De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Gemberkoek

60 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Gemberkoek

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 160 ºC.
Meng de boter met de bruine basterdsuiker, gemberjam en de eieren. Meng de bloem met het bak- en gemberpoeder en voeg toe aan het eierenmengsel. Spatel de pecannoten door het beslag. Vet een cakeblik in, bekleed met bakpapier en schep het beslag erin. Bak de gemberkoek in circa 1 uur goudbruin en gaar.

Garneren
Verwarm de gemberjam met een beetje water. Rooster de amandelen in een droge pan goudbruin. Haal de gemberkoek uit de vorm en bestrijk voor het serveren met de gemberjam en bestrooi met de geschaafde amandelen.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.