Boeken

Eten voor je lichaam en geest

Goed eten heeft alles te maken met balans, de juiste balans tussen koolhydraten, eiwitten en vetten welteverstaan. Per persoon verschilt de balans tussen deze drie componenten. Kok en voedingsdeskundige Natasha Corrett en Vicki Edgson willen je met hun nieuwe boek helpen om deze balans te vinden.

Het boek Honestly Healthy gaat over het behouden van een gezonde levensstijl door bepaalde ingrediënten te eten. Het gaat om ingrediënten in hun puurste vorm, zoals veel verse groenten en fruit, maar ook rauwe cacao, noten en gedroogde bessen. Het boek staat vol inspirerende ideeën, zoals het ultieme streetfood falafel geserveerd in een ‘slawrap’, groene stoere sappen en bijvoorbeeld maïs- en tuinbonenkoekjes.

Genieten van een ijsje, pizza, brood of aardappels past trouwens gewoon in je levensstijl. Rauwe chocolademousse met een verrassend geheim ingrediënt die dit dessert heel romig maakt, kokosbrood met notenboter en mini-pizza’s met artisjok, venkel of gepofte knoflook: in totaal bevat het boek 100 mooie en smakelijke gerechten voor elk moment van de dag.
 

Bestel het boek.