De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Pan con tomate

15 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Pan con tomate

Bereidingswijze

  • Verdeel het brood in dikke plakken en gril ze in een hete pan
  • Snijd het knoflookteentje doormidden en wrijf de open kant op het warme brood
  • Besprenkel het brood met olijfolie
  • Halveer de tomaat en wrijf deze met de open kant op het brood. Op deze manier krijg je eigenlijk soort tomatenpulp op het brood
  • Maakt af met zout en peper

optioneel: doe er lekker wat plakjes Iberico ham op

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.