De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

krokante fish pie

Deze lekkere frisse fish pie staat zo in de oven! Chef Jet laat in Lekker Snel! hoe je het maakt.

Krokante fish pie

Een recept van

Jet van Nieuwkerk

Jet van Nieuwkerk

"Wil je een keer venieuwen, maar niet te lang in de keuken staan? Deze fish pie is dan perfect! Hij is heerlijk fris en smakelijk, maar absoluut niet ingewikkeld om te maken."

Bereidingswijze

Krokante fish pie

  1. Verwarm de oven tot 180 °C.

  2. Snijd de broccoli in roosjes. Pel en snijd de knoflook fijn. Verhit de olijfolie in een ruime koekenpan en bak hierin de broccoliroosjes, knoflook en de spinazie voor 4 á 5 minuten.

  3. Hak de dille fijn. Voeg de crème fraîche toe aan de pan en pers een halve citroen boven de pan uit. Roer tot een romig geheel en breng op smaak met verse dille, peper en zout.

  4. Snijd de zalm en kabeljauwfilet in blokjes.

  5. Doe de romige spinazie en broccoli in een ovenschaal en leg de vis er bovenop. Leg het filodeeg over ovenschaal. Besmeer met wat olijfolie.

  6. Bak de fish pie 15 tot 20 minuten in de oven totdat het filodeeg mooi goudbruin en krokant is.

Venkel-komkommersalade

  1. Snijd de venkel en komkommer in flinterdunne plakken.

  2. Doe de groenten in een saladekom en voeg hier de dille, het sap van de overgebleven citroen, olijfolie en peper en zout aan toe. Serveer de salade bij de fish pie.

Picnic x 24Kitchen

En de boodschappen? Die bestel je gemakkelijk in de Picnic-app. Met één klik in je mandje, morgen al op tafel. Altijd gratis thuisbezorgd!

Picnic logo

In Lekker Snel! deelt 24Kitchen-chef Jet van Nieuwkerk de allerlekkerste recepten die je binnen half uur op tafel kan zetten. 

Jet van Nieuwkerk

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker