De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

frisse quinoasalade

Een heerlijke salade om te serveren als voorgerecht. Deze frisse quinoa-salade staat al binnen een half uur op tafel!

30 min kooktijd

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Kook de quinoa gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Laat de quinoa afkoelen.

Schil en snijd de meiknollen in kleine blokjes. Kook de meiknollen in circa 3 minuten in een pan met water en een beetje zout beetgaar. Giet de meiknollen af en spoel ze koud. Halveer de paprika in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in kleine blokjes. Maak de radijsjes schoon en snijd ze in dunne plakjes. Pluk en snijd de munt en koriander fijn. Verbrokkel de feta in stukjes.

Meng de quinoa met de meiknollen, paprika, radijs, kruiden en feta en breng op smaak met limoenrasp en -sap, honing, olijfolie, een beetje zout en versgemalen peper.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker