De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Zoete aardappel met tahin-yoghurtsaus

De combinatie van zoete aardappel en tahin-yoghurtsaus is écht hemels.

15 min. voorbereidingstijd
30 min. oventijd
Direct naar recept
Zoete aardappel met tahin-yoghurtsaus

Een recept van

Bibi Loomans

Bibi horizontaal

"Zoete aardappel wordt meestal gebruikt in hoofdgerechten, maar wist je dat je het ook als bijgerecht kunt gebruiken? Deze zoete aardappel met tahin-yoghurtsaus is perfect voor je volgende etentje!"

Bereidingswijze

Zoete aardappel

  1. Verwarm de oven tot 180 °C.

  2. Boen de zoete aardappelen schoon en snijd deze in blokjes.

  3. Verspreid op een met bakpapier beklede bakplaat en breng op smaak met de za’atar en peper en zout. Rooster 30 minuten in de oven.

Tahin-yoghurtsaus

  1. Meng de yoghurt, tahin en het sap van een citroen door elkaar. Breng op smaak met peper en zout.

    Als de saus te dik is, kun je nog een eetlepel water toevoegen.

  2. Serveer de tahin-yoghurtsaus over de zoete aardappelen en bestrooi met de granaatappelpitjes.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.