Cupcakes
Meng de droge ingrediënten door elkaar. Meng daarna de natte ingrediënten door elkaar in een aparte kom. Meng vervolgens de natte en droge ingrediënten met elkaar tot een glad beslag. Verdeel het beslag over 12 cupcakevormpjes in een cupcaketray en bak deze 25 minuten op 180 °C. Laat daarna helemaal afkoelen.
Champagnecrème
Meng de banketbakkersroommix met de Champagne en slagroom in de kom van de mixer. Laat dan even kort rusten. Voeg dan de zachte boter en de poedersuiker toe aan de kom en meng dit eerst op de lage stand voorzichtig door elkaar. Zet dan de mixer op de medium stand en laat het geheel draaien tot een luchtige crème.
Crunch
Laat de witte chocolade smelten en roer de boter erdoor. Meng de gesmolten chocolade met de gepofte rijst. Verdeel in kleine hoopjes over bakpapier en laat opstijven in de koelkast.
Opmaak
Spuit met behulp van een spuitzak een ring van de champagnecrème op de cupcakes. Vul deze ring met de frambozenjam. Spuit daarna een toef crème op de jam. Garneer de toef met de crunch en eventueel een klein beetje bladgoud.
0 reacties