Miljuschka Witzenhausen

Ingredienten

8
Personen

Groene thee cheesecake

  • 140 g biscuits
  • 80 g boter
  • 140 ml heet water
  • 10 g groene theepoeder
  • 140 ml koud water
  • 10 g gelatine
  • 500 ml slagroom
  • 450 g roomkaas
  • 120 g suiker

Extra nodig

  • bakpapier
  • springvorm van 24 cm doorsnede

Bereidingswijze

Totale tijd: 20 minuten

Maal de koekjes fijn en meng door elkaar. Stort op de bodem en druk aan.

Laat de gelatine in het koude water weken.

Roer de groene thee door het hete water.

Sla de slagroom stijf.

Roer de roomkaas met de suiker glad.

Roer de groene thee door de roomkaas.

Verwarm de gelatine in een beetje water en roer door de roomkaas.

Roer de slagroom erdoor.

Zet een nacht weg.

Geef je waardering

36
Groene thee cheesecake