De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Bramen-mascarponetaart

45 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Bramen-mascarponetaart

Bereidingswijze

Bodem
Verwarm de oven voor op 180 ºC. Vet de kartelvorm in met boter.
Smelt de witte chocolade au bain-marie (of smelt in de magnetron) en roer de boter en het zout erdoor. Klop de eieren los met de helft van de suiker en meng het chocolademengsel erdoor. Meng de bloem met het bakpoeder. Roer de rest van de suiker door het beslag en meng het bloemmengsel erdoor. Schep het beslag in de ingevette kartelvorm. Bak de bodem in de oven in circa 30 minuten goudbruin en gaar. Laat de bodem afkoelen.

 

Mascarponevulling met bramen
Meng de mascarpone met de poedersuiker en verdeel over de bodem.
Druk de bramen in de mascarpone en bestrooi vlak voor het serveren met poedersuiker. 

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.