Zalmfilet met notenkruim

94
Makkelijk
Zalmfilet met notenkruim

Ingredienten

4
Personen

Voor de zalmfilet met notenkruim

  • 30 g Parmezaanse kaas
  • 0.5 bosje dille
  • 1 limoen
  • 30 g amandelschaafsel
  • 400 g zalmfilet zonder vel
  • olijfolie om in te bakken
  • staafmixer + staafmixerbakje
  • fijne rasp

Bereidingswijze

10 minuten totale tijd

Snijd de Parmezaanse kaas in kleinere stukjes. Pluk de dille. Maal de kaas, dille, rasp van de limoen, het amandelschaafsel en een scheutje olijfolie grof in het bakje van de staafmixer en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.

Snijd de zalm in porties en druk het amandelmengsel erop. Verhit een beetje olijfolie in de gourmetpannetjes en bak de zalm hierin gaar.

Zalmfilet met notenkruim
Geef je waardering
94