De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Gnocchisoep

Deze romige gnocchisoep met spinazie en zongedroogde tomaten is eenvoudig en snel klaar te maken. Met een flinke topping Parmezaanse kaas is dit ultiem comfortfood!

10 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Gnocchisoep

Een recept van

Bibi Loomans

Bibi horizontaal

"Voeg eventueel wat chilivlokken toe voor extra pit!"

Bereidingswijze

Gnocchisoep

  1. Ris de tijm en hak de zongedroogde tomaten fijn.

  2. Verwarm een soeppan met olijfolie en bak de tijm en zongedroogde tomaten aan.

  3. Doe de spinazie in de soeppan en bak even mee.

  4. Breng op smaak met zout en peper.

  5. Voeg de bouillon toe samen met de gnocchi en kook 3 minuten.

  6. Voeg de slagroom toe en voeg peper en zout naar smaak toe.

  7. Serveer met veel Parmezaanse kaas.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.