Spaghetti met chorizo en garnalen
-
Breng in een pan ruim water met zout aan de kook.
-
Pel en snipper de ui fijn.
-
Verhit de olijfolie in een braadpan. Fruit de ui op laag vuur 5 minuten, zonder dat de ui bruin wordt.
-
Pel en snijd de knoflook en voeg toe aan de pan.
-
Snijd de chorizo in blokjes en voeg toe.
-
Verwijder de zaadlijsten uit de paprika’s en snijd het vruchtvlees in blokjes. Draai het vuur omhoog, voeg de paprika’s toe en roerbak 2 minuten.
-
Voeg het gerookte paprikapoeder en bak mee.
-
Kook intussen de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking net beetgaar. Giet af.
-
Snijd de peterselie, houd iets achter voor garnering.
-
Voeg de peterselie en de passata toe aan de pan met chorizo en paprika’s. Laat even zachtjes koken.
-
Voeg de spaghetti toe aan de saus, meng en schep dan op de borden.
-
Leg de garnalen erop en bestrooi met de achtergehouden peterselie.
1 reactie