De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Hollandse groente

15 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Hollandse groente

Bereidingswijze

Snijd de venkel in stukken, de bloemkool in roosjes, de wortel in halve plakjes, de pastinaak in stukjes en de ui in halve ringen. Stoom de pastinaak, wortel, venkel en bloemkool circa 4 minuten op 100 °C of kook ze beetgaar. Breng intussen het water met de azijn, suiker, laurier en kruidnagel aan de kook. Meng de groente. Schil en snijd de appel in stukjes en meng deze door de groente. Vul de weckpotten met groente en schenk het kokende vocht erop tot ze onderstaan. Doe de deksels op de potten en laat ze op de kop afkoelen. Serveer de groente bijvoorbeeld met een varkensrollade. 

Dit recept komt uit de aflevering over Nederland van het programma The Taste of Life Travel. 

In The Taste of Life Travel maakt Rudolph van Veen culinaire ontdekkingsreizen. Rudolph neemt je mee naar prachtige plekken over de hele wereld, zoals Florence, New York, Malta, Stockholm en ons eigen Nederland. Op zijn reizen laat hij zich inspireren door lokale gebruiken en culinaire geheimen en creëert hij eigen variaties op deze wereldgerechten, zodat jij ze kunt bereiden in je eigen keuken. 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.