De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Baguette de Paris

30 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 ºC, bak de baguette in 8 minuten goudbruin. Snijd de ui, courgette, aubergine, paprika en tomaten in blokjes. Pel en hak de knoflook. Bak op matig vuur de groente in een scheutje olijfolie. Voeg de tijm toe en breng op smaak met zout en peper. Laat de groente circa 20 minuten stoven. Snijd de baguette open en beleg deze met de gestoofde groente. Leg hierop om en om plakjes brie en ham.

Dit recept komt uit de aflevering over Parijs van het programma The Taste of Life Travel.

In The Taste of Life Travel maakt Rudolph van Veen culinaire ontdekkingsreizen. Rudolph neemt je mee naar prachtige plekken over de hele wereld, zoals Florence, New York, Malta, Stockholm en ons eigen Nederland. Op zijn reizen laat hij zich inspireren door lokale gebruiken en culinaire geheimen en creëert hij eigen variaties op deze wereldgerechten, zodat jij ze kunt bereiden in je eigen keuken. 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.