Dressing
-
Verwarm de ras el hanout in een droge koekenpan voor 2 minuten. Klop met een garde de olie, honing, ras el hanout en het citroenrasp en sap in een kom en breng op smaak met zout en peper.
Freekeh-salade
-
Snijd de broccoli in roosjes. Snijd de gekookte bieten in grove stukken. Snijd de kerstomaatjes door de helft. Snijd de avocado in stukken. Maak de granaatappel schoon. Hak de de munt en peterselie fijn.
-
Rooster de pompoenpitten.
-
Kook de freekeh in ruim gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat afkoelen.
-
Stoom de broccoliroosjes gaar. Laat afkoelen.
-
Doe de freekeh en broccoli in een mengkom en giet de dressing erbij. Voeg ook de biet, tomaat, avocado, granaatappelpitjes en de munt en peterselie toe. Meng goed door en laat 5 minuten staan. Breng op smaak met zout en peper.
-
Doe de freekeh-salade op een serveerschaal en besprenkel met de pompoenpitten en tahin.
BEKIJK HIER ALLE ANDERE RECEPTEN VAN SNEL MET MILJUSCHKA: FRISSE START
0 reacties