De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

boat noodlesoep

Een heerlijke noodlesoep met biefstuk uit Bangkok!

70 min kooktijd
Boat noodlesoep

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Week de noedels circa 1 uur in ruim koud water. Pel en plet de knoflook. Kneus de serehstengel. Doe de ingrediënten door de bouillon in een pan en laat circa 30 minuten zachtjes koken. Snijd de biefstuk in reepjes of plakjes. Snijd de lente-uien in ringetjes. Zeef de bouillon en breng opnieuw aan de kook. Doe de geweekte noedels en taugé in een zeef en hang circa 10 seconden in de hete bouillon. Verdeel de noedels en taugé over de borden. Doe de reepjes biefstuk in de zeef en hang circa 20 seconden in de hete bouillon. Verdeel over de borden. Schep de bouillon erop en serveer.

Dit recept komt uit de aflevering over Bangkok van het programma The Taste of Life Travel. 

In The Taste of Life Travel maakt Rudolph van Veen culinaire ontdekkingsreizen. Rudolph neemt je mee naar prachtige plekken over de hele wereld, zoals Florence, New York, Malta, Stockholm en ons eigen Nederland. Op zijn reizen laat hij zich inspireren door lokale gebruiken en culinaire geheimen en creëert hij eigen variaties op deze wereldgerechten, zodat jij ze kunt bereiden in je eigen keuken. 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker