Hugo Kennis

Ingredienten

4
Personen

Voor de zalmfilet met notenkruim

  • 30 g Parmezaanse kaas
  • 0.5 bosje dille
  • 1 limoen
  • 30 g amandelschaafsel
  • 400 g zalmfilet zonder vel
  • olijfolie om in te bakken
  • staafmixer + staafmixerbakje
  • fijne rasp

Bereidingswijze

Totale tijd: 10 minuten

Snijd de Parmezaanse kaas in kleinere stukjes. Pluk de dille. Maal de kaas, dille, rasp van de limoen, het amandelschaafsel en een scheutje olijfolie grof in het bakje van de staafmixer en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.

Snijd de zalm in porties en druk het amandelmengsel erop. Verhit een beetje olijfolie in de gourmetpannetjes en bak de zalm hierin gaar.

Geef je waardering

109
Zalmfilet met notenkruim