24Kitchen maakt gebruik van cookies
Door hiernaast op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan de websites van 24Kitchen. Klik hier voor meer informatie.

Akkoord
advertisement

TV-Gids

  • 00:20
    De Makkelijke Maaltijd Afl. 226
    In Amerika is het populair: Mac & cheese. Rudolph maakt er een lekkere variant op, met tonijn, en gaat ook aan de slag met een rabarbergerecht!
  • 00:50
    Eten in de Tuin Afl. 5
    In Eten in de Tuin leer je alles wat je wilde weten over BBQ-en: stoere gerechten, verbluffende drankjes... Geniet van het echte buitenleven!
  • 01:20
    De Makkelijke Maaltijd Afl. 227
    Smakelijke kippendijen en spitskool met een spannende bechamelsaus. Beide gerechten zijn verantwoord, snel, makkelijk, maar vooral erg lekker!
  • 01:50
    Grenzeloos Koken Afl. 54
    In 'Grenzeloos Koken' nemen de beste koks je dagelijks mee op vakantie naar een hele unieke plek, namelijk je eigen keuken!
  • 02:05
    Grenzeloos Koken Afl. 55
    In 'Grenzeloos Koken' nemen de beste koks je dagelijks mee op vakantie naar een hele unieke plek, namelijk je eigen keuken!
  • 02:15
    Hook it, Cook it Afl. 9
    Nathan en Valentine proberen in San Sebastian in Spaans Baskenland inktvis te vangen. Kunnen ze met hun inktvisgerecht indruk maken op de jury?
  • 02:40
    Grenzeloos Koken Grenzeloos Koken Italie Special
    Chef Giovanni gaat op zoek naar de beste Italiaanse thuiskok van Nederland. Wie maakt het lekkerste voorgerecht, hoofdgerecht en dessert?
  • 04:45
    Jamie's Great Italian Escape Afl. 1
    De chef begint zijn reis naar Italië. Vanuit Frankrijk rijdt Jamie zijn camper helemaal naar Palermo, waar hij leert hoe je street food bereidt.
  • 05:10
    Jamie's Great Italian Escape Afl. 2
    Jamie komt aan op Marettimo, een eiland dat slechts één groentewinkel telt, maar gelukkig ook een van de beste restaurants van Sicilië.
  • 05:35
    Jamie's Great Italian Escape Afl. 3
    Jamie hoort dat het kloosterleven een belangrijke rol heeft gespeeld in de Italiaanse keuken. Hij bezoekt de Benedictijnen in Farfa, bij Rome.
  • 06:00
    Hook it, Cook it Afl. 9
    Nathan en Valentine proberen in San Sebastian in Spaans Baskenland inktvis te vangen. Kunnen ze met hun inktvisgerecht indruk maken op de jury?
  • 06:25
    De Makkelijke Maaltijd Afl. 227
    Smakelijke kippendijen en spitskool met een spannende bechamelsaus. Beide gerechten zijn verantwoord, snel, makkelijk, maar vooral erg lekker!
  • 06:55
    In Search of Perfection Afl. 5
    Heston maakt een klassiek toetje uit de jaren '70: Baked Alaska. Dit beroemde dessert werd voor het eerst bij Delmonico's in New York gemaakt.
  • 07:20
    The Free Range Cook Afl. 5
    Annabel Langbein gaat vliegvissen op het meer bij haar hut in Wanaka. Daarna laat ze zien hoe je een tongstrelend malse forel met zout bereidt.
  • 07:45
    Grenzeloos Koken Afl. 50
    Vandaag maakt John een voorgerecht met een bijzondere bereiding van zalm. Samen met asperges en knapperige sjalot is dit een hemelse combinatie.
  • 08:00
    Grenzeloos Koken Afl. 55
    In 'Grenzeloos Koken' nemen de beste koks je dagelijks mee op vakantie naar een hele unieke plek, namelijk je eigen keuken!
  • 08:15
    Grenzeloos Koken Afl. 54
    In 'Grenzeloos Koken' nemen de beste koks je dagelijks mee op vakantie naar een hele unieke plek, namelijk je eigen keuken!
  • 08:30
    Jamie's 30 Minute Meals Afl. 34
    Jamie maakt kipspiesjes met een heerlijke satésaus en een pittige noedelsalade. Het dessert bestaat uit vruchten met mintsuiker.
  • 09:00
    Vlees noch Vis Afl. 6
    Dat vegetarisch eten oubollig zou zijn, is allang niet meer zo. Juist de trendy nieuwe restaurants kiezen voor een vegetarische keuken.
  • 09:30
    Jamie Cooks Summer Afl. 1
    In deze één uur durende special draait Jamie Oliver een paar verbluffend eenvoudige gerechten in elkaar om feestelijk buiten te eten.
  • 10:30
    Grenzeloos Koken 0
    Chef Giovanni gaat op zoek naar de beste Italiaanse thuiskok van Nederland. Wie maakt het lekkerste voorgerecht, hoofdgerecht en dessert?
  • 13:00
    Grenzeloos Koken Afl. 51
    Vandaag staat calzone op het menu! Zelfgemaakt deeg met een smeuïge, rijkelijke vulling. Een kado uit je eigen oven. Gio laat zien hoe het moet.
  • 13:15
    Grenzeloos Koken Afl. 50
    Vandaag maakt John een voorgerecht met een bijzondere bereiding van zalm. Samen met asperges en knapperige sjalot is dit een hemelse combinatie.
  • 13:30
    Rudolph's Bakery Afl. 90
    Vandaag maakt Rudolph Brabantse Broeder en een hartige specialiteit, de asperge-brieslof.
  • 14:00
    Martha Stewart Bakes Afl. 2
    Vandaag maakt Martha een torenhoge appeltaart van zanddeeg, dumplings met gepocheerde peren en een tomatentaart met knoflook en Comté-kaas.
  • 14:30
    Jamie's 30 Minute Meals Afl. 34
    Jamie maakt kipspiesjes met een heerlijke satésaus en een pittige noedelsalade. Het dessert bestaat uit vruchten met mintsuiker.
  • 15:00
    In Search of Perfection Afl. 6
    Heston gaat op zoek naar de perfecte chili con carne. Hij gebruikt bourbon, spareribs en een opmerkelijke combinatie van specerijen.
  • 15:30
    The Free Range Cook Afl. 6
    Annabel Langbein bereidt een verrassende lamsbout met lavendel, met gefrituurde courgettebloemen en een overheerlijke tarte tatin.
  • 16:00
    Eten in de Tuin Afl. 6
    In Eten in de Tuin leer je alles wat je wilde weten over BBQ-en: stoere gerechten, verbluffende drankjes... Geniet van het echte buitenleven!
  • 16:30
    Martha Stewart Bakes Afl. 3
    Vandaag maakt Martha kwarktaart in New Yorkse stijl met een korst van crackers, ricotta met sinaasappelrasp en taart met kersenvulling.
  • 17:00
    Rudolph's Bakery Afl. 91
    Rudolph maakt zoete taco's en beantwoordt een leuke kijkersvraag over een lekkernij die over de hele wereld bekend is, namelijk de donut.
  • 17:30
    Grenzeloos Koken Afl. 56
    In 'Grenzeloos Koken' nemen de beste koks je dagelijks mee op vakantie naar een hele unieke plek, namelijk je eigen keuken!
  • 17:45
    Grenzeloos Koken Afl. 55
    In 'Grenzeloos Koken' nemen de beste koks je dagelijks mee op vakantie naar een hele unieke plek, namelijk je eigen keuken!
  • 18:00
    Rudolph's Bakery Afl. 9
    ‘Rudolph’s Bakery’ is het bakprogramma van Rudolph van Veen, die zijn passie voor bakken deelt met de kijkers.
  • 18:30
    Vlees noch Vis Afl. 6
    Dat vegetarisch eten oubollig zou zijn, is allang niet meer zo. Juist de trendy nieuwe restaurants kiezen voor een vegetarische keuken.
  • 19:00
    De Makkelijke Maaltijd Afl. 228
    Rudolph geeft een Mexicaanse twist aan courgette en Bianca maakt asperges met hele speciale gehaktballetjes. Inspirerend, makkelijk en lekker!
  • 19:30
    Jamie's 30 Minute Meals Afl. 35
    Jamie bereidt een snelle pizza, drie smulsalades en als toetje gekneusde kersen met vanille-mascarponeroom.
  • 20:00
    Eten in de Tuin Afl. 6
    In Eten in de Tuin leer je alles wat je wilde weten over BBQ-en: stoere gerechten, verbluffende drankjes... Geniet van het echte buitenleven!
  • 20:30
    Hook it, Cook it Afl. 10
    Valentine en Nathan zijn in het Spaanse Getaria, waar ze op schriftbaars vissen en twee visgerechten bereiden voor de laatste kookwedstrijd.
  • 21:00
    Jamie's Chef Afl. 1
    Jamie selecteert vier afgestudeerden van de Fifteen Foundation. Ze gaan proberen een slechtlopend eetcafé om te vormen tot een restaurant.
  • 22:00
    Martha Stewart Bakes Afl. 3
    Vandaag maakt Martha kwarktaart in New Yorkse stijl met een korst van crackers, ricotta met sinaasappelrasp en taart met kersenvulling.
  • 22:30
    In Search of Perfection Afl. 6
    Heston gaat op zoek naar de perfecte chili con carne. Hij gebruikt bourbon, spareribs en een opmerkelijke combinatie van specerijen.
  • 23:00
    The Free Range Cook Afl. 6
    Annabel Langbein bereidt een verrassende lamsbout met lavendel, met gefrituurde courgettebloemen en een overheerlijke tarte tatin.
  • 23:30
    Rudolph's Bakery Afl. 9
    ‘Rudolph’s Bakery’ is het bakprogramma van Rudolph van Veen, die zijn passie voor bakken deelt met de kijkers.