Stap 1:
Kook de sushirijst volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Onigiri tonijn
Meng de tonijn met de mayonaise. Doe een laag rijst in de vorm. Vul met 3/4e van het tonijnmengsel en zet de rest opzij. Doe daarna weer een laag rijst in de vorm. Knip een reepje van het noriblad en vouw om de onigiri heen. Dip in sesamzaad.
Onigiri pruim
Doe een laag rijst in de vorm. Vul met de pruim en doe daarna weer een laag rijst in de vorm. Knip een reepje van het noriblad en vouw om de onigri heen. Dip in furikake.
Onigiri zalm
Snijd de zalm in kleine repen. Verhit olie in een pan en bak in circa 1 minuut aan beide kanten. Doe een laag rijst in de vorm. Vul met ongeveer 3/4e van de zalm en zet de rest opzij. Doe daarna weer een laag rijst in de vorm. Knip een reepje van het noriblad en vouw om de onigri heen.
Onigiri mix
Doe een laag rijst in de vorm. Vul met de pruim, zalmeitjes, tonijn en zalm. Doe daarna weer een laag rijst in de vorm. Knip een reepje van het noriblad en vouw om de onigri heen. Vouw het shisoblad er omheen. Dip in furikake.
ONTDEK HIER ALLE ANDERE RECEPTEN UIT EVELINE’S ASIAN STREETFOOD
0 reacties