Bianca Janssen

Ingredienten

4
Personen

Gevulde portobello

  • 8 portobello's
  • 1 venkelknol
  • 100 g zongedroogde tomaten
  • 2 teentjes knoflook
  • olijfolie
  • zout
  • versgemalen peper
  • 50 g Parmezaanse kaas
  • 1 bosje basilicum

Bereidingswijze

Totale tijd: 30 minuten

Verwarm de oven voor op 180 °C. Verwijder de steeltjes van de portobello's en leg 4 portobello's in een ovenschaal. Snijd de overige vier in parten. Snijd de venkel fijn. Snijd de tomaten in reepjes en pel en snijd de knoflook fijn. Verhit olie in een pan en bak de stukjes portobello's en venkel. Voeg de tomaat en knoflook toe en breng op smaak met zout en peper. Bak circa 3 minuten mee. Vul de portobello's met het groentenmengsel en bak ze circa 20 minuten in de oven. Rasp er Parmezaanse kaas over en garneer met basilicum.

Geef je waardering

208
Gevulde portobello