De websites van 24Kitchen maken gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
advertisement

TV-Gids

  • 00:10
    Sara La Fountain / Baking with Sara Afl. 14
    Trendy en beeldschoon: dat geldt voor Sara's huis in Helsinki, voor haar gerechten en voor haarzelf. In dit seizoen staat bakken centraal.
  • 00:40
    The Taste of Life Travel Istanbul
    Rudolph van Veen bezoekt Istanbul. Het is de stad van verse vis, baklava en niet te vergeten: kebab.
  • 01:35
    De Makkelijke Maaltijd Afl. 3
    Roberta maakt asperges en laat zien hoe je ze eens op een originele manier kunt presenteren. Rudolph maakt een heerlijke frisse zomerse salade.
  • 02:05
    Rudolph's Bakery Afl. 24
    Een verrassende donut vandaag, de lievelingsdonut van Homer Simpson. En een taart voor de hartige liefhebbers: een appel-bietjestaart.
  • 02:35
    Bill's Holiday Afl.1
    Bill Granger trekt door New South Wales, waar hij met zijn Moskovisch gebak aan een bakwedstrijd meedoet en een Spaans familiediner bereidt.
  • 03:00
    No Reservations Afl. 14
    Tony en Zamir trekken door Oekraïne, op zoek naar de oeroude smaken van de traditionele keuken die het communistische tijdperk overleefde.
  • 03:45
    Grandma's Boy Afl. 1
    Chef Donal uit Ierland verzamelt recepten die al generaties lang familiegeheim zijn. Ditmaal verovert hij de harten van Zuid-Europese oma's.
  • 04:15
    Tales from the Bush Larder Afl. 1
    Chef Kiran vangt en proeft overheerlijke insecten in Oeganda.
  • 04:45
    Fast, Fresh, Simple Modern Classics
    Donna blaast enkele klassiekers nieuw leven in. En ze maakt een perfecte barbecuekipburger en een toetje: ijs met kokos en bitterkoekjes.
  • 05:10
    Jamie’s School Dinners Afl. 3
    Jamie buigt zich over de problemen in Greenwich. Als het op Kidbrooke niet wil, hoe moet het dan op de zeventig andere scholen in het district?
  • 06:00
    Amazing Wedding Cakes Afl. 8
    Lauri en de meiden van Cake Alchemy beginnen aan een zeer hoge en rijk versierde bruidstaart.
  • 06:45
    Fast, Fresh, Simple Fresh Spin On Old Favourites
    Donna maakt een feest van kliekjes, een elegante barbecue met biefburgers voor smulpapen en ze laat zien hoe je gemakkelijk crème brulee maakt.
  • 07:15
    Sara La Fountain / Baking with Sara Afl. 1
    Trendy en beeldschoon: dat geldt voor Sara's huis in Helsinki, voor haar gerechten en voor haarzelf. In dit seizoen staat bakken centraal.
  • 07:40
    Grandma's Boy Afl. 2
    Chef Donal uit Ierland verzamelt recepten die al generaties lang familiegeheim zijn. Ditmaal verovert hij de harten van Zuid-Europese oma's.
  • 08:05
    Grenzeloos Koken Afl. 89
    Puur genot voor je smaakpapillen: dat zijn de pompoensnacks die Mounir vandaag maakt. In combinatie met de korianderpesto en echt feestje.
  • 08:20
    Grenzeloos Koken Afl. 88
    Je dag beginnen met het ultieme vakantiegevoel? Dat kan met Andrea's changua uit Colombia. Deze ontbijtsoep met ei is echt hartverwarmend.
  • 08:35
    Bill's Holiday Afl.2
    Bill rijdt door de zonovergoten vlaktes van Zuid-Australië, op weg naar de kuststreek waar hij op zoek gaat naar de mysterieuze blauwvintonijn.
  • 09:05
    Smaakpupillen Afl. 19
    Tamara's opa is net geopereerd. Ze wil hem eens lekker verwennen met zijn lievelingskostje. Met Hugo's tips wordt ze een topkok.
  • 09:30
    Rudolph's Little Bakery Afl. 19
    Kira wil graag twee heel belangrijke mensen verwennen. Ze krijgt hulp van Rudolph en samen maken ze heerlijke karamelsoezen.
  • 10:00
    Rudolph's Bakery Afl. 24
    Een verrassende donut vandaag, de lievelingsdonut van Homer Simpson. En een taart voor de hartige liefhebbers: een appel-bietjestaart.
  • 10:30
    Jamie’s School Dinners Afl. 3
    Jamie buigt zich over de problemen in Greenwich. Als het op Kidbrooke niet wil, hoe moet het dan op de zeventig andere scholen in het district?
  • 11:25
    The Taste of Life Travel Aruba
    In 'The Taste of Life Travel' maakt Rudolph van Veen culinaire ontdekkingsreizen. Hij creëert zijn eigen variaties op wereldgerechten.
  • 12:20
    Grenzeloos Koken Afl. 100
    Een tongstrelend dessert met een typisch Franse drank uit Normandië: calvados. John maakt er een zoet appeldessert van.
  • 12:35
    Grenzeloos Koken Afl. 99
    De Arabische keuken ruikt weer sensationeel zoet vandaag. Mounir bakt een heerlijke taart, met 'het brood van de woestijn', oftewel dadels.
  • 12:50
    Sara La Fountain / Baking with Sara Afl. 1
    Trendy en beeldschoon: dat geldt voor Sara's huis in Helsinki, voor haar gerechten en voor haarzelf. In dit seizoen staat bakken centraal.
  • 13:15
    Rudolph's Bakery Afl. 24
    Een verrassende donut vandaag, de lievelingsdonut van Homer Simpson. En een taart voor de hartige liefhebbers: een appel-bietjestaart.
  • 13:45
    Wat De Boer Niet Kent Afl. 4
    Wat de boer niet kent dat eet hij niet. Een culinaire en zeer vermakelijke onderzoekstocht, want is dit spreekwoord nog steeds van toepassing?
  • 14:15
    The Free Range Cook To Market, To Market
    Annabel bezoekt een boerenmarkt in Cromwell, waar ze vlees en verse groenten koopt. Ze maakt malse lamsrack met salsa verde en bessencrumble.
  • 14:40
    Amazing Wedding Cakes Afl. 8
    Lauri en de meiden van Cake Alchemy beginnen aan een zeer hoge en rijk versierde bruidstaart.
  • 15:35
    Grandma's Boy Afl. 2
    Chef Donal uit Ierland verzamelt recepten die al generaties lang familiegeheim zijn. Ditmaal verovert hij de harten van Zuid-Europese oma's.
  • 16:00
    Rudolph's Little Bakery Afl. 20
    Om zijn moeder te bedanken wil Jonathan een taart voor haar maken. Met hulp van Rudolph maakt hij een taart met veel chocolade en fruit.
  • 16:30
    Smaakpupillen Afl. 20
    Didier wil ook eens voor zijn ouders koken en dan het liefst iets met bloemkool, want dat vindt hij heel lekker. Hugo geeft hem een toprecept.
  • 17:00
    Fairplate Afl. 5
    In het nieuwe tv-programma van 24Kitchen deelt chef-kok Andy McDonald zijn passie voor puur en eerlijk eten.
  • 17:15
    Fairplate Afl. 6
    In het nieuwe tv-programma van 24Kitchen deelt chef-kok Andy McDonald zijn passie voor puur en eerlijk eten.
  • 17:30
    Grenzeloos Koken Afl. 90
    Dat een bordje soep een festijn kan zijn, wordt duidelijk met de paddenstoelen velouté die John vandaag maakt. Laat het u smaken.
  • 17:45
    Grenzeloos Koken Afl. 89
    Puur genot voor je smaakpapillen: dat zijn de pompoensnacks die Mounir vandaag maakt. In combinatie met de korianderpesto en echt feestje.
  • 18:00
    De Makkelijke Maaltijd Afl. 4
    Mango is een heerlijke vrucht en lekker zomers, en dat laat Estée zien met haar salade. Rudolph gaat de oosterse kant op met hoisinsaus.
  • 18:30
    Rudolph's Bakery Afl. 23
    Een lekker krokante koek met een vulling van pure chocola en karamelroom: karamelitas. En bokkenpootjes, maar dan net even anders: omgekeerd.
  • 19:00
    Wat De Boer Niet Kent Afl. 5
    Wat de boer niet kent dat eet hij niet. Een culinaire en zeer vermakelijke onderzoekstocht, want is dit spreekwoord nog steeds van toepassing?
  • 19:30
    De Volkstuin Afl. 1
    Wat gebeurt er op de volkstuin? We volgen diverse tuinders en oogsten elke week één groente waar Roberta een heerlijk gerecht mee maakt.
  • 20:00
    Amazing Wedding Cakes Afl. 9
    Christopher Garren's Cakes maakt een heel persoonlijke bruidstaart voor het aanstaande paar, met souvenirs van hun wereldreis.
  • 20:55
    Jamie’s School Dinners Afl. 4
    Jamie zoekt steun bij de overheid voor zijn campagne voor gezonder eten op school. Zal de regering luisteren, of staat hij er alleen voor?
  • 21:50
    Wat De Boer Niet Kent Afl. 5
    Wat de boer niet kent dat eet hij niet. Een culinaire en zeer vermakelijke onderzoekstocht, want is dit spreekwoord nog steeds van toepassing?
  • 22:20
    Valentine Warner's Wild Table Afl. 4
    Chef Valentine Warner reist naar Sonora Island in Canada om een heerlijke ravioli van paddenstoelen en maïs te bereiden.
  • 22:50
    Tales from the Bush Larder Afl. 2
    Chef Kiran onderzoekt de herkomst van de bekendste gerechten van Ethiopië: injera en berbere-kruiden.
  • 23:20
    No Reservations Afl. 15
    Tony en zijn team trekken door Koerdistan, waar ze kennismaken met de tragische geschiedenis en de hoopvolle toekomst van het Koerdische volk.