Kook de quinoa gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Laat de quinoa afkoelen.
Schil en snijd de meiknollen in kleine blokjes. Kook de meiknollen in circa 3 minuten in een pan met water en een beetje zout beetgaar. Giet de meiknollen af en spoel ze koud. Halveer de paprika in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in kleine blokjes. Maak de radijsjes schoon en snijd ze in dunne plakjes. Pluk en snijd de munt en koriander fijn. Verbrokkel de feta in stukjes.
Meng de quinoa met de meiknollen, paprika, radijs, kruiden en feta en breng op smaak met limoenrasp en -sap, honing, olijfolie, een beetje zout en versgemalen peper.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
frisse quinoasalade
Een heerlijke salade om te serveren als voorgerecht. Deze frisse quinoa-salade staat al binnen een half uur op tafel!
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma Verstip
Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
0 reacties