De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Vega crunch wrap

Was jij groot fan van de TikTok-tortilla? Dan is dit gerecht echt iets voor jou. 24Kitchen-chef Perry deelt een onverwacht recept waar je echt even naar wil kijken.

20 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
24Kitchen_Doritoes_Bites_Vega chrunch wrap_L.jpg

Een recept van

Perry de Man

Perry de Man Brigade

“TikTok heeft de thuiskok doen opschudden met de welbekende tortilla-hack. Ik ben er zelf ook fan van want je kan alles erin doen wat je lekker vindt. Bijvoorbeeld Doritos! Geloof mij dat is echt een aanrader.”

Bereidingswijze

Vega crunch wrap

  1. Snijd de champignons in kleine stukken. Pel en snijd de knoflook fijn. Snijd de tomaten in dunne plakken en de ijsbergsla fijn. Laat de bonen uitlekken en spoel af. Rasp de cheddar.

  2. Verhit olie in een koekenpan. Voeg de champignons en knoflook toe en bak voor enkele minuten. Voeg de zwarte bonen, gerookt-paprikapoeder en sojasaus toe. Bak voor 5-8 min. Breng op smaak met peper.
     

  3. Snijd de tortilla in tot de helft. Verdeel het bonenmengsel op een kwart van de tortilla. Verdeel op de volgende kwart de ijsbergsla en tomaat. Op de volgende kwart de Doritos FlaminHot. Verdeel op het laatste kwart de kaas.

  4. Vouw de kwart met het bonenmengsel naar kwart met de ijsbergsla en tomaat. Vouw die naar de kant met de Doritos. Vouw de laatste keer naar de kwart met de cheddar.

  5. Verhit olie in een koekenpan. Bak hierin de gevouwen tortillas op middelhoog vuur goudbruin aan beide kanten in circa 5 minuten.

Perry’s cheeseburgersaus (optioneel)

  1. Snipper de ui en augurk.

  2. Meng de ketchup, mosterd, augurk en ui en de witte-wijnazijn door elkaar. Serveer bij de vega crunch wrap.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.