De websites van 24Kitchen maken gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
advertisement

TV-Gids

  • 00:20
    Fast, Fresh, Simple Cheat Eats
    Donna onthult weer nieuwe geheimen, zoals een supersnelle kip met patat, malse lam met balsamico en altijd perfecte chocoladefondant.
  • 00:50
    The Free Range Cook Afl. 8
    Annabel Langbein bereidt een Mexicaans feestmaal van mals varkensvlees met chilibonen en guacamole, met een frisse appel-frambozensorbet toe.
  • 01:20
    Jamie at home Afl. 9
    Jamie raapt verse eieren in zijn tuin en maakt er allerlei heerlijks mee, zoals zelfgemaakte eiertagliatelle en omeletsalade met bresaola.
  • 01:50
    First Aid Kitchen Afl. 2
    Mayonaise maken kan snel fout gaan, terwijl het heel makkelijk is. Andy geeft de tips en hij laat zien wat je met overgebleven kruiden kan doen.
  • 02:20
    The Taste of Life Basics Afl. 22
    Rudolph is op het platteland net buiten het dorp Ens in de Noordoostpolder en hij gaat zich hier niet verdiepen in groenten of fruit maar in...vis!
  • 02:45
    Rudolph's Bakery Afl. 14
    Meesterpatissier Rudolph van Veen toont zijn favoriete recepten. Hij weet precies hoe hij oogstrelende lekkernijen op tafel kan toveren.
  • 03:15
    Sara La Fountain Afl. 29
    Trendy en beeldschoon: dat geldt voor Sara's huis in het oude centrum van Helsinki, voor de gerechten die ze bereidt en voor haarzelf.
  • 03:45
    Exploring the Vine Afl. 9
    Het voorjaar breekt in volle glorie aan. De heren vinden dat het tijd wordt om hun bierdrinkende vrienden om te vormen tot wijnconnaisseurs.
  • 04:10
    Market Flavours Afl. 49
    Op de markt van Castelo Branco koopt Sebastião Castilho ingrediënten voor gegrilde eend met sinaasappel en groenten, rijst met noten en worst.
  • 04:40
    In Search of Perfection Afl. 6
    Heston gaat op zoek naar de perfecte chili con carne. Hij gebruikt bourbon, spareribs en een opmerkelijke combinatie van specerijen.
  • 05:10
    Jamie Oliver's Food Revolution Afl. 4
    Nu Jamie niet voor de school kan koken, bezoekt hij de leerlingen persoonlijk. Uiteindelijk weet het bestuur hem van het terrein te verwijderen.
  • 06:00
    Fast, Fresh, Simple Dinners Updated
    Donna frist oude klassiekers op en maakt koken simpel. Probeer haar rundvlees met knoflookbonen of haar vijgentaart met gorgonzola maar eens.
  • 06:25
    The Free Range Cook Afl. 9 A French Country Table
    Annabel maakt erwtensoep en kruidige appelcake. 's Avonds serveert ze verse artisjokken met kip-preigratin en taartjes van peer en hazelnoot.
  • 06:50
    Market Flavours Afl. 50
    In Vila Viçosa bereidt Sebastião een pastei met kip, met een frisse salade van verse tomaat en ui.
  • 07:15
    For The Love Of Food Afl. 30
    Gabriele laat zich inspireren door de culinaire rijkdom van de metropool Istanboel. Hij creëert een fusionstijl met plaatselijke ingrediënten.
  • 07:40
    Grenzeloos Koken Afl. 72
    We kennen de lunchbox met een boterham en stuk fruit, maar in Japan pakken ze helemaal uit. Danny maakt de lekkerste bentobox, voor jong en oud.
  • 07:55
    Grenzeloos Koken Afl. 71
    Vandaag een bijzonder Italiaans gerecht: de risottotaart. Een imposant hoofdgerecht dat niet mag ontbreken op een bijzondere Italiaanse avond.
  • 08:10
    First Aid Kitchen Afl. 2
    Mayonaise maken kan snel fout gaan, terwijl het heel makkelijk is. Andy geeft de tips en hij laat zien wat je met overgebleven kruiden kan doen.
  • 08:40
    De Makkelijke Maaltijd Afl. 42
    Zin in stamppot, maar dan net even anders? Evert heeft een heerlijk recept voor je, terwijl Rudolph vissticks gaat maken. Dat wordt smullen.
  • 09:10
    Smaakpupillen Afl. 2
    Rolf wil zijn moeder laten zien dat zelf soep maken helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Samen met Hugo levert hij het bewijs.
  • 09:35
    Rudolph's Little Bakery Afl. 2
    Marijn heeft een heel goede vriend en wil hem graag verrassen met een mooie taart.Hij krijgt hulp van Rudolph en samen maken ze een loombandtaart
  • 10:05
    Rudolph's Bakery Afl. 14
    Meesterpatissier Rudolph van Veen toont zijn favoriete recepten. Hij weet precies hoe hij oogstrelende lekkernijen op tafel kan toveren.
  • 10:35
    Jamie Oliver's Food Revolution Afl. 4
    Nu Jamie niet voor de school kan koken, bezoekt hij de leerlingen persoonlijk. Uiteindelijk weet het bestuur hem van het terrein te verwijderen.
  • 11:30
    Sara La Fountain Afl. 30
    Trendy en beeldschoon: dat geldt voor Sara's huis in het oude centrum van Helsinki, voor de gerechten die ze bereidt en voor haarzelf.
  • 12:00
    Rudolph's Bakery Afl. 37
    Vandaag staat een hemels lekkere cheesecake op het menu en Rudolph is niet in z'n eentje, want Arie Boomsma vergezelt hem in zijn bakkerij.
  • 12:30
    Grenzeloos Koken Afl. 83
    Vandaag een heel bijzonder gerecht in Grenzeloos Koken. De ultieme klassieker uit de Arubaanse keuken: Keshi yena, oftewel een hele gevulde kaas.
  • 12:45
    Grenzeloos Koken Afl. 82
    Vandaag een hele bijzondere aflevering van Grenzeloos koken. Danny maakt een Japans gerecht vernoemd naar een mysterieus geluid: shabu shabu.
  • 13:00
    First Aid Kitchen Afl. 3
    Is jouw biefstuk zwart van buiten en koud van binnen? Andy geeft tips voor de perfecte biefstuk! En hij laat zien wat je met kookgerei kan doen.
  • 13:30
    Rudolph's Bakery Afl. 14
    Meesterpatissier Rudolph van Veen toont zijn favoriete recepten. Hij weet precies hoe hij oogstrelende lekkernijen op tafel kan toveren.
  • 14:00
    The Taste of Life Basics Afl. 25
    Nederland is al sinds 800 voor Christus een echt kaasland. In de Middeleeuwen werd er al Nederlandse kaas naar het buitenland geëxporteerd.
  • 14:30
    The Taste UK Afl. 7
    Chef Simon Rogan daagt de koks uit heerlijke gerechten te maken van kliekjes. Restjes redden de maaltijd.
  • 15:30
    Jamie at home Afl. 10
    Jamie maakt een paar verrukkelijke lamsrecepten, waaronder gegrilde lamskebabs en gebraden lamsschouder.
  • 16:00
    Rudolph's Little Bakery Afl. 3
    Een taart bakken samen met Rudolph om een heel speciaal iemand te verrassen. Dat is wat Charlotte vandaag gaat doen.
  • 16:30
    Smaakpupillen Afl. 3
    Tamar heeft besloten geen vlees meer te eten, maar wil nog wel kunnen genieten van een lekkere lasagne. Voortaan maakt zij thuis de smakelijkste.
  • 17:00
    Rudolph's Bakery Afl. 45
    Een makkelijke, maar wel een overheerlijke dag in de bakkerij van Rudolph, want hij maakt de lekkerste traktaties in een handomdraai. Genieten!
  • 17:30
    Grenzeloos Koken Afl. 73
    Guarguero: deze koekjes zijn een stukje paradijs in eigen huis. Zacht als kussentjes en met een hemelse vulling. Hier maak je iedereen blij mee.
  • 17:45
    Grenzeloos Koken Afl. 72
    We kennen de lunchbox met een boterham en stuk fruit, maar in Japan pakken ze helemaal uit. Danny maakt de lekkerste bentobox, voor jong en oud.
  • 18:00
    De Makkelijke Maaltijd Afl. 43
    Paprikastoof is een typisch Hongaarse lekkernij en Rudolph laat je zien hoe je die snel en gemakkelijk op tafel kunt zetten. Eet smakelijk.
  • 18:30
    Rudolph's Bakery Afl. 13
    Meesterpatissier Rudolph van Veen toont zijn favoriete recepten. Hij weet precies hoe hij oogstrelende lekkernijen op tafel kan toveren.
  • 19:00
    The Taste UK Afl. 8
    Om de halve finale te halen, moeten de koks bewijzen dat ze uitzonderlijke gerechten kunnen bereiden van alle soorten vlees.
  • 20:00
    Smaakpupillen Afl. 3
    Tamar heeft besloten geen vlees meer te eten, maar wil nog wel kunnen genieten van een lekkere lasagne. Voortaan maakt zij thuis de smakelijkste.
  • 20:30
    Jamie's Festival Afl. 1
    In deze driedelige serie maakt Jamie Oliver zijn meest verrassende buitengerechten. Hij bereidt Indiase dosa en jerk chicken met jalapeñobrood.
  • 21:00
    Jamie Oliver's Food Revolution Afl. 5
    Jamie is van West Adams verwijderd, maar dat weerhoudt hem er niet van een conferentie voor schooldirecties te organiseren over zijn campagne.
  • 21:55
    Exploring the Vine Afl. 10
    Howard, James, Stuart trekken over de droge vlakten van Klein Karoo. Hun bierdrinkende vrienden ontwikkelen zich gestaag tot wijnkenners.
  • 22:20
    Valentine Warner's Wild Table Afl. 1
    Chef Valentine Warner reist naar de Discovery Islands in Canada om een verbluffend gerecht met zee-egels te maken.
  • 22:50
    The Taste UK Afl. 8
    Om de halve finale te halen, moeten de koks bewijzen dat ze uitzonderlijke gerechten kunnen bereiden van alle soorten vlees.
  • 23:50
    For The Love Of Food Afl. 30
    Gabriele laat zich inspireren door de culinaire rijkdom van de metropool Istanboel. Hij creëert een fusionstijl met plaatselijke ingrediënten.