De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Spezzatino di carne con funghi (Varkensvlees met champignon)

45 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Spezzatino di carne con funghi (Varkensvlees met champignon)

Bereidingswijze

Pel en snipper de ui. Schil en snijd de waspeen en bleekselderij in kleine blokjes. Verhit een scheut olijfolie in een pan en fruit de groente 5 minuten. Snijd de varkenshaas in kleine stukjes, voeg toe en bak in circa 4 minuten goudbruin. Strooi de bloem over het vlees en roer goed door. Voeg een klein scheutje bouillon en de rode wijn toe en laat 15 minuten inkoken op laag vuur. Breng op smaak met een beetje zout en peper. Voeg eventueel nog een scheutje bouillon toe. Pel en pers de knoflook. Snijd de champignons in plakjes. Verhit een scheut olijfolie in een pan en bak de knoflook en champignons 3 minuten. Voeg toe aan het vlees en bak 5 minuten mee. Voeg een takje fijngesneden peterselie toe.

Verwarm de grillpan voor. Snijd het brood in dikke plakken en gril aan beide kanten goudbruin. Pluk en hak de peterselie.

Pel en snipper de sjalot. Snijd de tomaten fijn. Verhit olie in een pan. Fruit de sjalot samen met de tomaat. Voeg de spinazie toe en bak al roerend 1 minuut. Breng op smaak met een beetje zout en peper.

Serveer:
Serveer het vlees met het brood en garneer met de peterselie en versgemalen peper.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, EstĆ©e, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.