De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Abrikozenslofjes

45 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Abrikozenslofjes

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 ºC.
Ontdooi de plakjes bladerdeeg en snijd in twee hoekjes van het bladerdeeg, diagonaal tegen over elkaar circa 2 cm van de rand een L.
Prik het deeg in het midden in met een vork en leg er amandelspijs en twee halve abrikozen op.
Vouw de ingesneden puntjes naar elkaar toe en druk ze op elkaar.
Kluts het ei en bestrijk de abrikozenflapjes met ei.
Laat de abrikozenflapjes circa 10 minuten rusten in de koelkast.
Bak de flapjes in de oven in circa 30 minuten goudbruin en gaar.
 

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.