De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Groene noedels met krokante vissticks

Vissticks zijn veel veelzijdiger in te zetten dan je denkt. Heb jij ze al met noodles gegeten? Dat is zeker de moeite waard om eens te proberen.

20 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Noodles in een kom met vissticks

Een recept van

Jet van Nieuwkerk

Jet van Nieuwkerk

"Vissticks zijn al jarenlang geliefd bij alle leeftijden. Des te meer een reden om eens flink te experimenteren met deze oranje knapperige publieksfavoriet."

Bereidingswijze

Groene noedels met krokante vissticks

  1. Verwarm de oven voor op 220 °C. 

  2. Bereid de Iglo vissticks volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. Pel en pers de knoflook. Pel en rasp de gember. Verwijder de harde uiteindes van de bimi. Snijd de lente-ui in dunne ringetjes. Pers het sap uit de limoen. 

  4. Meng de sojasaus met de honing, knoflook, gember, limoensap en de sesamolie tot een dressing.

  5. Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de bimi toe aan de pan zodat deze kort meegekookt wordt. Giet vervolgens af. 

  6. Meng de noedels en de bimi met de edamame, de helft van de lente-ui en de sojadressing. Verdeel vervolgens over de kommen. 

  7. Snijd de knapperige vissticks in kleine stukken en verdeel deze over de noedels. Garneer met de rest van de lente-ui en serveer direct.

    Garneer met zwarte sesamzaadjes en chilivlokken. 

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

1 reactie

Heerlijk recept!!
CeeCee Labrat
14-03-2024

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.