De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

corsicaanse strennataart

65 min voorbereidingstijd
10 min kooktijd
Corsicaanse strennataart

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Deeg
Kneed de bloem met het ei, boter, melk en de suiker tot een glad deeg. Verpak het deeg in plasticfolie en laat circa 30 minuten rusten in de koelkast.

Vulling
Verwarm de oven voor op 180 ºC. Meng de kaas met de suiker en de eieren. Rasp de sinaasappel en voeg deze toe. Rol het deeg uit tot 5 millimeter dik. Steek met de vlaaivorm 2 cirkels uit het deeg. Bekleed een ingevette vlaaivorm met een deegcirkel. Vul de vlaaibodem met de kaasvulling en dek af met de andere deegcirkel. Druk de randen tegen elkaar en vouw de rand om. Bestrijk de bovenkant met het ei-roommengsel. Bak de taart in 40 minuten goudbruin en gaar. Bestuif met een beetje poedersuiker.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker