24Kitchen maakt gebruik van cookies
Door hiernaast op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan de websites van 24Kitchen. Klik hier voor meer informatie.

Akkoord
advertisement

TV-Gids

  • 00:00
    Jamie's Comfort Food Afl. 4
    Jamie gaat aan de slag met drie verwenklassiekers: kip Kiev, shepherd's pie en spaghetti alle vongole met een verrassende roze twist.
  • 01:00
    Arctic Chef Afl. 19
    Teemu is de winnaar van Top Chef Finland 2012. Hij runt zijn eigen restaurant 'Goto' in zijn geboorteplaats Rauma.
  • 01:30
    Sara's New Nordic Kitchen Afl. 4
    Vanuit Finland neemt tv-chef en auteur van kookboeken Sara La Fountain je mee op een culinaire reis door Scandinavië.
  • 01:55
    De Makkelijke Maaltijd Afl. 151
    Exotisch koken is heel makkelijk en dat laten Roberta en Rudolph vandaag graag zien met Thaise kipburgers en een Cajun-ovenschotel.
  • 02:25
    Rudolph's Bakery Afl. 14
    Vandaag maakt Rudolph zijn favoriete Amerikaanse pizza de “pizza pie BBQ” en hij beantwoordt weer een kijkersvraag.
  • 02:55
    Baking Good, Baking Bad Afl. 6
    Vandaag heeft Harry een chocoladedag. Ze bereidt hemelse Parijse soesjes, gevolgd door een duivelse chocoladetaart.
  • 03:20
    Sara's New Nordic Kitchen Afl. 4
    Vanuit Finland neemt tv-chef en auteur van kookboeken Sara La Fountain je mee op een culinaire reis door Scandinavië.
  • 03:50
    Jamie's 15 Minute Meals Afl. 39
    Jamie bereidt gnocchi met worst en een salade van kool en bonen, gevolgd door Mexicaanse kip met mole-saus, groenten en rijst.
  • 04:15
    The Free Range Cook Afl. 4
    Annabel maakt een eigentijdse versie van de klassieke Italiaanse osso bucco en saffraanrijst, gevolgd door romige custard met peren en pruimen.
  • 04:40
    Arctic Chef Afl. 19
    Teemu is de winnaar van Top Chef Finland 2012. Hij runt zijn eigen restaurant 'Goto' in zijn geboorteplaats Rauma.
  • 05:10
    Jamie's Comfort Food Afl. 4
    Jamie gaat aan de slag met drie verwenklassiekers: kip Kiev, shepherd's pie en spaghetti alle vongole met een verrassende roze twist.
  • 06:00
    The Free Range Cook Afl. 5
    Annabel Langbein gaat vliegvissen op het meer bij haar hut in Wanaka. Daarna laat ze zien hoe je een tongstrelend malse forel met zout bereidt.
  • 06:25
    Arctic Chef Afl. 19
    Teemu is de winnaar van Top Chef Finland 2012. Hij runt zijn eigen restaurant 'Goto' in zijn geboorteplaats Rauma.
  • 06:50
    Sara's New Nordic Kitchen Afl. 4
    Vanuit Finland neemt tv-chef en auteur van kookboeken Sara La Fountain je mee op een culinaire reis door Scandinavië.
  • 07:20
    Mobile Chef Afl. 3
    In de 'Gardens by the Bay' vind je hypermoderne kassen en superbomen met een platform op tientallen meters hoogte.
  • 07:45
    The Free Range Cook Afl. 5
    Annabel Langbein gaat vliegvissen op het meer bij haar hut in Wanaka. Daarna laat ze zien hoe je een tongstrelend malse forel met zout bereidt.
  • 08:15
    Grenzeloos Koken Afl. 169
    Een gerecht dat in Marokko vooral gegeten wordt tijdens speciale gelegenheden: bastilla, oftewel duivenpastei. Om je vingers bij af te likken!
  • 08:30
    Grenzeloos Koken Afl. 69
    Desserts zijn niet alleen heerlijk, maar ook ontzettend leuk om te maken en dat laat Mounir zien met zijn bijzondere warka. Een plaatje.
  • 08:45
    Grenzeloos Koken Afl. 68
    Smaakvolle, sappige gamba's, gebakken rijst met pit en een zeer bijzondere komkommersalade... Dat is genieten op z'n Zuid-Amerikaans.
  • 09:00
    Jamie's 15 Minute Meals Afl. 40
    Vandaag staan Aziatische zeebaars met plakrijst en groenten op het menu, met chorizo en een Catalaanse salade van de markt.
  • 09:30
    Baking Good, Baking Bad Afl. 6
    Vandaag heeft Harry een chocoladedag. Ze bereidt hemelse Parijse soesjes, gevolgd door een duivelse chocoladetaart.
  • 10:00
    Rudolph's Bakery Afl. 14
    Vandaag maakt Rudolph zijn favoriete Amerikaanse pizza de “pizza pie BBQ” en hij beantwoordt weer een kijkersvraag.
  • 10:30
    Jamie's Comfort Food Afl. 4
    Jamie gaat aan de slag met drie verwenklassiekers: kip Kiev, shepherd's pie en spaghetti alle vongole met een verrassende roze twist.
  • 11:30
    Arctic Chef Afl. 19
    Teemu is de winnaar van Top Chef Finland 2012. Hij runt zijn eigen restaurant 'Goto' in zijn geboorteplaats Rauma.
  • 12:00
    Sara's New Nordic Kitchen Afl. 4
    Vanuit Finland neemt tv-chef en auteur van kookboeken Sara La Fountain je mee op een culinaire reis door Scandinavië.
  • 12:30
    De Makkelijke Maaltijd Afl. 151
    Exotisch koken is heel makkelijk en dat laten Roberta en Rudolph vandaag graag zien met Thaise kipburgers en een Cajun-ovenschotel.
  • 13:00
    Grenzeloos Koken Afl. 170
    John laat zien hoe je jouw geliefde kunt verrassen met een heerlijke chocolade-kwarktaart. Met een spannende passievruchtengelei. Smullen dus!
  • 13:15
    Grenzeloos Koken Afl. 169
    Een gerecht dat in Marokko vooral gegeten wordt tijdens speciale gelegenheden: bastilla, oftewel duivenpastei. Om je vingers bij af te likken!
  • 13:30
    Rudolph's Bakery Afl. 14
    Vandaag maakt Rudolph zijn favoriete Amerikaanse pizza de “pizza pie BBQ” en hij beantwoordt weer een kijkersvraag.
  • 14:00
    Baking Good, Baking Bad Afl. 6
    Vandaag heeft Harry een chocoladedag. Ze bereidt hemelse Parijse soesjes, gevolgd door een duivelse chocoladetaart.
  • 14:30
    The Free Range Cook Afl. 5
    Annabel Langbein gaat vliegvissen op het meer bij haar hut in Wanaka. Daarna laat ze zien hoe je een tongstrelend malse forel met zout bereidt.
  • 15:00
    Jamie's 15 Minute Meals Afl. 40
    Vandaag staan Aziatische zeebaars met plakrijst en groenten op het menu, met chorizo en een Catalaanse salade van de markt.
  • 15:30
    The Taste US Go Green Part 2
    De negen resterende kandidaten bereiden vegetarische gerechten.
  • 16:30
    Arctic Chef Afl. 20
    Teemu is de winnaar van Top Chef Finland 2012. Hij runt zijn eigen restaurant 'Goto' in zijn geboorteplaats Rauma.
  • 17:00
    Sara's New Nordic Kitchen Afl. 5
    Vanuit Finland neemt tv-chef en auteur van kookboeken Sara La Fountain je mee op een culinaire reis door Scandinavië.
  • 17:30
    Grenzeloos Koken Afl. 70
    John deelt zijn zomerse culinaire herinnering. Plat fruits de mer 2.0 is een indrukwekkend geheel op tafel: kreeft, coquilles, oesters...
  • 17:45
    Grenzeloos Koken Afl. 69
    Desserts zijn niet alleen heerlijk, maar ook ontzettend leuk om te maken en dat laat Mounir zien met zijn bijzondere warka. Een plaatje.
  • 18:00
    De Makkelijke Maaltijd Afl. 152
    Dat een salade niet alleen lekker is in de zomer, maar ook op wat koudere dagen bewijzen Evert en Rudolph met hun coleslaw en winterse salade...
  • 18:30
    Rudolph's Bakery Afl. 15
    Pindakaas hoef je niet alleen op brood te doen. Rudolph laat zien dat je er ook een taart van kunt maken: de ‘Amerikaanse pindakaastaart’.
  • 19:00
    Baking Good, Baking Bad Afl. 7
    Vandaag verrijkt Harry haar ontbijt met notenrepen voor heiligen en zondaars. Haar vader en Alan proeven haar duivelse toetjes.
  • 19:30
    Mobile Chef Afl. 4
    Ryan bereidt een uitgebreid menu in Japanse stijl, geïnspireerd op de oogverblindende bloemstukken op tafel.
  • 20:00
    The Taste US The Sweetest Thing Part 1
    De acht resterende kandidaten maken uitdagende toetjes.
  • 21:00
    Jamie's Comfort Food Afl. 5
    Jamie Oliver bereidt een hartige vistaart met een currysaus. Hij maakt gnudi, een lichtere variant op gnocchi, met een saus van boter en salie.
  • 22:00
    Mobile Chef Afl. 4
    Ryan bereidt een uitgebreid menu in Japanse stijl, geïnspireerd op de oogverblindende bloemstukken op tafel.
  • 22:30
    The Taste US The Sweetest Thing Part 1
    De acht resterende kandidaten maken uitdagende toetjes.
  • 23:30
    Rudolph's Bakery Afl. 15
    Pindakaas hoef je niet alleen op brood te doen. Rudolph laat zien dat je er ook een taart van kunt maken: de ‘Amerikaanse pindakaastaart’.