24Kitchen maakt gebruik van cookies
Door hiernaast op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan de websites van 24Kitchen. Klik hier voor meer informatie.

Akkoord
advertisement

TV-Gids

  • 00:00
    Hollandse Bakkers Afl. 2
    Ervaren bakkers laten zien hoe je hún lekkernijen zelf thuis kunt maken. Job van Berkel maakt een citroencake met frambozenganache.
  • 00:30
    Baking Good, Baking Bad Afl. 10
    Harry maakt het meest decadente toetje ooit in haar Parijse keuken. Ze maakt het weer goed met twee geheime fruitrecepten.
  • 01:00
    Dagelijkse Kost Afl. 81
    Jeroen Meus serveert Vlaamse kost en zoekt het soms ook wat verder weg. In elke aflevering maakt hij heerlijke en betaalbare maaltijden.
  • 01:15
    Jamie & Jimmy's Food Fight Club Afl. 6
    Jamie en Jimmy laten zien hoe je een echt feestmaal klaarmaakt, zodat je in het weekend van een culinair hoogstandje kunt genieten.
  • 02:10
    The Layover Afl. 2
    In Parijs gaat Anthony Bourdain op de Franse toer met koffie bij Le Pure Cafe en in Le Dome gaat hij 'even' zitten voor een toren schelpdieren.
  • 03:05
    Grenzeloos Koken Afl. 36
    Een lasagne die je nog lang bij zal blijven. Met een verrassende en lekkere combinatie van kalf en tonijn. Gio presenteert het erg feestelijk!
  • 03:25
    Rudolph's Bakery Afl. 6
    Meester-patissier Rudolph van Veen maakt twee rustieke taarten: Een crostata alle Amerene en een abrikozentaart.
  • 03:55
    De Makkelijke Maaltijd Afl. 6
    Roberta en Rudolph helpen je vandaag aan heerlijke makkelijke recepten. Wat dacht je van linzen met zalm en spek of knapperige kipfilet.
  • 04:20
    Zoals Alleen Oma Dat Kan Afl. 3
    Oma Jessy is een echte beroemdheid in Indische kookwereld, en Danny komt erachter waarom. Haar Tahoe Telor Petis is om van te watertanden.
  • 04:45
    Vlees noch Vis Afl. 1
    Estée Strooker maakt verrukkelijke vegetarische gerechten. In deze aflevering staat buffelmozzarella centraal, vers van de kaasmakerij.
  • 05:10
    Jamie & Jimmy's Food Fight Club Afl. 6
    Jamie en Jimmy laten zien hoe je een echt feestmaal klaarmaakt, zodat je in het weekend van een culinair hoogstandje kunt genieten.
  • 06:00
    Rudolph's Bakery Afl. 6
    Meester-patissier Rudolph van Veen maakt twee rustieke taarten: Een crostata alle Amerene en een abrikozentaart.
  • 06:25
    Hollandse Bakkers Afl. 2
    Ervaren bakkers laten zien hoe je hún lekkernijen zelf thuis kunt maken. Job van Berkel maakt een citroencake met frambozenganache.
  • 06:55
    De Makkelijke Maaltijd Afl. 6
    Roberta en Rudolph helpen je vandaag aan heerlijke makkelijke recepten. Wat dacht je van linzen met zalm en spek of knapperige kipfilet.
  • 07:25
    Dagelijkse Kost Afl. 81
    Jeroen Meus serveert Vlaamse kost en zoekt het soms ook wat verder weg. In elke aflevering maakt hij heerlijke en betaalbare maaltijden.
  • 07:40
    Simply Nigella Afl. 5
    Met heerlijke feestideeën en smakelijke dagelijkse gerechten geeft Nigella ons recepten, die een genot zijn om te koken en te eten.
  • 08:10
    The Taste US Afl. 6
    De koks moeten hun eigen versie van een klassieke Amerikaanse sandwich maken. Gastmentoren Mario Carbone en Rich Torrisi kiezen het beste team.
  • 09:10
    Jamie & Jimmy's Food Fight Club Afl. 6
    Jamie en Jimmy laten zien hoe je een echt feestmaal klaarmaakt, zodat je in het weekend van een culinair hoogstandje kunt genieten.
  • 10:00
    Vlees noch Vis Afl. 1
    Estée Strooker maakt verrukkelijke vegetarische gerechten. In deze aflevering staat buffelmozzarella centraal, vers van de kaasmakerij.
  • 10:30
    Zoals Alleen Oma Dat Kan Afl. 3
    Oma Jessy is een echte beroemdheid in Indische kookwereld, en Danny komt erachter waarom. Haar Tahoe Telor Petis is om van te watertanden.
  • 11:00
    Simply Nigella Afl. 5
    Met heerlijke feestideeën en smakelijke dagelijkse gerechten geeft Nigella ons recepten, die een genot zijn om te koken en te eten.
  • 11:30
    De Makkelijke Maaltijd Afl. 6
    Roberta en Rudolph helpen je vandaag aan heerlijke makkelijke recepten. Wat dacht je van linzen met zalm en spek of knapperige kipfilet.
  • 12:00
    Rudolph's Bakery Afl. 6
    Meester-patissier Rudolph van Veen maakt twee rustieke taarten: Een crostata alle Amerene en een abrikozentaart.
  • 12:30
    Hollandse Bakkers Afl. 2
    Ervaren bakkers laten zien hoe je hún lekkernijen zelf thuis kunt maken. Job van Berkel maakt een citroencake met frambozenganache.
  • 13:00
    Baking Good, Baking Bad Afl. 10
    Harry maakt het meest decadente toetje ooit in haar Parijse keuken. Ze maakt het weer goed met twee geheime fruitrecepten.
  • 13:30
    The Taste US Afl. 6
    De koks moeten hun eigen versie van een klassieke Amerikaanse sandwich maken. Gastmentoren Mario Carbone en Rich Torrisi kiezen het beste team.
  • 14:30
    Jamie & Jimmy's Food Fight Club Afl. 6
    Jamie en Jimmy laten zien hoe je een echt feestmaal klaarmaakt, zodat je in het weekend van een culinair hoogstandje kunt genieten.
  • 15:30
    Zoals Alleen Oma Dat Kan Afl. 3
    Oma Jessy is een echte beroemdheid in Indische kookwereld, en Danny komt erachter waarom. Haar Tahoe Telor Petis is om van te watertanden.
  • 16:00
    Vlees noch Vis Afl. 2
    Estée Strooker maakt verrukkelijke vegetarische gerechten. Ze gaat bij een zuurkoolkweker langs om te zien hoe de kool groeit en verwerkt wordt.
  • 16:30
    Baking Good, Baking Bad Afl. 11
    Harry begint 's ochtends met een stevig ontbijt, waarna ze toegeeft aan het duiveltje in zichzelf met donuts, koekjes en milkshakes.
  • 17:00
    Rudolph's Bakery Afl. 7
    Meester-patissier Rudolph van Veen maakt een pain de Gênes en oma’s snoepjestaart.
  • 17:30
    Hollandse Bakkers Afl. 3
    Ervaren bakkers laten zien hoe je hún lekkernijen zelf thuis kunt maken. Hidde de Brabander maakt amandel-kersentaart.
  • 18:00
    De Makkelijke Maaltijd Afl. 7
    Rudolph laat je vandaag zien hoe je lekkere tomatenpilav makkelijk zelf maakt. Hugo inspireeert met Spaanse mosselen, heerlijk en simpel!
  • 18:30
    Grenzeloos Koken Afl. 37
    Azië is bij uitstek de plek om lekkere loempia's te eten. Danny maakt een vegetarische maaltijdloempia, met een fantastische vulling!
  • 18:45
    Dagelijkse Kost Afl. 82
    Jeroen Meus serveert Vlaamse kost en zoekt het soms ook wat verder weg. In elke aflevering maakt hij heerlijke en betaalbare maaltijden.
  • 19:00
    Eten in de Tuin Afl. 7
    In Eten in de Tuin leer je alles wat je wilde weten over BBQ-en: stoere gerechten, verbluffende drankjes... Geniet van het echte buitenleven!
  • 19:35
    The Taste US Afl. 7
    Gastmentoren Frederic Morin en David McMillan kiezen de teamlepel die het beste beantwoordt aan het concept 'eten van neus tot staart'.
  • 20:40
    Simply Nigella Afl. 6
    Met heerlijke feestideeën en smakelijke dagelijkse gerechten geeft Nigella ons recepten, die een genot zijn om te koken en te eten.
  • 21:10
    Jamie & Jimmy's Food Fight Club Afl. 1
    Jamie maakt z'n handen vies voor zijn ultieme kip op de Zuidelijke manier gebakken.
  • 22:05
    The Layover Afl. 2
    In Parijs gaat Anthony Bourdain op de Franse toer met koffie bij Le Pure Cafe en in Le Dome gaat hij 'even' zitten voor een toren schelpdieren.
  • 23:00
    Simply Nigella Afl. 6
    Met heerlijke feestideeën en smakelijke dagelijkse gerechten geeft Nigella ons recepten, die een genot zijn om te koken en te eten.
  • 23:30
    Rudolph's Bakery Afl. 7
    Meester-patissier Rudolph van Veen maakt een pain de Gênes en oma’s snoepjestaart.