1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
2. Schil de zoete aardappel en snijd in kleine stukken. Bak de zoete aardappel op een bakplaat in de oven in circa 10 minuten gaar.
3. Blend in een blender de 2 blikken tomaat, 1 blik chipotle pepers in adobo saus, 2 tenen knoflook en komijn tot een saus. Breng deze saus aan de kook in een steelpannetje.
4. Pel en snijd de knoflook en rode ui fijn. Bak deze in een koekenpan met een scheutje olie. Snijd de seitan in kleine stukken en bak deze goudbruin mee.
5. Giet de zwarte bonen af en spoel ze om. Voeg deze samen met de spinazie en zoete aardappel toe aan de pan met seitan.
6. Voeg een paar eetlepels van de saus toe zodat het samen een geheel wordt. Breng op smaak met zout en peper.
7. Smeer een ovenschaal in met een paar eetlepels van de saus.
8. Vul de wraps met de vulling en plaats deze in de ovenschaal.
9. Giet de saus eroverheen en bak af in de oven voor circa 10 min.
10. Maak ondertussen de kokos yoghurtdressing. Voeg in een kom de kokosyoghurt, de schil en sap van de limoenen en fijngesneden takjes van de koriander.
11. Haal de enchilada's uit de oven en serveer deze samen met de dressing, grof gesneden korianderblaadjes en partjes limoen.
Wil je álle Wat Eten We Vandaag?-recepten en video's bekijken? Ga dan snel naar Wat Eten We Vandaag?
0 reacties