De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

gevulde portobello

30 min kooktijd
Gevulde portobello

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 °C. Verwijder de steeltjes van de portobello's en leg 4 portobello's in een ovenschaal. Snijd de overige vier in parten. Snijd de venkel fijn. Snijd de tomaten in reepjes en pel en snijd de knoflook fijn. Verhit olie in een pan en bak de stukjes portobello's en venkel. Voeg de tomaat en knoflook toe en breng op smaak met zout en peper. Bak circa 3 minuten mee. Vul de portobello's met het groentenmengsel en bak ze circa 20 minuten in de oven. Rasp er Parmezaanse kaas over en garneer met basilicum.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker