De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Banh mi Thit

Een typisch Vietnamees gerecht!

10 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Banh mi Thit

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 ºC. Bak de baguettes in 8 minuten goudbruin. Schil en rasp een vierde van de rettich. Halveer en snijd de komkommer in dunne plakjes. Snijd de peper in ringen. Snijd de baguettes over de lengte doormidden. Bestrijk de helften dun met mayonaise. Beleg het onderste gedeelte om en om met plakjes paté en fricandeau. Schil en rasp de wortel voor de zoetzure wortel. Kook in een pan de azijn met de suiker en zout tot de suiker is opgelost. Schenk het over de wortel en laat minstens 2 uur intrekken. Leg daar de wortelsalade, rettich, komkommer, peperringetjes en blaadjes koriander op. Besprenkel met sojasaus en vissaus.

Dit recept komt uit de aflevering over Hanoi van het programma The Taste of Life Travel.

In The Taste of Life Travel maakt Rudolph van Veen culinaire ontdekkingsreizen. Rudolph neemt je mee naar prachtige plekken over de hele wereld, zoals Florence, New York, Malta, Stockholm en ons eigen Nederland. Op zijn reizen laat hij zich inspireren door lokale gebruiken en culinaire geheimen en creëert hij eigen variaties op deze wereldgerechten, zodat jij ze kunt bereiden in je eigen keuken. 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.