De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Fruit met rode-wijnsabayon

Zo makkelijk, maar zó lekker: deze rode-wijnsabayon is het perfecte last minute toetje!

15 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Fruit met rode wijn sabayon

Bereidingswijze

Halveer de druiven en verdeel ze met de frambozen en bramen over de champagne flutes. Meng de eidooiers, ei, suiker en de wijn door elkaar en klop au bain-marie gaar en lobbig. Schep de sabayon over het fruit in de glazen en garneer met een takje munt.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.