Stappenplan
-
Breng een pan met gezouten water aan de kook en kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
-
Rooster het nigellazaad in een droge koekenpan, zodat de smaak en geur vrijkomen. Zet weg.
-
Pel en snijd de knoflook grof.
-
Verhit een scheut olie in een wok of grote koekenpan. Fruit de knoflook op laag vuur circa 2 minuten. Voeg de tomaatjes aan de tak erbij, doe de deksel op de pan en bak circa 8 minuten. Haal de tomaten met het sap uit de pan.
-
Maak de avocado’s schoon en pureer het vruchtvlees met de roomkaas, sojasaus en citroensap.
-
Giet de spaghetti af.
-
Maak met de spiraalsnijder spiralen van de courgette.
-
Verhit een scheutje olijfolie in de pan en roerbak de courgetteslierten een halve minuut. Doe de spaghetti erbij. Breng evt. op smaak met zout en peper.
-
Doe op de borden en lepel de avocadosaus erover. Leg de tomaatjes erop. Schenk het sap uit de pan erover. Bestrooi met chilipeper en nigellazaad.
0 reacties