De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Gemarineerde zalm met venkelsalade

Snijd de venkel en de rode ui heel dun. Hak de bieslook en meng dit met de venkel en ui tot een salade. Breng op smaak met het sap van 1 citroen, peper en zout. Snijd de zalm in dunne plakjes en leg ze plat op een bord. Verdeel er extra citroensap, peper, zout en olijfolie over.

15 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Gemarineerde zalm met venkelsalade

Bereidingswijze

Snijd de venkel en de rode ui heel dun. Hak de bieslook en meng dit met de venkel en ui tot een salade. Breng op smaak met het sap van 1 citroen, peper en zout. Snijd de zalm in dunne plakjes en leg ze plat op een bord. Verdeel er extra citroensap, peper, zout en olijfolie over. Serveer de salade op de gemarineerde zalm.

Dit recept komt uit de aflevering over Kaapstad van het programma The Taste of Life Travel.

In The Taste of Life Travel maakt Rudolph van Veen culinaire ontdekkingsreizen. Rudolph neemt je mee naar prachtige plekken over de hele wereld, zoals Florence, New York, Malta, Stockholm en ons eigen Nederland. Op zijn reizen laat hij zich inspireren door lokale gebruiken en culinaire geheimen en creĆ«ert hij eigen variaties op deze wereldgerechten, zodat jij ze kunt bereiden in je eigen keuken. 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.