bereidt en voor haarzelf.
  • 13:30
    Sara La Fountain / Baking with Sara Afl. 8
    Trendy en beeldschoon: dat geldt voor Sara's huis in het oude centrum van Helsinki, voor de gerechten die ze bereidt en voor haarzelf.
  • 14:00
    Sara La Fountain / Baking with Sara Afl. 9
    Trendy en beeldschoon: dat geldt voor Sara's huis in het oude centrum van Helsinki, voor de gerechten die ze bereidt en voor haarzelf.
  • 14:30
    Sara La Fountain / Baking with Sara Afl. 10
    Trendy en beeldschoon: dat geldt voor Sara's huis in het oude centrum van Helsinki, voor de gerechten die ze bereidt en voor haarzelf.
  • 15:00
    Jamie at home Afl. 8
    Jamie's lofzang op gewone prei: recepten voor heerlijke papardelle met langzaam geroosterde prei en mooie concertina-inktvis met gegrilde prei.
  • 15:30
    De Volkstuin Afl. 9
    Wat gebeurt er op de volkstuin? We volgen diverse tuinders en oogsten deze week courgette waar Roberta een heerlijk gerecht mee maakt.
  • 16:00
    De Makkelijke Maaltijd Afl. 204
    Rudolph en Estee hebben weer twee topgerechten! Snel, maar vooral erg lekker! Een lichte voorjaarssalade en gegrilde asperges met zalm.
  • 16:30
    Smaakpupillen Afl. 3
    Presentator en kookfanaat Hugo Kennis is het gezicht van de serie ‘Smaakpupillen’, waarin kinderen zelf leren koken.
  • 17:00
    Jamie's 30 Minute Meals Afl. 7
    Jamie laat zien hoe je een hartige taart met spinazie, feta en filodeeg maakt, met een komkommersalade en roomijs, binnen dertig minuten.
  • 17:30
    Rudolph's Bakery Afl. 3
    ‘Rudolph’s Bakery’ is het bakprogramma van Rudolph van Veen, die zijn passie voor bakken deelt met de kijkers.
  • 18:00
    Rudolph's Bakery Afl. 61
    Vandaag een gerecht dat helemaal niet zo ingewikkeld is om te maken, maar wat er onweerstaanbaar uit ziet, Paris-Brest.
  • 18:30
    Martha Stewart Bakes Afl. 3
    Eenvoudige bijgerechten met groenten, zoals gestoomde spinazie, gesauteerde raapstelen, geroosterde bloemkoolplakken en geglaceerde wortelen.
  • 19:00
    Jamie's 30 Minute Meals Afl. 8
    Jamie Oliver laat zien hoe je fluweelzachte paddenstoelenrisotto met spinaziesalade en citroen-frambozenkwarktaart maakt, binnen dertig minuten.
  • 19:30
    Arctic Chef Afl. 11
    Als voorgerecht maakt Teemu een salade van kaas en vijgen, gevolgd door gesmoorde karbonades met koolraap.
  • 20:00
    Vlees noch Vis Afl. 1
    Dat vegetarisch eten oubollig zou zijn, is allang niet meer zo. Juist de trendy nieuwe restaurants kiezen voor een vegetarische keuken.
  • 20:30
    Jamie Oliver's Food Revolution Afl. 2
    Het kost Jamie moeite de directie van Huntington Elementary School aan zijn kant te krijgen, maar de ouders hebben vertrouwen in hem.
  • 21:30
    Amazing Wedding Cakes Afl. 12
    Lauri van Cake Alchemy is in de wolken wanneer een aanstaand bruidspaar een luxe 3D-taart voor hun verlovingsfeestje bestelt.
  • 22:30
    Jamie Oliver's Food Revolution Afl. 3
    Jamie krijgt groen licht om voor Huntington Elementary te koken. Hij wordt gesteund door tieners die de noodzaak van verandering inzien.
  • 23:30
    Hook it, Cook it Afl. 2
    Nathan Outlaw en Valentine Warner vissen in de Italiaanse havenstad Imperia op een lokale favoriet en bereiden gerechten met Latino-invloeden.