De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Salted caramel chocolate no bake cheesecake

Bekleed de bodem van de springvorm met bakpapier.
Smelt de boter.

20 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Salted caramel chocolate no bake cheesecake

Bereidingswijze

  • Bekleed de bodem van de springvorm met bakpapier.
  • Smelt de boter.
  • Maal de biscuits fijn in de keukenmachine of sla met een deegroller fijn in een plastic zak.
  • Meng de koek met de gesmolten boter in de springvorm en druk aan.
  • Smelt de chocolade au bain-marie.
  • Sla de slagroom met de suiker stijf.
  • Roer de roomkaas los.
  • Schep de slagroom en gesmolten chocolade door de roomkaas.
  • Giet bovenop de koekbodem en strijk glad.
  • Zet minimaal 4 uur in de koelkast, maar liever een nacht.
  • Haal een warm mes langs de randen en haal de taart uit de vorm.
  • Versier met Maldon zout en rasp er wat chocolade eroverheen.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.