De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Aardappelsalade met zalm

Deze aardappelsalade met sperziebonen en zalm is perfect voor dagen waarop je snel iets gezonds op tafel wilt zetten. Ideaal voor een doordeweekse avond!

45 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Aardappelsalade met sperziebonen en zalm

Een recept van

Bibi Loomans

Bibi horizontaal

"Voeg wat kappertjes toe voor een frisse bite!"

Bereidingswijze

Aardappelsalade met sperziebonen en zalm

  1. Zet een pan met heet water op en voeg de krieltjes toe. Kook de krieltjes in 20 minuten gaar. Snijd ondertussen de uiteinde van de sperziebonen eraf en kook de sperziebonen de laatste 8 minuten mee.

  2. Breng de zalm op smaak met zout en peper.

  3. Bak in een pan op middelhoog vuur de zalm op de huidkant 5 minuten aan.

  4. Draai de zalm om en bak nog eens 2 minuten. 

  5. Hak de dille en de bieslook fijn.

  6. Meng in een grote kom de yoghurt, mosterd, honing, olijfolie en de helft van de dille en bieslook.

  7. Lek de krieltjes en sperziebonen uit en schep deze nog warm door de dressing.

  8. Serveer met de zalm en extra dille en bieslook.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.