Pastramirolletjes
Snijd de korstjes van het brood en besmeer het brood met crème fraîche. Verdeel de pastrami erover en breng op smaak met zout en peper. Rol de plakken brood over de lengte op en rol ze strak in plasticfolie. Laat de rollen circa 30 minuten opstijven in de koelkast. Bekleed de bombevorm met plasticfolie. Haal de broodrollen uit de folie en snijd plakjes van circa 1 cm dik. Bekleed de binnenkant van de bombevorm met stukjes brood en bewaar wat rolletjes voor de bodem van de pastrami royal.
Pastramimousse
Snijd de pastrami in kleine stukjes. Klop de room tot yoghurt dikte en snijd de bieslook fijn. Week de gelatine in koud water. Breng de bouillon aan de kook, knijp de gelatine uit en los de gelatine op in de bouillon. Laat afkoelen tot de bouillon begint te binden. Spatel de room door de licht gebonden bouillon en spatel de pastrami en de bieslook erdoor. Schep de mousse voorzichtig in de bombevorm. Snijd de overige broodrolletjes in plakjes en bedek de bodem ermee. Laat de pastrami royal minstens 3 uur opstijven in de koelkast. Haal de pastrami uit de vorm en verwijder de folie. Presenteer de pastrami royal op een schaal.
jeroen’s pastrami royal
Snijd de korstjes van het brood en besmeer het brood met crème fraîche. Verdeel de pastrami erover en breng op smaak met zout en peper. Rol de plakken brood over de lengte op en rol ze strak in plasticfolie. Laat de rollen circa 30 minuten opstijven in de koelkast.
0 reacties