Overslaan en naar de inhoud gaan

De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
Registreer in 1 minuut
24Kitchen homepage

Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Log in om bewaarde recepten te bekijken of maak een account aan.

  • Inloggen
  • Account aanmaken

Mijn 24Kitchen

  • Account aanmaken

    Direct profiteren van de voordelen van een account? Meldt je aan in 3 eenvoudige stappen.

    Registreren
  • Inloggen

    Log in om jouw bewaarde recepten en je persoonlijk weekmenu te bekijken.

    Log in
  • BBQ
  • Recepten
  • Populair
  • Thema's
    • 1. Airfryer-recepten
    • 2. Makkelijke recepten
    • 3. Lasagne-recepten
    • 4. Spitskool-recepten
    • 5. Traybake-recepten
    • 6. Kip-recepten
  • 24K op TV

Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Log in om bewaarde recepten te bekijken of maak een account aan.

  • Inloggen
  • Account aanmaken

Mijn 24Kitchen

  • Account aanmaken

    Direct profiteren van de voordelen van een account? Meldt je aan in 3 eenvoudige stappen.

    Registreren
  • Inloggen

    Log in om jouw bewaarde recepten en je persoonlijk weekmenu te bekijken.

    Log in
de brigade
de brigade
De Brigade
  1. Home
  2. Populair
  3. Rijp voor de pluk: druiven
Kooktips

Rijp voor de pluk: druiven

Rijp voor de pluk: druiven
Rijp voor de pluk: druiven

De druiventrossen hangen vol met rijpe witgroene en roodpaarse druiven. Heb jij het geluk om een druivenstruik in je tuin of op het balkon te hebben? Plukken maar, al die prachtige exemplaren.

Bewaaradvies
Als het oogsttijd is, zijn vaak heel veel druiventrossen tegelijk rijp. Druiven kun je 2 tot 4 dagen op een koele plek of een week in de koelkast bewaren. Leg de druiven onafgedekt op een bord in de koelkast. Wil je de komende seizoenen nog genieten van druiven? Je kunt ze in een plastic zakje of bakje wel 8 tot 10 maanden bewaren in de diepvries.

Eetbare druivenbladeren
De bladeren van de druif zijn ook eetbaar, pluk het liefst de jong, grootste bladeren van de druif (en eigenlijk voor de trossen zich gaan ontwikkelen). In de mediterrane keukens maken ze er heerlijke gerechten mee. Meestal worden de bladeren eerst geweekt in warm water en dan gevuld met bijvoorbeeld groente, vlees of vis. Zorg ervoor dat de bladeren gewassen zijn en verwijder het steeltje en de harde middennerf voor je de bladeren verwerkt.

Zoete & hartige gerechten met druiven



Druivengebakjes

Romige champignon-druivenschotel

Blauwe druiven-roerbakschotel

Cajunkip met gebakken bleekselderij en druiven

Geroosterde druiven met rode wijnzabaione

Kwartels gestoofd in druivensap met cranberrysaus

Fruitspiesen onder de chocoladefontein

Sabayon met druiven en suikerbroodstaafjes

Grape Babe Bobtail

Meer inspiratie

  • Kikkererwten met roodbaars in saffraanbouillon
    Makkelijk
    30 min

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Miniatuurvoorbeeld

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

  • Romige bietrolletjes
    Makkelijk
    60 min

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Miniatuurvoorbeeld

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

  1. 7x snelle courgette-recepten
  2. Gaspitten schoonmaken was nog nooit zo makkelijk
  3. BBQ-recepten die je nog niet eerder hebt gezien
  4. 7x lekker snelle gerechten voor op je weekmenu
  5. Etentje op de planning? 6x recept-tips
  6. 3x culinaire recepten uit het Waddengebied
  7. Hoe open je een oester?
  8. Nazomer! 5 zonnige vakantie-gerechten
  9. Zo geef je eten extra smaak met kruiden (uit eigen tuin)
  10. Kerstmenu 2024: 10 x favoriete (bij)gerechten met aardappel
  11. Dit zijn 15 salades waar je je nooit voor hoeft te schamen
  12. Miljuschka's culinaire hotspots
  13. Donald Duck's Pannenkoekenrecepten
  14. Deze snacks passen perfect bij kombucha
  15. Zo maak je zoete-aardappelfriet extra knapperig
  16. Omelet maken: zo doe je dat
  17. Tip! 4x originele multicooker-recepten
  18. Hoe kook ik een ei? Tips en kooktijden
  19. 4x comfort food uit de multicooker
  20. Hoe bak je een zalm?

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid , ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.’
Logo 24Kitchen
  • Receptenzoeker
  • Populair
  • TV Gids
  • TV Aanbieders
  • Contact
  • HTML Sitemap
  • Tiktok (externe link)
  • Facebook (externe link)
  • Instagram (externe link)
  • Pinterest (externe link)
  • YouTube (externe link)
  • Privacybeleid
  • VK en EU privacyrechten
  • Cookiebeleid
  • Gebruiksvoorwaarden
C