De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Gepoftegranenreep met pure chocolade

Je kan granenrepen uiteraard kopen in de supermarkt. Maar het is veel lekkerder om ze zelf te maken. En het is makkelijker dan je denkt! 

10 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Gepofte granen squares

Een recept van

Je kan granenrepen uiteraard kopen in de supermarkt. Maar het is veel lekkerder om ze zelf te maken. En het is makkelijker dan je denkt! 

Bereidingswijze

Bekleed de bakvorm met bakpapier.

Doe de gepofte quinoa in een schaal en voeg de gepofte boekweit toe. Kook de agavesiroop op in een steelpan en laat twee minuten zachtjes koken. Roer er de pindakaas doorheen en laat helemaal smelten. Haal van het vuur en voeg een snufje zout toe.Schep het mengsel door de gepofte granen en stort in de bakvorm, druk aan en maak glad met de bolle kant van een lepel. Zet in de koelkast voor 30 minuten. Trek voorzichtig aan het bakpapier zodat de hard geworden massa loskomt en leg op een snijplank.

Smelt de chocolade au bain marie en giet over in een knijpfles. Trek mooie strepen chocolade over de massa en laat helemaal hard worden. Snijd in gelijkmatige vierkanten.

Wil je álle Wat Eten We Vandaag?-recepten bekijken? Ga dan snel naar Wat Eten We Vandaag?

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.