24Kitchen maakt gebruik van cookies
Door hiernaast op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan de websites van 24Kitchen. Klik hier voor meer informatie.

Akkoord
advertisement

TV-Gids

  • 00:05
    Oliver's Twist Afl. 2
    Jamie's nieuwe keuken is eindelijk klaar, maar het gas doet het niet. Terwijl daaraan wordt gewerkt, bereidt Jamie heerlijke koude gerechten.
  • 00:35
    Sara La Fountain / Baking with Sara Afl. 6
    Trendy en beeldschoon: dat geldt voor Sara's huis in Helsinki, voor haar gerechten en voor haarzelf. In dit seizoen staat bakken centraal.
  • 01:05
    Jamie's Christmas with Bells on Afl. 2
    Jamie laat je alle ingrediënten voor een perfecte kerst zien, met een verrassende blik op enkele kerstklassiekers.
  • 02:05
    De Makkelijke Maaltijd Afl. 36
    Vandaag passeren twee heerlijke kazen de revue: feta en geitenkaas. Roberta maakt er smakelijke puree van en Rudolph maakt een risotto.
  • 02:35
    Rudolph's Bakery Afl. 16
    Een sexy, zwoele taart met tropisch fruit, chocoladecake en kokoskruim. Rudolph maakt een Club Tropicana en een Canadese bannock.
  • 03:05
    24Christmas Afl. 2
    Rudolph, Danny en Andrea maken de heerlijkste kerstlekkernijen, waaronder een gemberkoekhuisje. Odette creëert een zachte romantische kerstsfeer.
  • 04:00
    Sara La Fountain / Baking with Sara Afl. 6
    Trendy en beeldschoon: dat geldt voor Sara's huis in Helsinki, voor haar gerechten en voor haarzelf. In dit seizoen staat bakken centraal.
  • 04:30
    Jamie's 15 Minute Meals Afl. 21
    Jamie serveert een salade niçoise met gegrilde tonijn en Thaise kip-laksa met een mild-pittige pompoen-noedelsoep.
  • 05:00
    In Search of Perfection Christmas Special
    In deze feestelijke special verlegt Heston de grenzen van het multisensorisch koken. Hij vindt inspiratie in het kerstdiner van alle tijden.
  • 06:00
    The Free Range Cook Afl. 1
    Annabel Langbein bereidt een Arabische al fresco-lunch met zelfgemaakt Turks brood, een vleessalade en haar befaamde sinaasappel-bliksemcake.
  • 06:30
    Oliver's Twist Afl. 3
    Jamie ontmoet de Ierse chef-kok Richard Corrigan. Samen maken ze enkele traditionele Ierse gerechten.
  • 07:00
    24Christmas Afl. 3
    Volop genieten van de Kerst zonder veel geld uit te geven! Rudolph, Bianca en John koken voorgerechten en Odette geeft praktische stylingtips.
  • 07:55
    Grenzeloos Koken Afl. 38
    Op de Antillen zijn ze echt dol op bakkeljauw, oftewel klipvis. Andrea natuurlijk ook en daarom maakt ze vandaag heerlijke bakkeljauwcroquetten!
  • 08:10
    Grenzeloos Koken Afl. 37
    Azië is bij uitstek de plek om lekkere loempia's te eten. Danny maakt een vegetarische maaltijdloempia, met een fantastische vulling!
  • 08:25
    Oliver's Twist Afl. 3
    Jamie ontmoet de Ierse chef-kok Richard Corrigan. Samen maken ze enkele traditionele Ierse gerechten.
  • 08:55
    Rudolph's Little Bakery Afl. 13
    Rudolph leent zijn bakkerij uit in Rudolph's Little Bakery. Vandaag is de bakkerij voor Sill. Hij wil een taart maken voor zijn oom Mark.
  • 09:25
    Rudolph's Bakery Afl. 16
    Een sexy, zwoele taart met tropisch fruit, chocoladecake en kokoskruim. Rudolph maakt een Club Tropicana en een Canadese bannock.
  • 09:55
    Jamie at home 0
    Jamie Oliver bereidt een feestmaal, samen met zijn mentor Gennaro Contaldo, Brian de tuinman, een kalkoenenfokker en een ganzenhoedster.
  • 11:00
    Rudolph's Bakery Afl. 56
    Pudding maken met alleen een pan kokend water en een theedoek? Rudolph laat zien hoe je dit doet! En hij maakt een uitbundige Engelse kerstcake.
  • 11:30
    Rudolph's Bakery Afl. 57
    Vandaag is Rudolph erg creatief in de bakkerij en niet alleen met vernieuwende recepten, maar ook met prachtige kunstwerkjes. Smullen geblazen!
  • 12:00
    De Makkelijke Maaltijd Afl. 36
    Vandaag passeren twee heerlijke kazen de revue: feta en geitenkaas. Roberta maakt er smakelijke puree van en Rudolph maakt een risotto.
  • 12:30
    Grenzeloos Koken Afl. 139
    Mounir pakt uit vandaag! Hij haalt zijn couscousiere uit de kast en laat zien hoe je couscous stoomt volgens de traditionele bereidingswijze.
  • 12:45
    Grenzeloos Koken Afl. 138
    Pozole is een Mexicaanse soep op basis van maispap, vlees en groente. Andrea serveert deze soep met een kleurrijke garnering. Smullen!
  • 13:00
    Rudolph's Bakery Afl. 16
    Een sexy, zwoele taart met tropisch fruit, chocoladecake en kokoskruim. Rudolph maakt een Club Tropicana en een Canadese bannock.
  • 13:30
    Wat De Boer Niet Kent Afl. 13
    Eendentongetjes en kippenvoetjes; dat is wat de Chinese chef de boerenfamilie voorschotelt. Gaat dit op of weigert de familie het te proeven?
  • 14:00
    Jamie's 15 Minute Meals Afl. 22
    Vandaag maken we een snelle lamstajine met gebakken aubergine en komijn, met een knapperige caesarsalade met kip en polenta.
  • 14:30
    Rudolph's Little Bakery Afl. 13
    Rudolph leent zijn bakkerij uit in Rudolph's Little Bakery. Vandaag is de bakkerij voor Sill. Hij wil een taart maken voor zijn oom Mark.
  • 15:00
    Sara La Fountain / Baking with Sara Afl. 7
    Trendy en beeldschoon: dat geldt voor Sara's huis in Helsinki, voor haar gerechten en voor haarzelf. In dit seizoen staat bakken centraal.
  • 15:30
    The Free Range Cook Afl. 2
    Annabel is in Nieuw-Zeeland, waar ze een eenvoudige maar smakelijke wild-tataki, gekonfijte eend en chocoladetaart zonder meel maakt.
  • 16:00
    24Christmas Afl. 3
    Volop genieten van de Kerst zonder veel geld uit te geven! Rudolph, Bianca en John koken voorgerechten en Odette geeft praktische stylingtips.
  • 17:00
    Rudolph's Little Bakery Afl. 14
    Cupcakes zijn lekker, maar een mega chocolade-cupcaketaart is superlekker! Zeker als Thomas 'm bakt als verrassing voor zijn vader.
  • 17:30
    Grenzeloos Koken Afl. 39
    Een salade is een onmisbaar bijgerecht. Of je nu een diner hebt of een leuke bbq. Mounir maakt zelfs drie Arabische versies: voor ieder wat wils!
  • 17:45
    Grenzeloos Koken Afl. 38
    Op de Antillen zijn ze echt dol op bakkeljauw, oftewel klipvis. Andrea natuurlijk ook en daarom maakt ze vandaag heerlijke bakkeljauwcroquetten!
  • 18:00
    De Makkelijke Maaltijd Afl. 37
    In De Makkelijke Maaltijd hebben Evert en Rudolph weer twee smaakvolle recepten voor je. In een handomdraai heb je een heerlijk maal op tafel!
  • 18:30
    Rudolph's Bakery Afl. 18
    De Saint Honoré is een mooie taart, gemaakt met soezen. Rudolph maakt er vandaag gebakjes van. Daarna maakt hij een rastertaart met courgette.
  • 19:00
    Wat De Boer Niet Kent Afl. 14
    Een tajinegerecht is typisch Marokkaans, maar hoe bevalt het de boeren? Zijn ze een lekker gerecht rijker of verlangen ze naar de Hollandse pot?
  • 19:30
    Jamie's 15 Minute Meals Afl. 22
    Vandaag maken we een snelle lamstajine met gebakken aubergine en komijn, met een knapperige caesarsalade met kip en polenta.
  • 20:00
    Rudolph's Bakery Afl. 56
    Pudding maken met alleen een pan kokend water en een theedoek? Rudolph laat zien hoe je dit doet! En hij maakt een uitbundige Engelse kerstcake.
  • 20:30
    Rudolph's Bakery Afl. 57
    Vandaag is Rudolph erg creatief in de bakkerij en niet alleen met vernieuwende recepten, maar ook met prachtige kunstwerkjes. Smullen geblazen!
  • 21:00
    Jamie at home 0
    Jamie Oliver bereidt een feestmaal, samen met zijn mentor Gennaro Contaldo, Brian de tuinman, een kalkoenenfokker en een ganzenhoedster.
  • 22:05
    Wat De Boer Niet Kent Afl. 14
    Een tajinegerecht is typisch Marokkaans, maar hoe bevalt het de boeren? Zijn ze een lekker gerecht rijker of verlangen ze naar de Hollandse pot?
  • 22:35
    24Christmas Afl. 3
    Volop genieten van de Kerst zonder veel geld uit te geven! Rudolph, Bianca en John koken voorgerechten en Odette geeft praktische stylingtips.
  • 23:35
    Rudolph's Bakery Afl. 18
    De Saint Honoré is een mooie taart, gemaakt met soezen. Rudolph maakt er vandaag gebakjes van. Daarna maakt hij een rastertaart met courgette.