De websites van 24Kitchen maken gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
advertisement

TV-Gids

  • 00:00
    Market Flavours Afl. 5
    Sebastião Castilho bezoekt de markt van Santarém. Een vurig ontbijt werkt inspirerend: hij maakt rijst met sardines en custard met karamel.
  • 00:30
    For The Love Of Food Afl. 25
    Gabriele laat zich inspireren door de culinaire rijkdom van de metropool Istanboel. Hij creëert een fusionstijl met plaatselijke ingrediënten.
  • 01:00
    Sara La Fountain Afl. 25
    Trendy en beeldschoon: dat geldt voor Sara's huis in het oude centrum van Helsinki, voor de gerechten die ze bereidt en voor haarzelf.
  • 01:30
    Jamie's 15 Minute Meals Afl. 25
    Jamie zet krokante parmaham, courgettes met munt en bruine rijst op het menu.
  • 02:00
    De Makkelijke Maaltijd Afl. 243
    Vis of vlees op het menu. Met maximaal twee pannen en toegankelijke ingrediënten kun je deze makkelijke maaltijden ook op vakantie maken. Ideaal.
  • 02:30
    Eten in de Tuin Afl. 3
    In Eten in de Tuin leer je alles wat je wilde weten over BBQ-en: stoere gerechten, verbluffende drankjes... Geniet van het echte buitenleven!
  • 03:00
    Rudolph's Bakery Afl. 13
    Meesterpatissier Rudolph van Veen toont zijn favoriete recepten. Hij weet precies hoe hij oogstrelende lekkernijen op tafel kan toveren.
  • 03:30
    Bill's Holiday Afl.1
    Bill Granger trekt door New South Wales, waar hij met zijn Moskovisch gebak aan een bakwedstrijd meedoet en een Spaans familiediner bereidt.
  • 04:00
    Grandma's Boy Afl. 5
    Chef Donal uit Ierland verzamelt recepten die al generaties lang familiegeheim zijn. Ditmaal verovert hij de harten van Zuid-Europese oma's.
  • 04:30
    Avec Eric Least Deadliest Catch
    Eric Ripert is in Chesapeake om krabben te vangen en ze te koken aan de rivieroever.
  • 05:00
    Jamie’s Italian Escape Afl. 3
    Jamie hoort dat het kloosterleven een belangrijke rol heeft gespeeld in de Italiaanse keuken. Hij bezoekt de Benedictijnen in Farfa, bij Rome.
  • 05:30
    Jamie’s Italian Escape Afl. 4
    Jamie wil terug naar de basis. Hij trekt de bergen in bij Le Marche, waar hij voor de plaatselijke bevolking een lam slacht en bereidt.
  • 06:00
    Market Flavours Afl. 5
    Sebastião Castilho bezoekt de markt van Santarém. Een vurig ontbijt werkt inspirerend: hij maakt rijst met sardines en custard met karamel.
  • 06:30
    For The Love Of Food Afl. 25
    Gabriele laat zich inspireren door de culinaire rijkdom van de metropool Istanboel. Hij creëert een fusionstijl met plaatselijke ingrediënten.
  • 07:00
    Sara La Fountain Afl. 25
    Trendy en beeldschoon: dat geldt voor Sara's huis in het oude centrum van Helsinki, voor de gerechten die ze bereidt en voor haarzelf.
  • 07:30
    Bill's Holiday Afl.1
    Bill Granger trekt door New South Wales, waar hij met zijn Moskovisch gebak aan een bakwedstrijd meedoet en een Spaans familiediner bereidt.
  • 08:00
    Jamie's 15 Minute Meals Afl. 25
    Jamie zet krokante parmaham, courgettes met munt en bruine rijst op het menu.
  • 08:30
    De Makkelijke Maaltijd Afl. 243
    Vis of vlees op het menu. Met maximaal twee pannen en toegankelijke ingrediënten kun je deze makkelijke maaltijden ook op vakantie maken. Ideaal.
  • 09:00
    Grenzeloos Koken Afl. 38
    Vandaag een vleugje Mexico in de Latijns Amerikaanse keuken van Andrea. De combinatie van zeebaars, amandelen en zoete aardappel is buitengewoon!
  • 09:15
    Grenzeloos Koken Afl. 37
    Danny maakt vandaag twee gerechtjes in zijn Aziatische keuken, waarbij zalm en papaja de hoofdrol spelen. Lichte en kleurvolle hapjes. Heerlijk!
  • 09:30
    Eten in de Tuin Afl. 3
    In Eten in de Tuin leer je alles wat je wilde weten over BBQ-en: stoere gerechten, verbluffende drankjes... Geniet van het echte buitenleven!
  • 10:00
    Rudolph's Bakery Afl. 13
    Meesterpatissier Rudolph van Veen toont zijn favoriete recepten. Hij weet precies hoe hij oogstrelende lekkernijen op tafel kan toveren.
  • 10:30
    Market Flavours Afl. 5
    Sebastião Castilho bezoekt de markt van Santarém. Een vurig ontbijt werkt inspirerend: hij maakt rijst met sardines en custard met karamel.
  • 11:00
    For The Love Of Food Afl. 25
    Gabriele laat zich inspireren door de culinaire rijkdom van de metropool Istanboel. Hij creëert een fusionstijl met plaatselijke ingrediënten.
  • 11:30
    Sara La Fountain Afl. 25
    Trendy en beeldschoon: dat geldt voor Sara's huis in het oude centrum van Helsinki, voor de gerechten die ze bereidt en voor haarzelf.
  • 12:00
    Bill's Holiday Afl.2
    Bill rijdt door de zonovergoten vlaktes van Zuid-Australië, op weg naar de kuststreek waar hij op zoek gaat naar de mysterieuze blauwvintonijn.
  • 12:30
    Jamie's 15 Minute Meals Afl. 25
    Jamie zet krokante parmaham, courgettes met munt en bruine rijst op het menu.
  • 13:00
    De Makkelijke Maaltijd Afl. 243
    Vis of vlees op het menu. Met maximaal twee pannen en toegankelijke ingrediënten kun je deze makkelijke maaltijden ook op vakantie maken. Ideaal.
  • 13:30
    Grenzeloos Koken Afl. 38
    Vandaag een vleugje Mexico in de Latijns Amerikaanse keuken van Andrea. De combinatie van zeebaars, amandelen en zoete aardappel is buitengewoon!
  • 13:45
    Grenzeloos Koken Afl. 37
    Danny maakt vandaag twee gerechtjes in zijn Aziatische keuken, waarbij zalm en papaja de hoofdrol spelen. Lichte en kleurvolle hapjes. Heerlijk!
  • 14:00
    Eten in de Tuin Afl. 3
    In Eten in de Tuin leer je alles wat je wilde weten over BBQ-en: stoere gerechten, verbluffende drankjes... Geniet van het echte buitenleven!
  • 14:30
    Rudolph's Bakery Afl. 13
    Meesterpatissier Rudolph van Veen toont zijn favoriete recepten. Hij weet precies hoe hij oogstrelende lekkernijen op tafel kan toveren.
  • 15:00
    Market Flavours Afl. 6
    Sebastião Castilho geniet van de schoonheid van Viana do Castelo en de versheid van de producten.
  • 15:30
    For The Love Of Food Afl. 26
    Gabriele laat zich inspireren door de culinaire rijkdom van de metropool Istanboel. Hij creëert een fusionstijl met plaatselijke ingrediënten.
  • 16:00
    Sara La Fountain Afl. 26
    Trendy en beeldschoon: dat geldt voor Sara's huis in het oude centrum van Helsinki, voor de gerechten die ze bereidt en voor haarzelf.
  • 16:30
    Jamie's 15 Minute Meals Afl. 26
    Jamie presenteert sissende kipfajita's, gegrilde paprika, salsa, rijst en bonen met een overheerlijke garnalencocktail.
  • 17:00
    De Makkelijke Maaltijd Afl. 244
    Een verrassend vispakketje of een zomerse fruitige salade. De Makkelijke Maaltijd zorgt ervoor dat je deze toppers ook op vakantie kunt maken.
  • 17:30
    Grenzeloos Koken Afl. 39
    Vandaag draait om tarwe. Denk je dan aan brood of pap? Niet bij Nadia en Merijn, zij maken heerlijke Arabische gerechten met tarwe.
  • 17:45
    Grenzeloos Koken Afl. 38
    Vandaag een vleugje Mexico in de Latijns Amerikaanse keuken van Andrea. De combinatie van zeebaars, amandelen en zoete aardappel is buitengewoon!
  • 18:00
    Eten in de Tuin Afl. 4
    In Eten in de Tuin leer je alles wat je wilde weten over BBQ-en: stoere gerechten, verbluffende drankjes... Geniet van het echte buitenleven!
  • 18:30
    Rudolph's Bakery Afl. 15
    Meesterpatissier Rudolph van Veen toont zijn favoriete recepten. Hij weet precies hoe hij oogstrelende lekkernijen op tafel kan toveren.
  • 19:00
    Grandma's Boy Afl. 6
    Chef Donal uit Ierland verzamelt recepten die al generaties lang familiegeheim zijn. Ditmaal verovert hij de harten van Zuid-Europese oma's.
  • 19:30
    Avec Eric Catch And Cook
    Eric Ripert gaat naar de Kaaimaneilanden waar zijn restaurant verse zeevruchten uit de oceaan serveert.
  • 20:00
    Jamie’s Italian Escape Afl. 5
    Jamie trekt naar Altamura, de stad van het brood. Hij wordt hartelijk ontvangen door de familie DiGesu, die een grote bakkerij runt.
  • 20:30
    Jamie’s Italian Escape Afl. 6
    Jamie's dertigste verjaardag komt dichterbij. Hij combineert wat hij in Italië heeft geleerd tot een diner voor zijn nieuwe Italiaanse vrienden.
  • 21:00
    Amazing Wedding Cakes Afl. 13
    Merci Beaucoup Cakes gaat een taart maken in de vorm van een Russisch gebouw. Al dat fondantwerk is echt iets voor Reva.
  • 22:00
    Exploring the Vine Afl.12
    De heren bezoeken het iTownship-wijnfestival in Gugulethu. Ze horen opmerkelijke verhalen over Zuid-Afrikaanse wijnen van zwarte wijnmakers.
  • 22:30
    No Reservations Afl. 12
    Tony verkent de keuken en het karakter van de staat Maine. De kust trekt in de zomer wel toeristen, maar het binnenland is onontgonnen gebied.
  • 23:30
    Grandma's Boy Afl. 6
    Chef Donal uit Ierland verzamelt recepten die al generaties lang familiegeheim zijn. Ditmaal verovert hij de harten van Zuid-Europese oma's.