Groene noedels met krokante vissticks
-
Verwarm de oven voor op 220 °C.
-
Bereid de Iglo vissticks volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Pel en pers de knoflook. Pel en rasp de gember. Verwijder de harde uiteindes van de bimi. Snijd de lente-ui in dunne ringetjes. Pers het sap uit de limoen.
-
Meng de sojasaus met de honing, knoflook, gember, limoensap en de sesamolie tot een dressing.
-
Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de bimi toe aan de pan zodat deze kort meegekookt wordt. Giet vervolgens af.
-
Meng de noedels en de bimi met de edamame, de helft van de lente-ui en de sojadressing. Verdeel vervolgens over de kommen.
-
Snijd de knapperige vissticks in kleine stukken en verdeel deze over de noedels. Garneer met de rest van de lente-ui en serveer direct.
1 reactie