Verhit een scheut olie in een braadpan en bak de kippendijen om en om goudbruin. Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Voeg de krieltjes, ui, knoflook, een beetje zout en versgemalen peper toe en bak circa 2 minuten mee. Voeg het komijnpoeder en de saffraan toe en bak nog circa 3 minuten mee. Snijd de gedroogde pruimen en abrikozen in reepjes. Schenk de bouillon bij de kip en voeg de pruimen en abrikozen toe. Stoof de kip in circa 10 minuten gaar. Maak de haricots verts schoon en snijd ze doormidden. Voeg ze toe aan de kip en kook ze in circa 5 minuten gaar. Voeg eventueel nog een scheutje water toe.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
kruidige gestoofde kip
30 min (voor)bereidingstijd
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma Verstip
Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Reacties op het recept
Meld je aan en praat mee
Deel je ervaring of tips met ons en praat mee met andere 24kitchen fans.
0 reacties