Salted caramel chocolate no bake cheesecake

67
Gemiddeld

Bereidingswijze

20 minuten totale tijd
  • Bekleed de bodem van de springvorm met bakpapier.
  • Smelt de boter.
  • Maal de biscuits fijn in de keukenmachine of sla met een deegroller fijn in een plastic zak.
  • Meng de koek met de gesmolten boter in de springvorm en druk aan.
  • Smelt de chocolade au bain-marie.
  • Sla de slagroom met de suiker stijf.
  • Roer de roomkaas los.
  • Schep de slagroom en gesmolten chocolade door de roomkaas.
  • Giet bovenop de koekbodem en strijk glad.
  • Zet minimaal 4 uur in de koelkast, maar liever een nacht.
  • Haal een warm mes langs de randen en haal de taart uit de vorm.
  • Versier met Maldon zout en rasp er wat chocolade eroverheen.

Ingredienten

1
Porties

Salted caramel chocolate no bake cheesecake

  • 80 g boter
  • 200 g biscuits
  • 200 g gezouten karamelmelkchocolade
  • 200 g slagroom
  • 200 g suiker
  • 400 g roomkaas
  • Maldon zout

Extra nodig

  • springvorm van ca 24 cm doorsnede
  • bakpapier
Geef je waardering
67