De websites van 24Kitchen maken gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
advertisement

TV-Gids

  • 00:10
    Sara La Fountain / Baking with Sara Afl. 13
    Trendy en beeldschoon: dat geldt voor Sara's huis in Helsinki, voor haar gerechten en voor haarzelf. In dit seizoen staat bakken centraal.
  • 00:40
    The Taste of Life Travel Memphis
    Memphis is de stad van Elvis, Blues én barbecue. Rudolph ziet de legendarische Sun Studio met eigen ogen en beleeft een barbecuefestijn.
  • 01:35
    De Makkelijke Maaltijd Afl. 2
    Evert en Rudolph maken weer twee makkelijke gerechten. Evert kookt voor spek en bonen en Rudolph maakt een zomerse paella. Blijf kijken.
  • 02:05
    Rudolph's Bakery Afl. 22
    De Surinaamse variant op de voor ons welbekende eierkoek: de eksi koekoe. Heerlijk luchtig gebak. En zoete tropische chocoladegebakjes. Smullen!
  • 02:35
    Bill's Food Afl. 13
    Het is kerst in Sydney en dat betekent vis op de barbecue; eenvoudig maar feestelijk. Voor zijn vrienden regelt Bill een picknick bij de haven.
  • 03:00
    No Reservations Afl. 13
    Tony springt in zijn Thunderbird om de lekkernijen van de zinderende woestijn te proeven, in het zuidwesten van de Verenigde Staten.
  • 03:45
    Grandma's Boy Afl. 13
    Chef Donal uit Ierland verzamelt recepten die al generaties lang familiegeheim zijn. Ditmaal verovert hij de harten van Zuid-Europese oma's.
  • 04:15
    Tales from the Bush Larder Afl. 13
    Met 'Tales from the Bush Larder' beleef je een culinair avontuur in Oost-Afrika, waar je kennis maakt met fascinerende plaatselijke gerechten.
  • 04:45
    Fast, Fresh, Simple Modern Flavours
    Donna combineert smaak en eenvoud tot een ware kunst: kruidige spareribs, lam met polenta, kruimelpasta en de eenvoudigste schuimtaart ooit.
  • 05:10
    Jamie’s School Dinners Afl. 2
    Om zijn plan te laten slagen, moet Jamie de wonderlijke Britse eetcultuur en de manier waarop jongeren tegen eten aankijken beter begrijpen.
  • 06:00
    Amazing Wedding Cakes Afl. 7
    De taart die de Chicago CakeGirls gaan maken, is echt iets voor hen. De aanstaande bruid wil een taart die zowel meisjesachtig als modieus is.
  • 06:45
    Fast, Fresh, Simple Modern Classics
    Donna blaast enkele klassiekers nieuw leven in. En ze maakt een perfecte barbecuekipburger en een toetje: ijs met kokos en bitterkoekjes.
  • 07:15
    Sara La Fountain / Baking with Sara Afl. 14
    Trendy en beeldschoon: dat geldt voor Sara's huis in Helsinki, voor haar gerechten en voor haarzelf. In dit seizoen staat bakken centraal.
  • 07:40
    Grandma's Boy Afl. 1
    Chef Donal uit Ierland verzamelt recepten die al generaties lang familiegeheim zijn. Ditmaal verovert hij de harten van Zuid-Europese oma's.
  • 08:05
    Grenzeloos Koken Afl. 88
    Je dag beginnen met het ultieme vakantiegevoel? Dat kan met Andrea's changua uit Colombia. Deze ontbijtsoep met ei is echt hartverwarmend.
  • 08:20
    Grenzeloos Koken Afl. 87
    De smaakvolle rendang is bij velen favoriet. Danny maakt er vandaag een vegetarische versie van met spitskool. Je weet niet wat je proeft.
  • 08:35
    Bill's Holiday Afl.1
    Bill Granger trekt door New South Wales, waar hij met zijn Moskovisch gebak aan een bakwedstrijd meedoet en een Spaans familiediner bereidt.
  • 09:05
    Smaakpupillen Afl. 18
    Mai's vader komt uit Israël; ze is dol op Israëlisch eten. Tijd om zelf een traditioneel gerecht te maken, met Hugo's hulp.
  • 09:30
    Rudolph's Little Bakery Afl. 18
    Om zijn aller aller allerbeste vriend te verrassen komt Justin langs in Rudolphs bakkerij. Samen maken ze een heerlijke en vooral mooie taart!
  • 10:00
    Rudolph's Bakery Afl. 22
    De Surinaamse variant op de voor ons welbekende eierkoek: de eksi koekoe. Heerlijk luchtig gebak. En zoete tropische chocoladegebakjes. Smullen!
  • 10:30
    Jamie’s School Dinners Afl. 2
    Om zijn plan te laten slagen, moet Jamie de wonderlijke Britse eetcultuur en de manier waarop jongeren tegen eten aankijken beter begrijpen.
  • 11:25
    The Taste of Life Travel Istanbul
    Rudolph van Veen bezoekt Istanbul. Het is de stad van verse vis, baklava en niet te vergeten: kebab.
  • 12:20
    Grenzeloos Koken Afl. 99
    De Arabische keuken ruikt weer sensationeel zoet vandaag. Mounir bakt een heerlijke taart, met 'het brood van de woestijn', oftewel dadels.
  • 12:35
    Grenzeloos Koken Afl. 98
    Op de Antillen kennen ze de truck di pan, een broodjestruck. Andrea maakt het gerecht dat daar veel verkocht wordt: een broodje hete kip.
  • 12:50
    Sara La Fountain / Baking with Sara Afl. 14
    Trendy en beeldschoon: dat geldt voor Sara's huis in Helsinki, voor haar gerechten en voor haarzelf. In dit seizoen staat bakken centraal.
  • 13:15
    Rudolph's Bakery Afl. 22
    De Surinaamse variant op de voor ons welbekende eierkoek: de eksi koekoe. Heerlijk luchtig gebak. En zoete tropische chocoladegebakjes. Smullen!
  • 13:45
    Wat De Boer Niet Kent Afl. 3
    Wat de boer niet kent dat eet hij niet. Een culinaire en zeer vermakelijke onderzoekstocht, want is dit spreekwoord nog steeds van toepassing?
  • 14:15
    The Free Range Cook Cherry Picker's Picnic
    Annabel gaat kersen plukken voor haar tiramisu. Het menu varieert van pittige kipspiezen tot tropische marshmallows.
  • 14:40
    Amazing Wedding Cakes Afl. 7
    De taart die de Chicago CakeGirls gaan maken, is echt iets voor hen. De aanstaande bruid wil een taart die zowel meisjesachtig als modieus is.
  • 15:35
    Grandma's Boy Afl. 1
    Chef Donal uit Ierland verzamelt recepten die al generaties lang familiegeheim zijn. Ditmaal verovert hij de harten van Zuid-Europese oma's.
  • 16:00
    Rudolph's Little Bakery Afl. 19
    Kira wil graag twee heel belangrijke mensen verwennen. Ze krijgt hulp van Rudolph en samen maken ze heerlijke karamelsoezen.
  • 16:30
    Smaakpupillen Afl. 19
    Tamara's opa is net geopereerd. Ze wil hem eens lekker verwennen met zijn lievelingskostje. Met Hugo's tips wordt ze een topkok.
  • 17:00
    Fairplate Afl. 4
    In het nieuwe tv-programma van 24Kitchen deelt chef-kok Andy McDonald zijn passie voor puur en eerlijk eten.
  • 17:15
    Fairplate Afl. 5
    In het nieuwe tv-programma van 24Kitchen deelt chef-kok Andy McDonald zijn passie voor puur en eerlijk eten.
  • 17:30
    Grenzeloos Koken Afl. 89
    Puur genot voor je smaakpapillen: dat zijn de pompoensnacks die Mounir vandaag maakt. In combinatie met de korianderpesto en echt feestje.
  • 17:45
    Grenzeloos Koken Afl. 88
    Je dag beginnen met het ultieme vakantiegevoel? Dat kan met Andrea's changua uit Colombia. Deze ontbijtsoep met ei is echt hartverwarmend.
  • 18:00
    De Makkelijke Maaltijd Afl. 3
    Roberta maakt asperges en laat zien hoe je ze eens op een originele manier kunt presenteren. Rudolph maakt een heerlijke frisse zomerse salade.
  • 18:30
    Rudolph's Bakery Afl. 24
    Een verrassende donut vandaag, de lievelingsdonut van Homer Simpson. En een taart voor de hartige liefhebbers: een appel-bietjestaart.
  • 19:00
    Wat De Boer Niet Kent Afl. 4
    Wat de boer niet kent dat eet hij niet. Een culinaire en zeer vermakelijke onderzoekstocht, want is dit spreekwoord nog steeds van toepassing?
  • 19:30
    Smaakpupillen Afl. 18
    Mai's vader komt uit Israël; ze is dol op Israëlisch eten. Tijd om zelf een traditioneel gerecht te maken, met Hugo's hulp.
  • 20:00
    Amazing Wedding Cakes Afl. 8
    Lauri en de meiden van Cake Alchemy beginnen aan een zeer hoge en rijk versierde bruidstaart.
  • 20:55
    Jamie’s School Dinners Afl. 3
    Jamie buigt zich over de problemen in Greenwich. Als het op Kidbrooke niet wil, hoe moet het dan op de zeventig andere scholen in het district?
  • 21:50
    Wat De Boer Niet Kent Afl. 4
    Wat de boer niet kent dat eet hij niet. Een culinaire en zeer vermakelijke onderzoekstocht, want is dit spreekwoord nog steeds van toepassing?
  • 22:20
    Valentine Warner's Wild Table Afl. 3
    Chef Valentine Warner reist naar Yukon in Canada om een voortreffelijke stoofpot van konijn te bereiden.
  • 22:50
    Tales from the Bush Larder Afl. 1
    Chef Kiran vangt en proeft overheerlijke insecten in Oeganda.
  • 23:20
    No Reservations Afl. 14
    Tony en Zamir trekken door Oekraïne, op zoek naar de oeroude smaken van de traditionele keuken die het communistische tijdperk overleefde.