24Kitchen maakt gebruik van cookies
Door hiernaast op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan de websites van 24Kitchen. Klik hier voor meer informatie.

Akkoord
advertisement

TV-Gids

  • 00:00
    Jamie's Chef Afl. 1
    Jamie selecteert vier afgestudeerden van de Fifteen Foundation. Ze gaan proberen een slechtlopend eetcafé om te vormen tot een restaurant.
  • 01:00
    Jamie's 30 Minute Meals Afl. 35
    Jamie bereidt een snelle pizza, drie smulsalades en als toetje gekneusde kersen met vanille-mascarponeroom.
  • 01:30
    Hook it, Cook it Afl. 10
    Valentine en Nathan zijn in het Spaanse Getaria, waar ze op schriftbaars vissen en twee visgerechten bereiden voor de laatste kookwedstrijd.
  • 02:00
    De Makkelijke Maaltijd Afl. 228
    Rudolph geeft een Mexicaanse twist aan courgette en Bianca maakt asperges met hele speciale gehaktballetjes. Inspirerend, makkelijk en lekker!
  • 02:30
    Grenzeloos Koken Afl. 51
    Vandaag staat calzone op het menu! Zelfgemaakt deeg met een smeuïge, rijkelijke vulling. Een kado uit je eigen oven. Gio laat zien hoe het moet.
  • 02:45
    Grenzeloos Koken Afl. 50
    Vandaag maakt John een voorgerecht met een bijzondere bereiding van zalm. Samen met asperges en knapperige sjalot is dit een hemelse combinatie.
  • 03:00
    Rudolph's Bakery Afl. 91
    Rudolph maakt zoete taco's en beantwoordt een leuke kijkersvraag over een lekkernij die over de hele wereld bekend is, namelijk de donut.
  • 03:25
    Hook it, Cook it Afl. 10
    Valentine en Nathan zijn in het Spaanse Getaria, waar ze op schriftbaars vissen en twee visgerechten bereiden voor de laatste kookwedstrijd.
  • 03:55
    Eten in de Tuin Afl. 6
    In Eten in de Tuin leer je alles wat je wilde weten over BBQ-en: stoere gerechten, verbluffende drankjes... Geniet van het echte buitenleven!
  • 04:20
    In Search of Perfection Afl. 6
    Heston gaat op zoek naar de perfecte chili con carne. Hij gebruikt bourbon, spareribs en een opmerkelijke combinatie van specerijen.
  • 04:45
    The Free Range Cook Afl. 6
    Annabel Langbein bereidt een verrassende lamsbout met lavendel, met gefrituurde courgettebloemen en een overheerlijke tarte tatin.
  • 05:10
    Jamie's Chef Afl. 1
    Jamie selecteert vier afgestudeerden van de Fifteen Foundation. Ze gaan proberen een slechtlopend eetcafé om te vormen tot een restaurant.
  • 06:00
    Hook it, Cook it Afl. 10
    Valentine en Nathan zijn in het Spaanse Getaria, waar ze op schriftbaars vissen en twee visgerechten bereiden voor de laatste kookwedstrijd.
  • 06:25
    De Makkelijke Maaltijd Afl. 228
    Rudolph geeft een Mexicaanse twist aan courgette en Bianca maakt asperges met hele speciale gehaktballetjes. Inspirerend, makkelijk en lekker!
  • 06:55
    In Search of Perfection Afl. 6
    Heston gaat op zoek naar de perfecte chili con carne. Hij gebruikt bourbon, spareribs en een opmerkelijke combinatie van specerijen.
  • 07:20
    The Free Range Cook Afl. 6
    Annabel Langbein bereidt een verrassende lamsbout met lavendel, met gefrituurde courgettebloemen en een overheerlijke tarte tatin.
  • 07:45
    Grenzeloos Koken Afl. 51
    Vandaag staat calzone op het menu! Zelfgemaakt deeg met een smeuïge, rijkelijke vulling. Een kado uit je eigen oven. Gio laat zien hoe het moet.
  • 08:00
    Grenzeloos Koken Afl. 56
    In 'Grenzeloos Koken' nemen de beste koks je dagelijks mee op vakantie naar een hele unieke plek, namelijk je eigen keuken!
  • 08:15
    Grenzeloos Koken Afl. 55
    In 'Grenzeloos Koken' nemen de beste koks je dagelijks mee op vakantie naar een hele unieke plek, namelijk je eigen keuken!
  • 08:30
    Jamie's 30 Minute Meals Afl. 35
    Jamie bereidt een snelle pizza, drie smulsalades en als toetje gekneusde kersen met vanille-mascarponeroom.
  • 09:00
    Rudolph's Bakery Afl. 9
    ‘Rudolph’s Bakery’ is het bakprogramma van Rudolph van Veen, die zijn passie voor bakken deelt met de kijkers.
  • 09:30
    Jamie's Chef Afl. 1
    Jamie selecteert vier afgestudeerden van de Fifteen Foundation. Ze gaan proberen een slechtlopend eetcafé om te vormen tot een restaurant.
  • 10:30
    In Search of Perfection Afl. 6
    Heston gaat op zoek naar de perfecte chili con carne. Hij gebruikt bourbon, spareribs en een opmerkelijke combinatie van specerijen.
  • 11:00
    The Free Range Cook Afl. 6
    Annabel Langbein bereidt een verrassende lamsbout met lavendel, met gefrituurde courgettebloemen en een overheerlijke tarte tatin.
  • 11:30
    Eten in de Tuin Afl. 6
    In Eten in de Tuin leer je alles wat je wilde weten over BBQ-en: stoere gerechten, verbluffende drankjes... Geniet van het echte buitenleven!
  • 12:00
    De Makkelijke Maaltijd Afl. 228
    Rudolph geeft een Mexicaanse twist aan courgette en Bianca maakt asperges met hele speciale gehaktballetjes. Inspirerend, makkelijk en lekker!
  • 12:30
    Rudolph's Bakery Afl. 9
    ‘Rudolph’s Bakery’ is het bakprogramma van Rudolph van Veen, die zijn passie voor bakken deelt met de kijkers.
  • 13:00
    Grenzeloos Koken Afl. 52
    Een cadeautje voor jezelf op een bord: teppanyaki-makreel en Indiase avocadosalade. Danny laat zien hoe je dit tongstrelende gerecht maakt.
  • 13:15
    Grenzeloos Koken Afl. 51
    Vandaag staat calzone op het menu! Zelfgemaakt deeg met een smeuïge, rijkelijke vulling. Een kado uit je eigen oven. Gio laat zien hoe het moet.
  • 13:30
    Rudolph's Bakery Afl. 91
    Rudolph maakt zoete taco's en beantwoordt een leuke kijkersvraag over een lekkernij die over de hele wereld bekend is, namelijk de donut.
  • 14:00
    Martha Stewart Bakes Afl. 3
    Vandaag maakt Martha kwarktaart in New Yorkse stijl met een korst van crackers, ricotta met sinaasappelrasp en taart met kersenvulling.
  • 14:30
    Jamie's 30 Minute Meals Afl. 35
    Jamie bereidt een snelle pizza, drie smulsalades en als toetje gekneusde kersen met vanille-mascarponeroom.
  • 15:00
    In Search of Perfection Afl. 7
    Heston maakt een Italiaanse klassieker: risotto. Hij doet inspiratie op bij de Italiaanse grootmeester Gualtieri Marchesi.
  • 15:30
    The Free Range Cook Afl. 7
    In het zonnige Nelson, op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland, verzamelt Annabel Langbein paddenstoelen voor een snelle vis-teriyaki.
  • 16:00
    Eten in de Tuin Afl. 7
    In Eten in de Tuin leer je alles wat je wilde weten over BBQ-en: stoere gerechten, verbluffende drankjes... Geniet van het echte buitenleven!
  • 16:30
    Martha Stewart Bakes Afl. 4
    Martha bereidt een klassieke botercake en variaties met citroenglazuur, roomkaas en een Aziatische twist.
  • 17:00
    Rudolph's Bakery Afl. 92
    Vandaag is het weer tijd voor De Beginnende Bakker. Je kan kiezen uit twee recepten, of je maakt ze gewoon allebei. Kaneeltjes en kokosbollen.
  • 17:30
    Grenzeloos Koken Afl. 57
    In 'Grenzeloos Koken' nemen de beste koks je dagelijks mee op vakantie naar een hele unieke plek, namelijk je eigen keuken!
  • 17:45
    Grenzeloos Koken Afl. 56
    In 'Grenzeloos Koken' nemen de beste koks je dagelijks mee op vakantie naar een hele unieke plek, namelijk je eigen keuken!
  • 18:00
    Vlees noch Vis Afl. 7
    Dat vegetarisch eten oubollig zou zijn, is allang niet meer zo. Juist de trendy nieuwe restaurants kiezen voor een vegetarische keuken.
  • 18:30
    Rudolph's Bakery Afl. 9
    ‘Rudolph’s Bakery’ is het bakprogramma van Rudolph van Veen, die zijn passie voor bakken deelt met de kijkers.
  • 19:00
    De Makkelijke Maaltijd Afl. 229
    Een lekkere salade met geitenkaas van Estée en een hele bijzondere cheeseburger van Rudolph. Deze smullerijen zijn zo makkelijk te maken!
  • 19:30
    Jamie's 30 Minute Meals Afl. 36
    Jamie bereidt een supersnelle runderhachee met aardappelen uit de oven, een hemelse salade en limabonen met bacon.
  • 20:00
    Eten in de Tuin Afl. 7
    In Eten in de Tuin leer je alles wat je wilde weten over BBQ-en: stoere gerechten, verbluffende drankjes... Geniet van het echte buitenleven!
  • 20:30
    Arctic Chef Afl. 1
    In de eerste aflevering van zijn culinaire programma brengt Teemu Laurell, winnaar van Top Chef, een combinatie van rode bieten en passievrucht.
  • 21:00
    Jamie's Chef Afl. 2
    Jamie besluit wie van de drie resterende kandidaten het eetcafé zal gaan leiden.
  • 22:00
    Martha Stewart Bakes Afl. 4
    Martha bereidt een klassieke botercake en variaties met citroenglazuur, roomkaas en een Aziatische twist.
  • 22:30
    In Search of Perfection Afl. 7
    Heston maakt een Italiaanse klassieker: risotto. Hij doet inspiratie op bij de Italiaanse grootmeester Gualtieri Marchesi.
  • 23:00
    The Free Range Cook Afl. 7
    In het zonnige Nelson, op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland, verzamelt Annabel Langbein paddenstoelen voor een snelle vis-teriyaki.
  • 23:30
    Vlees noch Vis Afl. 7
    Dat vegetarisch eten oubollig zou zijn, is allang niet meer zo. Juist de trendy nieuwe restaurants kiezen voor een vegetarische keuken.