De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

waldorfsalade

Wel de rozijnen een kwartiertje in warm water zodat ze zacht worden. Schil de appels, verwijder het klokhuis en snijd de appels daarna julienne (in de vorm van staafjes).

Waldorfsalade

Een recept van

Bereidingswijze

Wel de rozijnen een kwartiertje in warm water zodat ze zacht worden. Schil de appels, verwijder het klokhuis en snijd de appels daarna julienne (in de vorm van staafjes). Was de stengels bleekselderij en snijd deze in dunne plakjes. Hak de walnoten grof. Meng de staafjes appel met de bleekselderij, mayonaise en een klein beetje citroensap. Garneer op de borden met de rozijnen en gehakte walnoten.

Ook zo gek op Elstars? Bij PLUS liggen ze elke dag kraakvers in de schappen. Kijk voor de dichtstbijzijnde vestiging en meer fijne aanbiedingen hier.

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker