De websites van 24Kitchen maken gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
advertisement

TV-Gids

  • 00:10
    Sara La Fountain / Baking with Sara Afl. 11
    Trendy en beeldschoon: dat geldt voor Sara's huis in Helsinki, voor haar gerechten en voor haarzelf. In dit seizoen staat bakken centraal.
  • 00:40
    The Taste of Life Travel Paramaribo
    In 'The Taste of Life Travel' maakt Rudolph van Veen culinaire ontdekkingsreizen. Hij creëert zijn eigen variaties op wereldgerechten.
  • 01:35
    De Makkelijke Maaltijd Afl. 53
    Stoof maken hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Rudolph laat je zien hoe je zo'n smakelijk gerecht maakt. En Roberta gaat aan de slag met vis.
  • 02:05
    Rudolph's Bakery Afl. 22
    De Surinaamse variant op de voor ons welbekende eierkoek: de eksi koekoe. Heerlijk luchtig gebak. En zoete tropische chocoladegebakjes. Smullen!
  • 02:35
    Bill's Food Afl. 11
    Gezond eten gaat over balans, en dat vergt niet veel tijd. Bill tovert in enkele minuten een gezond feestmaal van vis en schaaldieren op tafel.
  • 03:00
    No Reservations Afl. 11
    Macau staat bekend als het Las Vegas van Azië. Tony waagt een gokje met lekkernijen als gestoomde pasteitjes, visballensoep en krabbenklauwen.
  • 03:45
    Grandma's Boy Afl. 11
    Chef Donal uit Ierland verzamelt recepten die al generaties lang familiegeheim zijn. Ditmaal verovert hij de harten van Zuid-Europese oma's.
  • 04:15
    Tales from the Bush Larder Afl. 11
    Chef Kiran proeft de Ethiopische koffiecultuur, van oorsprong tot massaproductie.
  • 04:45
    Fast, Fresh, Simple Instant Dinners
    Eten is nooit saai bij Donna: in een handomdraai maakt ze Griekse gehaktballetjes, varkensvlees met Stilton, port en honing en bananenpudding.
  • 05:10
    Save with Jamie Afl. 6
    Jamie Oliver wil de Britten leren gezonder en goedkoper te eten. Hij bereidt gerechten die zowel overheerlijk als spotgoedkoop zijn.
  • 06:00
    Amazing Wedding Cakes Afl. 5
    Christopher Garren’s Cakes creëert een taart die past bij de elegante eenvoud van de kersenbloesem op de huwelijksuitnodiging van het bruidspaar.
  • 06:45
    Fast, Fresh, Simple Simple Suppers
    Donna's recept voor bosbessenmuffins is haast te gemakkelijk. Haar risotto met pompoen hoef je niet te roeren: simpel en smakelijk!
  • 07:15
    Sara La Fountain / Baking with Sara Afl. 12
    Trendy en beeldschoon: dat geldt voor Sara's huis in Helsinki, voor haar gerechten en voor haarzelf. In dit seizoen staat bakken centraal.
  • 07:40
    Grandma's Boy Afl. 12
    Chef Donal uit Ierland verzamelt recepten die al generaties lang familiegeheim zijn. Ditmaal verovert hij de harten van Zuid-Europese oma's.
  • 08:05
    Grenzeloos Koken Afl. 86
    Als je jezelf eens echt wilt verwennen, heeft Gio daar het ideale recept voor. Wat dacht je van biefstuk, truffel en heerlijke romige pasta?
  • 08:20
    Grenzeloos Koken Afl. 85
    Als je jezelf eens echt wilt verwennen met een verrukkelijk stuk vlees, dan heeft John daar het ideale recept voor. Bon appetit.
  • 08:35
    Bill's Food Afl. 12
    Bill zorgt voor een verrukkelijke trouwdag. Hij kiest met zorg de meest romantische ingrediënten om de mooiste dag van je leven te vieren.
  • 09:05
    Smaakpupillen Afl. 16
    Daphne en Estelle houden van koken en kip kluiven. Ze willen samen een hele maaltijd maken voor hun ouders. Met Hugo's hulp lukt dat.
  • 09:30
    Rudolph's Little Bakery Afl. 16
    Timo wilde heel graag zijn voetbalcoach verrassen met een heerlijke zelfgemaakte lekkernij. Rudolph helpt Timo met het bakken.
  • 10:00
    Rudolph's Bakery Afl. 22
    De Surinaamse variant op de voor ons welbekende eierkoek: de eksi koekoe. Heerlijk luchtig gebak. En zoete tropische chocoladegebakjes. Smullen!
  • 10:30
    Save with Jamie Afl. 6
    Jamie Oliver wil de Britten leren gezonder en goedkoper te eten. Hij bereidt gerechten die zowel overheerlijk als spotgoedkoop zijn.
  • 11:25
    The Taste of Life Travel Antwerpen
    Meesterkok Rudolph van Veen gaat op zoek naar de smaak van Antwerpen. Hij proeft de echte Belgische frieten en ontdekt meer over witlof.
  • 12:20
    Grenzeloos Koken Afl. 97
    Een karakteristiek Indisch gerecht: rendang ayam, oftewel langzaam gegaarde kip. Daarbij een heerlijke zoetzuur van bloemkool en mango.
  • 12:35
    Grenzeloos Koken Afl. 96
    Een klassiek Italiaans gerecht dat per regio verschilt. Giovanni laat zijn versie zien van de jagerskip. Met gegratineerde aardappels.
  • 12:50
    De Makkelijke Maaltijd Afl. 53
    Stoof maken hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Rudolph laat je zien hoe je zo'n smakelijk gerecht maakt. En Roberta gaat aan de slag met vis.
  • 13:15
    Rudolph's Bakery Afl. 22
    De Surinaamse variant op de voor ons welbekende eierkoek: de eksi koekoe. Heerlijk luchtig gebak. En zoete tropische chocoladegebakjes. Smullen!
  • 13:45
    Wat De Boer Niet Kent Afl. 1
    Wat de boer niet kent, dat eet hij niet. Een culinaire en zeer vermakelijk onderzoek, want is dit spreekwoord nog steeds van toepassing?
  • 14:15
    The Free Range Cook White Gold
    Annabel gaat naar Haast om jonge haring te halen. Op het menu staat haringsoufflé en een geurige zeevruchtenbowl met kruidige knoflookcroutons.
  • 14:40
    Amazing Wedding Cakes Afl. 5
    Christopher Garren’s Cakes creëert een taart die past bij de elegante eenvoud van de kersenbloesem op de huwelijksuitnodiging van het bruidspaar.
  • 15:35
    Grandma's Boy Afl. 12
    Chef Donal uit Ierland verzamelt recepten die al generaties lang familiegeheim zijn. Ditmaal verovert hij de harten van Zuid-Europese oma's.
  • 16:00
    Rudolph's Little Bakery Afl. 17
    Djennaba wil graag haar opa verrassen. Samen met Rudolph bakt ze niet alleen iets lekkers, maar ook iets heel erg vrolijks: blije ballen!
  • 16:30
    Smaakpupillen Afl. 17
    Tom houdt niet van groente, maar hij weet wel dat het gezond is. Dilemma. Gelukkig heeft Hugo hier de perfecte truc voor.
  • 17:00
    Fairplate Afl. 2
    In het nieuwe tv-programma van 24Kitchen deelt chef-kok Andy McDonald zijn passie voor puur en eerlijk eten.
  • 17:15
    Fairplate Afl. 3
    In het nieuwe tv-programma van 24Kitchen deelt chef-kok Andy McDonald zijn passie voor puur en eerlijk eten.
  • 17:30
    Grenzeloos Koken Afl. 87
    De smaakvolle rendang is bij velen favoriet. Danny maakt er vandaag een vegetarische versie van met spitskool. Je weet niet wat je proeft.
  • 17:45
    Grenzeloos Koken Afl. 86
    Als je jezelf eens echt wilt verwennen, heeft Gio daar het ideale recept voor. Wat dacht je van biefstuk, truffel en heerlijke romige pasta?
  • 18:00
    De Makkelijke Maaltijd Afl. 1
    Roberta en Rudolph maken weer twee makkelijke gerechten. Een heerlijke soep van venkel, met geitenkaasbroodjes en een pesto-broccolipasta.
  • 18:30
    Rudolph's Bakery Afl. 23
    Een lekker krokante koek met een vulling van pure chocola en karamelroom: karamelitas. En bokkenpootjes, maar dan net even anders: omgekeerd.
  • 19:00
    Wat De Boer Niet Kent Afl. 2
    De culinaire filosofie van Massimo Bottura is een combinatie van Italiaanse tradities en innovatie. Hij wisselt recepten uit met Katie Button.
  • 19:30
    De Volkstuin Afl. 1
    Wat gebeurt er op de volkstuin? We volgen diverse tuinders en oogsten elke week één groente waar Roberta een heerlijk gerecht mee maakt.
  • 20:00
    Amazing Wedding Cakes Afl. 6
    De CakeGirls maken een taart die geïnspireerd is op een stoffenpatroon. In haar enthousiasme verliest Mary de wensen van de bruid uit het oog.
  • 20:55
    Jamie’s School Dinners Afl. 1
    De chef bezoekt de keuken van een basisschool in Londen. Kan hij een gezonde, goedkope maaltijd bereiden die de leerlingen lekker vinden?
  • 21:50
    Wat De Boer Niet Kent Afl. 2
    De culinaire filosofie van Massimo Bottura is een combinatie van Italiaanse tradities en innovatie. Hij wisselt recepten uit met Katie Button.
  • 22:20
    Valentine Warner's Wild Table Afl. 1
    Chef Valentine Warner reist naar de Discovery Islands in Canada om een verbluffend gerecht met zee-egels te maken.
  • 22:50
    Tales from the Bush Larder Afl. 12
    Chef Kiran proeft opmerkelijke soorten vlees langs de Keniaanse kust, zoals de rat en de krokodil.
  • 23:20
    No Reservations Afl. 12
    In Catalonië, Spanje gaat Tony op bezoek bij El Bulli, volgens velen het beste restaurant ter wereld, voordat het voorgoed zijn deuren sluit.