De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Tomatenketchup

Snijd de tomaten in parten. Pel en snijd de knoflook fijn. Breng de tomaten, knoflook, laurier, koriander, kerrie, suiker, azijn, mosterd en tomatenpuree op hoog vuur aan de kook. Zet het vuur laag en laat, onder af en toe roeren, zachtjes doorkoken.

20 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Tomatenketchup

Bereidingswijze

Snijd de tomaten in parten. Pel en snijd de knoflook fijn. Breng de tomaten, knoflook, laurier, koriander, kerrie, suiker, azijn, mosterd en tomatenpuree op hoog vuur aan de kook. Zet het vuur laag en laat, onder af en toe roeren, zachtjes doorkoken. Zeef de ketchup zodra het vocht verdampt is en breng op smaak met enkele druppels tabasco.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.