Verwarm de oven voor op 200° C. Laat het bladerdeeg ontdooien. Druk de plakjes bladerdeeg in de cupcaketray en prik met een vork gaatjes in de bodem. Bak het bladerdeeg in circa 20 minuten goudbruin en gaar en laat ze een beetje afkoelen. Rooster de pistachenootjes circa 5 minuten in een droge koekenpan en laat ze een beetje afkoelen. Pluk de munt en snijd de blaadjes in dunne reepjes. Halveer de druiven. Meng de yoghurt met rasp van de limoen, munt, pistachenoten en twee derde van de druiven. Schep een flinke lepel yoghurt in de bladerdeegbakjes. Verdeel de resterende druiven over de bladerdeegbakjes. Lepel de honing erover.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
druivengebakjes
30 min kooktijd
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma Verstip
Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Reacties op het recept
Meld je aan en praat mee
Deel je ervaring of tips met ons en praat mee met andere 24kitchen fans.
0 reacties