De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Jeroen’s Pastrami royal

Snijd de korstjes van het brood en besmeer het brood met crème fraîche. Verdeel de pastrami erover en breng op smaak met zout en peper. Rol de plakken brood over de lengte op en rol ze strak in plasticfolie. Laat de rollen circa 30 minuten opstijven in de koelkast.

180 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Jeroen’s Pastrami royal

Bereidingswijze

Pastramirolletjes
Snijd de korstjes van het brood en besmeer het brood met crème fraîche. Verdeel de pastrami erover en breng op smaak met zout en peper. Rol de plakken brood over de lengte op en rol ze strak in plasticfolie. Laat de rollen circa 30 minuten opstijven in de koelkast. Bekleed de bombevorm met plasticfolie. Haal de broodrollen uit de folie en snijd plakjes van circa 1 cm dik. Bekleed de binnenkant van de bombevorm met stukjes brood en bewaar wat rolletjes voor de bodem van de pastrami royal.

Pastramimousse
Snijd de pastrami in kleine stukjes. Klop de room tot yoghurt dikte en snijd de bieslook fijn. Week de gelatine in koud water. Breng de bouillon aan de kook, knijp de gelatine uit en los de gelatine op in de bouillon. Laat afkoelen tot de bouillon begint te binden. Spatel de room door de licht gebonden bouillon en spatel de pastrami en de bieslook erdoor. Schep de mousse voorzichtig in de bombevorm. Snijd de overige broodrolletjes in plakjes en bedek de bodem ermee. Laat de pastrami royal minstens 3 uur opstijven in de koelkast. Haal de pastrami uit de vorm en verwijder de folie. Presenteer de pastrami royal op een schaal.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.