Snijd de aardappels in kleine blokjes. Snijd de snijbonen in dunne schuine reepjes. Laat de witte bonen uitlekken.
Kook de aardappels in gezouten water in circa 7 minuten beetgaar. Voeg de laatste 4 minuten de snijbonen toe. Giet de aardappels en de snijbonen af en laat droog stomen.
Snijd de munt fijn. Pel en pers de knoflook. Doe het sap van een halve citroen, de mosterd, de knoflook, peper, zout, munt en azijn in een kom. Roer goed door met een garde. Druppel terwijl je goed blijft roeren de olijfolie en de zonnebloemolie er in.
Grill de worstjes in circa 10-15 minuten goudbruin op een barbecue of in een grillpan. Meng de aardappels met de snijbonen en de witte bonen. Maak aan met de vinaigrette. Snijd de worsten in schuine stukken en serveer op de salade.
0 reacties