Breng alvast een pan met water en zout aan de kook voor de aardappels.
De aardappels koken:
Schil de aardappels en snijd in grote dobbelstenen.
Kook de aardappels circa 5 minuten.
De cordon bleus:
Leg de kipfilets tussen plastic en sla deze plat met een pan.
Kruid de kipfilets met zout en peper.
Vouw een plak ham met kaas dubbel, leg op de kip en vouw de filet dubbel.
Maak zo vier pakketjes en vul hiermee de kipfilets .
Maak vast met een satéprikker.
Breek de eieren in een kom en klop los.
Strooi het bloem op een plat bord, strooi de paneermeel op een plat bord.
Rol de pakketjes eerst door de bloem, dan door het ei en als laatste door het paneermeel. Druk stevig aan.
Verwarm een pan met 100 ml olie (de cordon bleu moet zwemmen)
Bak de cordon bleus in circa 10 minuten gaar.
De aardappel groente mix:
Giet de aardappels af en laat droog stomen.
Was de bloemkool en snijd in kleine roosjes.
Schrap de wortel, snijd in de lengte doormidden en snijd in plakken.
Verhit olie in een pan en bak de aardappels aan alle kanten bruin.
Voeg de bloemkool, wortel en doperwten toe bak dit circa 5 minuten.
Was de spinazie en dep droog.
Voeg de spinazie toe en bak dit circa 2 minuten mee.
0 reacties