De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Zoete taco’s

Verwarm de oven voor op 220 ºC. Smelt de boter. Klop de eidooiers met een derde van de suiker luchtig . Klop in een vetvrije mengkom de eiwitten met de overige suiker tot stijve pieken. Spatel de eidooiers door het eiwitschuim en meng de maïzena en de bloem erdoor.

40 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Zoete taco’s

Bereidingswijze

Taco’s
Verwarm de oven voor op 220 ºC. Smelt de boter. Klop de eidooiers met een derde van de suiker luchtig . Klop in een vetvrije mengkom de eiwitten met de overige suiker tot stijve pieken. Spatel de eidooiers door het eiwitschuim en meng de maïzena en de bloem erdoor. Rasp de schil van de citroen en spatel het citroenrasp en de boter door het beslag. Schep het beslag in een spuitzak met een glad spuitmondje. Teken op een stuk bakpapier cirkels van 12 cm doorsnede. Spuit het beslag in een spiraalvorm in de cirkels. Bak het beslag in de oven in circa 5 minuten gaar.

Frambozencrème
Breng voor de banketbakkersroom in een pan de melk en de frambozenpuree aan de kook. Roer de eidooiers met de kristalsuiker los en roer de bloem erdoor. Meng een scheutje warme frambozenmelk door het eimengsel, schenk terug in de pan en roer goed door. Breng de banketbakkersroom aan de kook en gaar op laag vuur circa 5 minuten. Spoel een bakplaatje af met koud water, schenk de banketbakkersroom erop en laat afgedekt met plasticfolie afkoelen. Roer de boter met poedersuiker luchtig, voeg de banketbakkerroom toe en roer tot een luchtige frambozencrème. Schep de crème in een spuitzak met een glad spuitmondje.

Zoete taco’s
Verdeel de frambozen over de helft van de taco’s, spuit de frambozencrème erop en vouw ze dubbel. Bestuif ze met poedersuiker, serveer ze op een schaal en garneer met frambozen en munt.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.