De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Paksoi met geitenkaas en cashewnoten

Verwarm de grill voor. Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook. Snijd de paksoi in repen en halveer de tomaten. Verhit olie in een pan en fruit de ui en knoflook. Bak de paksoi en tomaten mee en voeg de cashewnoten toe. Breng op smaak met zout en peper.

15 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Paksoi met geitenkaas en cashewnoten

Bereidingswijze

Verwarm de grill voor. Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook. Snijd de paksoi in repen en halveer de tomaten. Verhit olie in een pan en fruit de ui en knoflook. Bak de paksoi en tomaten mee en voeg de cashewnoten toe. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel het gerecht over een ovenschaal en kruimel de geitenkaas erover. Gratineer het gerecht circa 5 minuten onder de grill.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.