1. Breng in een pan ruim water met zout aan de kook.
2. Pel en snipper de ui fijn.
3. Verhit de olijfolie in een braadpan. Fruit de ui op laag vuur 5 minuten, zonder dat de ui bruin wordt.
4. Pel en snijd de knoflook en voeg toe aan de pan.
5. Snijd de chorizo in blokjes en voeg toe.
6. Verwijder de zaadlijsten uit de paprika’s en snijd het vruchtvlees in blokjes. Draai het vuur omhoog, voeg de paprika’s toe en roerbak 2 minuten.
7. Voeg het gerookte paprikapoeder en bak mee.
8. Kook intussen de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking net beetgaar. Giet af.
9. Snijd de peterselie, houd iets achter voor garnering.
10.Voeg de peterselie en de passata toe aan de pan met chorizo en paprika’s. Laat even zachtjes koken.
11.Voeg de spaghetti toe aan de saus, meng en schep dan op de borden.
12. Leg de garnalen erop en bestrooi met de achtergehouden peterselie.
Wil je álle Wat Eten We Vandaag?-recepten en video's bekijken? Ga dan snel naar Wat Eten We Vandaag?
1 reactie