Stap 1:
Meng de bloem, water en het zout. Kneed voor minimaal 8 minuten. Maak een rol en snijd hiervan ongeveer 8 kleine bollen. Doe de bollen in een diep bord. Giet er de zonnebloemolie over. Dek af met vershoudfolie en laat rusten.
Stap 2:
Snijd de banaan in dunne plakken en meng met de eieren.
Stap 3:
Pak een bol deeg, druk langzaam en voorzichtig uit tot een plak die ongeveer zo dun is als papier.
Stap 4:
Verhit de boter in een koekenpan en leg de plak deeg erin. Doe de helft van het bananenmengsel in het midden van de pannenkoek en vouw voorzichtig dicht. Bak goudbruin. Herhaal deze en de vorige stap voor de tweede roti.
Let op:
Met dit recept houd je deeg over. Dit kun je invriezen of ook bakken met een vulling naar keuze.
Stap 5:
Snijd de roti in stukken. Serveer met de gecondenseerde melk en hazelnootpasta.
Ontdek hier alle andere recepten uit Eveline’s Asian Streetfood
0 reacties